Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Poglobite se v izvrsten svet Tony's Chocolonely. Ustvarite svoje personalizirano čokoladno darilo in izbirajte med ponudbo izjemnih personaliziranih poslastic Tony's Chocolonely.

2 Darila

Odkrijte okusni svet Tony's Chocolonely: Personaliziran s fotografijo, imenom in/ali besedilom.

Tony's Chocolonely si je zaradi svoje neprekosljive kakovosti in zavezanosti k etičnemu dobavljanju pridobil mesto v srcih ljubiteljev čokolade po vsem svetu. A zgodba o Tony's Chocolonely je veliko večja od tega, kar je razvidno na prvi pogled.

Pot se je začela leta 2005, ko je novinar Teun van de Keuken zaskrbljeno opazoval resno problematiko otroškega dela in suženjstva v kakavovi industriji. Tony's Chocolonely je nastal kot odziv, da bi se soočil s temi perečimi socioekonomskimi težavami in obenem razveselil ljubitelje kakava po vsem svetu.

Poleg tega je Tony's Chocolonely priljubljen zaradi svoje raznolike ponudbe čokolad. Naj si boste ljubitelji klasične mlečne čokolade, ali pa imate raje temno različico, ali si želite nekaj bolj avanturističnega (kot so njihove čokoladne tablice z morsko soljo in karamelo ali mandljevim medom in lešnikovim nadevom), za vsakogar obstaja primeren Tony's Chocolonely čokoladni izdelek.

YourSurprise se je povezal s Tony's Chocolonely, da bi vam prinesel edinstveno darilo Tony's Chocolonely: Personalizirane čokoladne tablice in darila!

Zakaj je Tony's Chocolonely popolno darilo?

S Tony's Chocolonely ne ponujate le izjemno kakovostne čokolade, pač pa tudi prispevate k svetu, kjer proizvodnja čokolade 100-odstotno ne vključuje suženjstva.

Vsaka tablica Tony's Chocolonely je izdelana iz sestavin, ki so pridobljene na odgovoren način, kar zagotavlja, da so kmetje, ki so vključeni v proces izdelave, pošteno plačani. Če je vaš prejemnik nekdo, ki mu je mar za etično potrošništvo in trajnost, je to lahko zanj popolno darilo.

Poleg tega lahko svoje darilo Tony's Chocolonely personalizirate z edinstveno personalizacijo. Dodajte svojo fotografijo, ime in/ali besedilo. To bo odlično darilo, s katerim lahko nekomu zaželite vse najboljše za rojstni dan, jih presenetite ob posebni priložnosti ali samo zato, ker želite videti nasmeh na njihovem obrazu.

Umetnost obdarovanja: Personalizirana čokoladna darila Tony's Chocolonely

Se morda sprašujete, zakaj je Tony's Chocolonely YourSurprise popolno personalizirano darilo? Izbirate lahko med ponudbo daril Tony's Chocolonely, ki so skrbno izbrana po okusu in embalaži in s tem ustvarite edinstveno darilo zase ali za svoje najdražje.

Naša personalizirana darila Tony's Chocolonely vključujejo:

  • Mega tablico Tony's Chocolonely s ponudbo petih čokoladnih tablic: mlečno, mlečno s karamelo in soljo, mlečno z lešniki, mlečno z lešnikovim nadevom in temno čokolado. Mega tablico seveda lahko personalizirate s fotografijo, imenom in/ali besedilom.
  • Darilni paket Tony's Chocolonely, ki je na voljo v paketu s tremi ali šestimi kosi. Barvito škatlo, ki vsebuje tablico, lahko personalizirate v našem spletnem urejevalniku.
  • Personalizirano čokoladno tablico v edinstveni in personalizirani darilni škatli v dizajnu Tony's Chocolonely ali dizajnu po vaši izbiri, ki ga izberete iz našega urejevalnika.

Kako lahko personaliziram Tony's Chocolonely?

Personalizacija vašega darila Tony's Chocolonely je vznemirljiv, enostaven in priročen način na katerega lahko razvajate nekoga posebnega.

Zahvalite se nekomu za pomoč; čestitajte ob diplomi; praznujte z njimi njihov rojstni dan ali preprosto recite "ljubim te".

Z YourSurprise in Tony's Chocolonely lahko ustvarite dragocene spomine, ki trajajo še dolgo po tem, ko zaužijete zadnji košček čokolade! Da ustvarite svoje personalizirano darilo Tony's Chocolonely, preprosto:

  1. Izberite eno izmed personaliziranih daril Tony's Chocolonely iz naše ponudbe.
  2. Izberite različico svojega darila in uporabite urejevalnik.
  3. Izberite enega izmed dizajnov v našem urejevalniku, dodajte svojo fotografijo, besedilo in/ali ime ter ustvarite svoje personalizirano čokoladno darilo.
  4. Preverite predogled svojega darila in oddajte naročilo!

Poskrbeli bomo, da bo vaše darilo Tony's Chocolonely dostavljeno na izbran naslov.