Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ko pomislimo na podjetje Koeka, si ne moremo kaj, da ne bi pomislili na izvirna darila za dojenčke, ki so vedno cenjena in nikoli samoumevna. Pri Koeki lahko praznujete nov prihod z osebnim darilom za rojstvo.

12 Darila

Personalizirana darila za dojenčke - Koeka

Rojevanje otroka nas navdaja z vznemirjenjem in upanjem. Čakanja je konec in čas je, da svojega dojenčka držite v naročju ter ga napolnite z objemčki in prijemi. Prihod otroka je dogodek, ki ga je treba praznovati s posebnim darilom. Združili smo se z blagovno znamko Koeka (kuka) in ustvarili najlepša in izvirna darila za dojenčke, pri čemer smo vedno poskrbeli za varnost vašega otroka. Izdelki Koeka posvečajo posebno pozornost dizajnom in barvam svojih izdelkov, ki so bili zasnovani tako, da na edinstven način združujejo in krasijo otroško sobo.

Personalizirana rjuha za otroško posteljico

Dojeniška postelja ali otroška posteljica je zelo pomemben pripomoček v otroški sobi. Biti mora čim bolj udobna, da lahko spite več ur. Pri YourSurprise lahko otroško posteljno rjuho personalizirate z otrokovim imenom ali besedilom po vaši izbiri. Izbirate lahko med dvema različnima vrstama rjuh: rjuhami z volanom ali rjuhami v slogu vafljev. Ti dve možnosti sta izdelani iz 100-odstotnega bombaža.

Darila za novorojenčke blagovne znamke Koeka

Vemo, da dojenčki med odraščanjem potrebujejo veliko dodatkov. Pri YourSurprise lahko personalizirate različne dodatke, na primer mehak mali doudou z izvezenim imenom. Vsa naša personalizirana darila za dojenčke so na voljo v različnih barvah in jih lahko personalizirate v našem spletnem urejevalniku.

Vemo, da dojenčki potrebujejo veliko "dodatkov", ko odrastejo. Darila za dojenčke iz YourSurprise so lahko odlično darilo za posebne priložnosti, kot so krsti ali otroške zabave. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)