Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Otrokov krst je prav poseben trenutek v njegovem duhovnem življenju. Ne glede na to, ali iščete darilo ali okraske za vašo krstno zabavo, imamo pestro izbiro dodatkov in personaliziranih daril!

66 Darila

Videli ste 48 od 66 darila

Osebna darila za krst

Če se boste kmalu udeležili krsta, se ne boste želeli pojaviti praznih rok, saj je to prav posebna priložnost! Če iščete resnično izvirno darilo za krst, s katerim boste na veliki dan presenetili tako starše kot otroka, ste na pravem mestu. Ponujamo široko paleto najbolj edinstvenih daril za krst, od katerih je vsako prilagojeno za popoln spomin.

Vsa naša darila lahko prilagodite z imenom, fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri. Od čudovitega vgraviranega nakita do čudovitih otroških knjig , boste vedno našli popolno darilo za krst na spletnem mestu YourSurprise!

Osebna darila za otroke

Na dan krsta bodo starši in malček prejeli veliko krstnih daril. Zaradi tega je še posebej pomembno, da poiščete popolno darilo, ki bo izstopalo iz množice, in z osebnim darilom ne morete zgrešiti. YourSurprise ponuja širok izbor otroških daril za fante in deklice.

Kaj pa ljubka ljubljena ljubkasta igrača ali sladek otroški kombinezon z imenom ali fotografijo malčka? Če bi radi šli z darilom, s katerim bi se otrok lahko igral, si privoščite eno od naših čudovitih lesenih igrač, prilagojenih imenu malega, da ustvarite resnično edinstveno in dolgotrajno darilo.

Darila za krst

Krstne zabave postajajo vse bolj priljubljene in se praznujejo vse leto. Botra in boter pogosto podarita simbolično darilo, saj bosta do konca življenja bdela nad malčkom in v njegovem življenju igrala veliko vlogo. Če ste bili izbrani za boterja, botra ali botre in iščete popolno darilo za svojega sina, pojdite na eno od naših posebnih daril za krst. Z dodajanjem osebnega pridiha boste ustvarili nekaj resnično edinstvenega, narejenega z ljubeznijo. Botri pogosto dajejo denar kot darilo za krst, zaradi česar je osebna denarnica čudovita možnost za darilo.

Prilagojen komplet jedilnega pribora

Še eno brezčasno darilo za krst je komplet srebrnega pribora, ki bo trajal več let in ga pogosto hranijo kot spomin za vse življenje. Poseben jedilni pribor bo izboljšal tudi motorične sposobnosti in vsakemu obroku dodal zabaven, oseben pridih. Naš ljubki komplet jedilnega pribora Miffy vsebuje nož, vilice, žlico in žlico za sladico, vsaka z vgraviranim imenom malega in vsebuje Miffyja, sladkega zajčka.

Vgravirana zapestnica

Krst je pomemben, simboličen trenutek. Če ste mali otrok ponosni starš, boter, botra, babica ali dedek in želite podariti posebno darilo v spomin na ta trenutek, imejte lepo srebrno zapestnico z vgraviranim otrokovim imenom in/ali datumom krsta ali datumom rojstvo. Resnično edinstven spomin za vse življenje.

Dekorativna ploščica za dojenčke

Dekorativna ploščica je čudovito osebno darilo. Dodajte čudovit dizajn, fotografijo, ime in datum rojstva malčka, da ustvarite čudovit okrasni spomin, na katerega si boste zapomnili ta poseben dan.