Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

36 Darila

Osebni kopalni plašč

Kopalni plašč je sladko in osebno darilo z imenom za odrasle in otroke. Izberite svojo najljubšo barvo in pisavo, mi pa bomo na hrbtni strani kopalnega plašča vezeli vaše ime ali besedilo.

Kopalni plašč za vsakogar

Mehki kopalni plašč je razkošna poslastica za vsakogar. Izbirate lahko med ženskim, moškim ali otroškim kopalnim plaščem z imenom ali besedilom. Vsi naši kopalni plašči so narejeni iz bombaža. Na kopalni plašč po vaši izbiri vežemo katero koli ime v pisavi po vaši izbiri. To lahko preprosto izberete pri naročanju. Prosimo, upoštevajte! Na hrbtni strani ogrinjala vezimo vsa imena.

Kopalni plašč za odrasle

V naši ponudbi so sivi, modri in beli kopalni plašči za moške in ženske . Kopalni plašči so dolgi približno 120 cm, dolgi približno do kolen. Kopalni plašči imajo spredaj 2 žepa.

Kopalni plašč za otroke

Kaj bi lahko bilo lepše od kopalnega plašča za otroke? Na izbiro imamo kopalne plašče v roza, modri in beli barvi v velikosti 80/92 in 110/116. Kopalni plašči so dolgi približno 55,5 cm. Na hrbtni strani kopalnega plašča vezimo otrokovo ime. Izbirate lahko med različnimi pisavami in barvami.

Otroški kopalni plašč z imenom kot materinsko darilo

Iščete izvirno darilo za nosečnice? Čudovito mehka otroška brisača, vezena z imenom, je osebno in praktično darilo. Otroška kopalna brisača z imenom je odlična za uporabo po kopanju, plavanju in je idealna tudi za zvijanje pred spanjem. Zaradi tega je idealno materinsko darilo!

O naših kopalnih plaščih

Naši kopalni plašči so na voljo v različnih barvah, kot so roza, modra, bela in siva. Kopalni plašč lahko operete pri 40 stopinjah Celzija. Ker je ime vezeno v kopalni plašč, kopalni plašč in ime dolgo časa ohranjata svojo lepoto. Vežemo lahko katera koli imena, kar naredimo z uporabo naprednih strojev za vezenje. Največja širina vezenja pa je 15 cm. Kopalni plašči so narejeni iz super mehkega bombaža in se počutijo čudovito. So zračne in absorbirajo vlago, zato so primerne tudi za uporabo v savni. Ker je na njem vaše ime, vam ni treba skrbeti, da bo kdo drug vzel napačen kopalni plašč!

Umetnost darovanja

Nekaj stvari je zabavnejše od prejemanja daril! Ker imamo darila tako radi, vsak dan naredimo na tisoče osebnih daril z imeni. Verjamemo, da lahko z darilom razširite malo sreče in nekomu resnično polepšate dan. To imenujemo "umetnost dajanja".

Vrhunski nasvet!

Menimo, da je prilagojen kopalni plašč odlično darilo za različne priložnosti, na primer: - ko se vaš fant ali punca končno preseli k vam - kot poročno darilo za poročni par (potem bi lahko celo zadaj vezeli gospoda in gospo!) ) - ko končno pripelješ prijatelja, da pride s teboj v savno - otroško kopalno brisačo z imenom za praznovanje rojstva - na dekliščino ali moško zabavo