Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Natisnite svoje najlepše spomine na sestavljanko. Izberite svoje najljubše fotografije in ustvarite edinstveno sestavljanko po meri.

13 Darila

Osebna uganka s fotografijo

Ali preprosto radi sestavljate ali poznate koga, ki to počne? Naredite osebno uganko zase, za svojega partnerja ali za svoje otroke s fotografijo ali celo kolažem fotografij po vaši izbiri! Zelo zabavno, da si privoščite, lahko pa tudi kot darilo. YourSurprise ponuja uganke s 30, 96, 250, 500, 1000 in 1500 kosi.

Foto sestavljanka z lastno fotografijo

Če iščete izvirno darilo za svojega prijatelja, mamo, ženo ali celo sebe, ne iščite več in prilagodite uganko s fotografijami in/ali besedilom po vaši izbiri. Na voljo imamo več različnih foto ugank, vsaka z različnim številom kosov, zato je ena za vsakogar. Odlično kot edinstveno darilo za vsako priložnost. Ustvarite svoj dizajn v urejevalniku v najkrajšem času in YourSurprise bo vašo uganko natisnil zelo previdno in natančno za najboljše rezultate.

Koliko kosov?

Ali ste vedeli, da so uganke iz 1000 kosov primerne za starost 12 let in več? To jih bo nekaj časa zaposlilo, to je zagotovo! Če želite uganko nekoliko otežiti, izberite fotografijo z veliko ponavljajočimi se barvami ali vzorci.

Kako težka je vsaka uganka?

Nobenega dvoma ni, da bo 23-delna sestavljanka razmeroma hitro dokončana. Več kosov, težje je dokončati sestavljanko, kajne? No; Da in ne. 500-delno sestavljanko s težko fotografijo je lahko težje dokončati kot sestavljanko s 1000 kosi s preprostejšo fotografijo. Stopnja težavnosti res ni odvisna le od števila kosov, ampak tudi od izbrane slike.

Kako dolgo traja dokončanje uganke iz 1000 kosov?

Kako dolgo bo trajalo dokončanje uganke iz 1000 kosov, je težko reči. Skupina štirih ljudi, ki so tekmovali leta 2017, je podrla rekord, saj je enega dosegla v samo 1 uri, 29 minutah in 30 sekundah!

Tehnike sestavljanke

Kako najbolje rešiti uganko? Najprej dokončajte robove ali razvrstite kose po barvi? Morda mislite, da bi bilo lažje najprej dokončati robove, vendar strokovnjaki pravijo, da je bolje najprej razvrstiti po barvah. To vam omogoča, da z enim samim udarcem ubijete dve ptici, saj boste ob tem našli robove.