Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

V življenju je veliko trenutkov, ki si zaslužijo praznovanje; obletnica dela, zaroka, poroka itd. Iščete darilo za obletnico? Prilagodite svoje darilo s fotografijo in/ali besedilom!

453 Darila

Videli ste 48 od 453 darila

Osebna darila ob obletnici

Najlepše darilo za obletnico

So vaši starši poročeni že skoraj 50 let? Ali pa je vaš kolega zaposlen že skoraj 10 let? Potem bi to zagotovo morali proslaviti! Obletnice so odlični trenutki za skupno praznovanje in pogled nazaj v pretekla leta. Imate kmalu praznovanje obletnice? Seveda to zahteva osebno darilo. Osebno darilo ob obletnici je odličen način, da ta trenutek naredite posebno.

Obletnica poroke

Če ste poročeni 5, 10 ali 25 let, je to razlog za praznovanje! Pri petih letih praznujete obletnico lesa. Pri desetih letih je vaša kositrna obletnica, 25 let je srebrna poroka in 50 let je vaša zlata poroka. Seveda boste v teh dneh želeli kupiti nekaj posebnega za svoje starše, prijatelje ali znance. Najbolj priljubljeno darilo je foto album s fotografijami iz preteklih let, osebno pa menimo, da so kozarci za šampanjec z vklesanimi imeni ljubko darilo, ki ga lahko podarite in prejmete. Še posebej, če jih spremlja lepa steklenica šampanjca, na kateri je slika para. Na etiketo lahko natisnete njihovo prvotno poročno fotografijo in dodate osebno sporočilo. Imate praznovanje svoje obletnice poroke? Presenetite svojo ženo s čudovitim platnom, na katerem je vaša najboljša fotografija.

Obletnica dela

Če je vaš kolega zaposlen 5, 7,5, 10 ali 12,5 let, je to seveda treba upoštevati. Kako super bi bilo presenetiti tega kolega z osebno majico z najbolj neprijetno fotografijo s tiste pisarniške zabave? Če želite biti nekoliko resnejši, lahko seveda natisnete tudi lepo skodelico s smešnim besedilom. Če ima vaš kolega pravi sladkosnede, smo prepričani, da boste točke osvojili s prilagojeno pločevinko sladkarij ali darilno škatlico Milka. Je vaš kolega običajno prvi v vrsti v baru za petkovo popoldansko pijačo ali na zabavah v podjetju? Presenetite ga s skodelico piva ali vinskim kozarcem z lastnim imenom.

Če bi moralo o tem vedeti celo podjetje

Iščete kaj bolj presenetljivega? Nato naročite cestni znak s prilagojenim besedilom in številko ter ga na vidno mesto obesite v bližini srečnega kolega. To je tudi odlična ideja, če je vaš kolega dopolnil 30, 40 ali 50 let.

Kaj lahko storite kot delodajalec

Ali vam je delodajalec dal odgovornost za obletnice? Potem imate pomembno nalogo. Za mnoge ljudi je to prav poseben trenutek, ko so v podjetju zaposleni 5 ali 7,5 let. In zato cenijo, če se tega zavedate tudi vi kot delodajalec. Ni vam treba takoj skočiti na drago večerjo v restavraciji z Michelinovo zvezdico. Steklenico šampanjca z vašim logotipom, ime slavljenca in fotografijo bodo številni zaposleni zelo cenili.

Šteje misel!

Majhno darilo sploh ne mora biti drago - za mnoge je najpomembnejša gesta. Ljudem je pomembno, da njihovi kolegi vedo, da praznujejo obletnico.