Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Kdo ne mara Toblerona? Slastna mlečna čokolada z mandlji in medom v klasičnem dizajnu Toblerone, prilagojena s fotografijo in imenom. Prilagodite svoj Toblerone, na voljo v velikostih M, L, XL ali XXL.

Prilagojena bar Toblerone

Vsi poznamo in imamo radi okusne palice Toblerone z rumeno embalažo in rdečimi črkami. Če želite ljubljeno osebo presenetiti z resnim sladkim zobom, pojdite na kul personaliziran bar Toblerone! YourSurprise ima edinstveno sodelovanje s podjetjem Toblerone, kar pomeni, da nam je dovoljeno zamenjati blagovno znamko Toblerone s katerim koli drugim imenom, v popolnoma enaki pisavi. Čokoladna tablica izgleda tako kot v trgovinah, vendar prilagojena! Na notranji strani lopute na embalaži lahko dodate tudi fotografijo in osebno sporočilo, ki vašemu darilu doda popoln zaključek.

Na voljo so različne palice Toblerone

Naš asortiman vključuje naslednje palice Toblerone: *200 gramov palice *360 -gramska palica *800 gramov izbirna vrstica *4,5 kilogramska palica

Da, tako je! Za tiste, ki imajo res, res, zelo radi Toblerone, imamo na voljo 4,5 -kilogramski bar Toblerone. Imenujemo ga "Toblerone XXL".

Za tiste, ki preprosto ne morejo izbrati, ali imajo raje belo čokolado Toblerone, mlečno čokolado Toblerone ali temno čokolado Toblerone, ponujamo popolno rešitev z našo prilagojeno vrstico za izbiro Toblerone! Ta velika ploščica je sestavljena iz 4 mlečnih čokolad, 2 bele čokolade in 2 temno čokoladnih ploščic Toblerone in je kot nalašč za skupno rabo. Palice so nameščene v prilagojeni embalaži v slogu Toblerone z vašim imenom, fotografijo in osebnim sporočilom.

Na voljo različni modeli

Ponujamo različne modele: * standardna oblika * dizajn s srčki, kot nalašč za Valentinovo ali kot ljubko darilo za vašo posebno osebo * Oblikovanje materinskega dne * Oblikovanje očetovskega dne * Velikonočni dizajn * poslovno oblikovanje

Toblerone kot poslovno darilo

Če želite svoje (potencialne) stranke, partnerje ali zaposlene presenetiti s slastno čokoladico, s Tobleronom ne morete zgrešiti. Pomagamo vam, da v kratkem času oddate veliko naročilo! Preprosto nam posredujte Excelov list imen in poskrbeli bomo, da vsak prejme svoj lasten Toblerone. Za več informacij se obrnite na naš poslovni oddelek.## Ustvarite svoj osebni Toblerone v našem urejevalniku v hipu!

Naš spletni urejevalnik vam omogoča, da hitro in enostavno prilagodite svojo lastno palico Toblerone. Preprosto dodajte ime, osebno sporočilo in/ali fotografijo po vaši izbiri. Vrstica XXL omogoča samo dodajanje imena.