Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ali ste vedeli, da lahko svojo fotografijo ali dizajn natisnete na oblačila? Puloverji, polo majice, majice in edinstveni dodatki, odkrijte vsa oblačila po meri. Unikatno darilo za družino in kot poslovno darilo.

44 Darila

Prilagojena oblačila z vašim imenom, fotografijo in/ali besedilom

Če želite nekoga presenetiti s prilagojenim puloverjem, iščete prilagojene majice za moške ali pa iščete novosti, ne iščite več. Ponujamo velik izbor oblačil zanj , zanjo , za otroke in dojenčke, h katerim lahko dodate ime, fotografijo in/ali besedilo po vaši izbiri. Na voljo za naročilo na kos, zato ni minimalne količine. Tukaj smo, da vam izdelamo osebna oblačila.

Kaj vam lahko natisnemo?

V podjetju YourSurprise tiskamo skoraj vsa oblačila, ki si jih lahko zamislite za moške, ženske in otroke. Imamo udobne kapuce in puloverje, ki jih lahko prilagodimo tako spredaj kot zadaj. Ponujamo tudi različne majice, kot so polo majice, majice , otroške majice in športne majice. V urejevalnik lahko dodate dizajn, naložite fotografijo in/ali dodate besedilo.

Ekipne majice

Če vas čaka turnir in iščete kul majice za vso svojo ekipo, bi jih z veseljem natisnili za vas. Na izbiro imamo športne majice in običajne majice v različnih barvah. Vse majice lahko prilagodite tako spredaj kot zadaj. Dodajte ime ekipe, številko ekipe ali smešno besedilo. Dodate lahko celo prilagojene kapuce in nogavice, da dopolnite videz ekipe.

Posebna oblačila

Poleg majic, puloverjev in kapuc tiskamo tudi nogometne majice, bokserice in celo natikače.

Vezen kopalni plašč

Naši kopalni plašči z vezenim imenom na hrbtu so zelo priljubljeni. Na zgornji del kopalnega plašča lahko izvežemo ime po vaši izbiri, tako da boste vedno vedeli, kateri kopalni plašč je vaš.

Zabavni nasveti za darila

Oblačila so lahko odlična darila. Otroški kombinezon z imenom ali fotografijo, ljubka otroška majica ali priročen oprsnik. Na vse naše izdelke lahko natisnemo ime in/ali fotografijo po vaši izbiri. Darilo lahko v kratkem oblikujete v našem urejevalniku. Ponujamo celo kravate, predpasnike in nogavice!

Posebni modeli

Dizajn po vaši izbiri lahko ustvarite v našem urejevalniku. Izberete lahko, da dodate svoje fotografije in/ali besedilo, ali pa izberete enega od naših kul modelov. Za več priložnosti imamo na voljo več modelov, ki se lahko razlikujejo glede na izdelek.