Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ali ste vedeli, da lahko na tkanine natisnete svoj dizajn? Oblačila, posteljno in kopalniško perilo, dodatki in še veliko več, vse je mogoče prilagoditi s tiskom, fotografijo in/ali besedilom. Prilagodite svoje tkanine zdaj!

91 Darila

Videli ste 48 od 91 darila

Tekstil

Imamo velika in majhna tekstilna darila za mlade in stare, darilo za vsako željo! Ustvarite edinstveno darilo s svojo fotografijo, imenom, logotipom ali besedilom in presenetite z osebnim tekstilom!

Majice, ljubke igrače ali osebna blazina za vsako priložnost najlepše darilo iz tekstila! Iščete lepo darilo za otroka? Rojstni dan ali posebna priložnost? Tu najdete najlepša tekstilna darila, vezena z imenom, na primer vrečko iz kock, osebno brisačo ali kovček, poln ljubke igrače in pižame. In z božičem lahko vsakega otroka pogostimo s svojo božično nogavico!

Nekoga lahko presenetite tudi s čudovitim tekstilnim darilom, natisnjenim z vašo fotografijo in besedilom. Presenetite tistega, ki ga imate radi, z mehko igračo z majico ali blazino, natisnjeno z vašo najslajšo fotografijo! Ujemite svoje počitniške spomine na par japonk, spremenite se v pravega kuhinjskega kuharja z lastnimi rokavicami v pečici ali pojdite peti v dežju z osebnim dežnikom ...

Iščite in poiščite najlepša tekstilna darila!