Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Obdržite stvari sveže z našo izbiro personaliziranih daril Mentos, popolnih za vsako priložnost, ki se jim ne boste mogli upreti. Od po meri potiskanih ovojev bonbonov do personaliziranih darilnih škatlic - vsaka poslastica zagotavlja nepozaben vtis. Razvajajte sebe ali ljubljene osebe s personaliziranim darilom Mentos in dodajte zabavno noto in kanček okusa vsakemu trenutku.

Osebno darilo Mentos

Kdo še ni slišal za Mentos? Sladkarije in kovnice Mentos so po vsem svetu priljubljene že od leta 1932. Mentos je žvečilni gumi začel prodajati leta 2006; svež žvečilni gumi, ki ga lahko uživate kadar koli v dnevu.

Če imate radi Mentos in ne morete brez svojega najljubšega gumija, naročite svoj osebni žvečilni gumi Mentos z embalažo s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri! Vsakemu trenutku v Mentosu dodajte osebno noto.

Prilagojeni paketi žvečilnih gumijev Mentos

Dodajte embalažo žvečilnih gumijev Mentos s fotografijo, logotipom in/ali besedilom po vaši izbiri. Paketi žvečilnih gumijev Mentos so odlično darilo za družino, prijatelje in sodelavce ali zaposlene. Vaš dizajn je vključen v klasično zasnovo Mentos. Vaš dizajn natisnemo na pakete zelo previdno in natančno, popolno sliko in v polni barvi. Eno pakiranje vsebuje najmanj 12 okusnih, kovinskih žvečilnih gumijev Mentos. Izberete lahko število paketov, ki jih želite naročiti. Če želite oddati veliko naročilo, se obrnite na naš poslovni oddelek!

Osebna darilna škatla Mentos

Če ljubljena oseba nikoli ne ostane brez dlesni, bo navdušena nad svojo osebno darilno škatlo Mentos ! Darilno škatlo Mentos lahko prilagodite s klasičnim dizajnom Mentos in svojo fotografijo in/ali besedilom. Darilna škatla vsebuje 3 zvitke mentosa; 1 z okusom sadja, 2 z okusom mete.

Prilagojen Mentos XXL

Če nekdo, ki ga poznate, resnično ne more dobiti dovolj Mentos, pojdite po naš Mentos XXL . Ta velikanski zvitek vsebuje 20 zvitkov mento z okusom mete. Resnično edinstveno darilo, ki bo obdarovanca še dolgo in dolgo pustilo v mehko dihu. Zunaj velikanskega zvitka je značilna klasična oblika Mentos, ki ji lahko dodate fotografijo in/ali besedilo po vaši izbiri.