Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Na spletu ustvarite prilagojene majice s tiskom in dizajnom po svoji izbiri. Bogata izbira možnosti za personalizirane majice za moške, ženske in otroke. Dodajte fotografijo, ime, logotip in/ali obliko.

141 Darila

Videli ste 48 od 141 darila

Personalizirane majice

Če iščete zabavno darilo ali potrebujete majice za oder ali kokoš, turnir, delovni izlet ali vikend s prijatelji; ne glej več. V podjetju YourSurprise ponujamo majice za moške, ženske, otroke in dojenčke v različnih velikostih in barvah. Najmanjše količine naročila ni, zato lahko naročite samo pri eni majici.

Majice s fotografijo in/ali imenom

Naš spletni urejevalnik vam omogoča, da v kratkem času prilagodite katero koli od naših majic. Lahko natisnete ime ali besedilo po vaši izbiri ali pa natisnete svojo najljubšo fotografijo; visoke kakovosti in polne barve. Če želite dodati več fotografij, ustvarite zabaven kolaž. Majico operite navznoter pri največ 40 stopinjah Celzija, da bo tisk v dobrem stanju.

Majice za jelena ali kokoš

Če načrtujete jelenjad ali kokoš in potrebujete majice za vso skupino, smo vam na voljo! Vaše majice lahko izdelamo v različnih barvah in z različnimi potiski. Lahko naložite fotografijo, ki jo natisnemo na majice, ali pa dodate svoje besedilo. Če niste samozavesten oblikovalec, izberite enega od naših standardnih modelov.

Majice za športni dogodek

Mnoge športne ekipe naročajo majice za določen dogodek, na primer hokejski turnir, nogometno tekmo. Majice se ne nosijo samo med dogodkom, ampak tudi na afterpartyju in tako naprej. Če boste nekaj časa nosili isto srajco, je bolje, da je dobra! Ime svoje ekipe natisnite na majico ali dodajte ime vsakega člana ekipe v svojo majico. Če bi radi šli ven, lahko na zadnjo stran dodate celo zabavno fotografijo. Na afterpartyju boste zagotovo izstopali!

Majice z logotipom za poslovni dogodek

Če želite, da vsi vaši zaposleni predstavljajo vaše podjetje na korporacijskem dogodku ali zabavi, vam lahko pri tem pomagamo. Na sprednji ali zadnji del majic lahko dodate logotip svojega podjetja ali oboje. Ali pa bi raje imeli logotip podjetja na zadnji strani in ime zaposlenega na sprednji strani; odvisno je od tebe. Naše stranke nam povedo, da te majice ali puloverji postanejo pravi kolekcijski predmeti med njihovimi ekipami.

Majice za otroke in dojenčke

Ponujamo tudi majice za otroke in dojenčke, v zabavnih barvah, kot so svetlo modra, roza, rdeča in rumena, z zabavnimi vzorci, ki vključujejo samoroge, srca, govorne mehurčke, sladoled, zvezde, medvede, flaminge, kite in še veliko več. V ponudbi imamo tudi majice z zabavnimi besedili, na primer 'Queen', 'Keep mirvaj, rojstni dan imaš', 'Big brother' in 'Big sister'. Zadnji dve sta tudi odličen način za napoved nosečnosti! Obstaja tudi veliko modelov, ki jim lahko dodate svojo fotografijo in/ali besedilo, da ustvarite edinstveno majico.

Majice za ženske

Ponujamo široko paleto ženskih majic. Vse majice so nameščene, kar pomeni, da izgledajo odlično. Če vi ali ženska, za katero naročate majico, raje ohlapno ali širše prilegate, bi naše moške majice to naredile.