Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Prilagojeni klobuki, kape in kape z vašim imenom, dizajnom in/ali logotipom. Za odrasle, otroke in dojenčke, na voljo v različnih modelih in barvah.Prilagojeni klobuki, kape in kape z vašim imenom, dizajnom in/ali logotipom. Za odrasle, otroke in dojenčke, na voljo v različnih modelih in barvah.

21 Darila

Personalizirane kape, klobuki in kape

Poiščite si sproščen, eleganten videz s prilagojeno kapo, klobukom ali kapo, prilagojeno fotografiji in/ali besedilu po vaši izbiri. Ne glede na to, ali iščete način, da soncu ne pridete v oči, ohranite lepo in toplo glavo, želite dopolniti svoj festivalski videz ali pa iščete popoln pripomoček za svojo dekliščino, jelenjad ali športno društvo oz. dogodka, ne morete zgrešiti, če ima vsak svojo osebno pokrivalo za glavo.

Prilagojena kapa za tovornjakarje

Kape tovornjakov so brezčasne in ustrezajo skoraj vsem. Popoln način, da sonce ne pride v oči, ohranile pa bodo tudi glavo zaradi mrežastih strani in hrbta ter elegantne za zagon. Preprosto izberite barvo po svoji izbiri in pokrovček prilagodite s fotografijo, logotipom, imenom in/ali besedilom po vaši izbiri, da ustvarite edinstveno darilo za vsako priložnost in vsakega prejemnika. Pokrovi tovornjakarjev imajo vsak bel prednji del v kombinaciji s črno, modro, oranžno ali rdečo barvo, velikost kape pa je mogoče prilagoditi, zato bo prileganje vedno popolno.

Prilagojena košarkarska kapa

Za tiste, ki jih imajo raje, ponujamo tudi bejzbolske kape. Naše bejzbolske kape so narejene iz 100% bombaža in imajo nastavljiv hrbet za popolno prileganje. Osebne kape za baseball so na voljo v trdni črni, modri, mornarski, rdeči in beli barvi, sprednjo loputo pa lahko oblikujete. Preprosto dodajte fotografijo, logotip, ime in/ali besedilo po vaši izbiri, ki ustreza vsaki priložnosti.

Prilagojen klobuk iz vedra

Znani tudi kot klobuki za sončenje, so ti klobuki priljubljeni na festivalu in se po veliki priljubljenosti v 90. letih znova vračajo. Pripravite se na sončne mesece in presenetite sebe in svoje ljubljene s črnimi, oranžnimi ali belimi klobuki na vedru s fotografijo, imenom, logotipom in/ali besedilom po vaši izbiri. Idealen za festivale, plažo ali lasten sončni vrt.

Personalizirana potiskana kapa

Ko se vreme ohladi, je pomembno, da imate glavo in ušesa lepo in toplo. Kakšen boljši način, da to storite kot z lastno osebno kapo? Naše tiskane kape so na voljo v mornarsko -črni, rdeči in sivi barvi in jih lahko prilagodite s fotografijo, imenom, logotipom in/ali besedilom po vaši izbiri, zaradi česar so kot nalašč za vas, za darilo ali za vaše zaposlene.

Personalizirana vezena kapa

Če želite dodati samo besedilno obliko, so naši personalizirani vezeni čevlji popolni! Na voljo v temno modri, črni, rdeči in sivi barvi, vsaka je lahko prilagojena z imenom ali besedilom po vaši izbiri. Izbirajte med različnimi pisavami in barvami pisav, da ustvarite popolno kapico za svoje ljubljene ali zase!