Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ljubezen je v zraku! Poroka je zelo posebna priložnost za vse vpletene, zato proslavite ljubezen z edinstvenim personaliziranim poročnim darilom. YourSurprise ponuja široko paleto daril za nevesto, ženina, goste, družice in ženina. 

Gravirana Kozarci

Gravirana Kozarci

Hrana

Hrana

Osebna darila za pijačo

Osebna darila za pijačo

Prilagojene gravirane deske za rezanje in servirni krožniki

Prilagojene gravirane deske za rezanje in servirni krožniki

159 Darila

Videli ste 48 od 159 darila

Izvirno poročno darilo

Če se nekdo, ki ga poznate,v bližnji prihodnosti poroča in ne veste kaj bi mu podarili, zakaj si ne bi izbrali našega personaliziranega darila? Vedno jih bo spominjal na njihov dan. YourSurprise ponuja darila, ki jih lahko personalizirate s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri, zaradi česar je zelo enostavno ustvariti osebno darilo, ki bo izstopalo.

Nasveti za najboljša darila

Srečen par želite presenetiti z nečim, kar jim bo všeč in uporabno Zbrali smo nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali najti popolno darilo.

  • Za gastronome Če sta nevesta in ženin prava gastronoma ali gurmana, bosta uživala v okusnih dobrotah iz personaliziranega graviranega krožnika. Darilni komplet za šampanjec z vgraviranimi kozarci bi bil tudi odlično darilo za ta par.

  • Za ljubitelje Netflixa Srečen par sodita morda med tiste,ki ob prostem uzivajo ob gledanju netflixa. Zakaj jim ne bi podarili personalizirane prevleke za odejo Mr. & Mrs?

Poročne dobrote neveste in ženina

Želite se zahvaliti vsem svojim gostom, ki so bili del vašega posebnega dne. Številni pari se odločijo, svojim gostom izkazati hvaležnost. Lahko jim podarite čokolado z vašo fotografijo in po poroki vsem pošljete osebno razglednico s sporočilom. Če želite gostom podariti darilo, lahko uporabite retro tisk, da se bodo lahko ozrli na poseben dan, ki so ga delili z vami.

Koliko bi morali porabiti za poročno darilo?

Vedno je težko določiti, koliko bi morali porabiti za srečen par. Da bi vam olajšali delo, smo za vas izbrali nekaj nasvetov:

  • Kolegi in znanci: če se udeležite poroke kolega ali znanca, je poraba okoli 20 do 40€. Koliko boste dejansko porabili, je odvisno od tega, ali se udeležujete sami ali ne in ali ste tam ves dan ali samo na sprejemu.

  • Bliznji prijatelji in družina: ko se udeležite poroke bližnjega prijatelja ali družinskega člana, se poraba med 50 in 150 Є šteje za normalno. Tu je seveda velika razlika. Če na primer pomagate med pripravami ali med dnevom. - Ostali prijatelji in družina: če se udeležujete poroke, ki ni poroka bližnjega prijatelja ali družinskega člana, bi se poraba med 35 in 50 € štela za običajno. Imamo veliko zabavnih daril, ki ustrezajo vsakemu proračunu, ne glede na to, ali kupujete iz lastnega žepa ali pa si stroške z nekom deliš. Če si stroške delite, kupite vec različnih stvari.

Bi jim morali podariti darilo ali denar?

Čeprav imajo številni pari na svoj veliki dan raje prejemajo denar kot darilo, obstajajo ljudje, ki se ne počutijo prijetno, ko predajo ovojnico, saj se lahko zdi nekoliko dolgočasno in brez domišljije. Seveda morate storiti to, kar vam ustreza! Lahko se odločite, da jim podarite lepo darilo ali celo dodate manjše personalizirano darilo za kanček zabave, če raje podarite denar.

Izberite najboljšo fotografijo srečnega para, ki jo imate, in jo natisnite na komplet skodelic, steklenico šampanjca ali odejo, da ustvarite popolno izvirno darilo za fotografije.

Etiketa za poročna darila

Poroka lahko prinese nenapisana pravila, pričakovanja in napačne predstave. Za vas smo pripravili seznam namigov in zmot: - Do kdaj po poroki lahko daste darilo? Govorilo se je, da lahko to traja tudi leto dni po poroki, vendar ni tako. Darilo morate podariti na sam dan in ga položiti na mizo za darila.

  • Koliko bi morali porabiti? Nevesta in ženin imata lahko velika pričakovanja, vendar ste sami odgovorni za to, koliko porabite. Pazite, da ne porabite več, kot bi morali!

  • Kakšno darilo bi morali podariti? Dati morate darilo, ki ga boste radi podarili, vendar ne pozabite, kaj bo osrečilo nevesto in ženina. - Ali naj dam darilo na poroki? Pri večini porok je pravilo, da darilo namestite na darilno mizo, namesto da ga podarite neposredno nevesti in ženinu. Ne pozabite dodati kartice, da srečni par ve, od koga je!