Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Spremenite svojo ljubezen v edinstven in trajen spomin s prilagojenim nakitom s fotografijo, imenom in/ali besedilom po vaši izbiri. Vgravirani obeski, zapestnice, zapestni gumbi in še veliko več.

23 Darila

Osebni nakit in dodatki s fotografijo in besedilom

Če želite, da je na kosu nakita vklesano ime ali pa vaše lastne začetnice na prstanu z napisom, lahko to uredite v hipu. Preprosto dodajte besedilo po vaši izbiri v naš spletni urejevalnik, da na primer ustvarite ogrlico po meri. To je lahko ime, datum ali drugo besedilo. Če želite namesto tega vgravirati fotografijo, je to tudi možno!

Izbirate lahko med različnimi vrstami in barvami nakita, kot sta srebrna ali zlata ali pravo srebro. Ponujamo prstane, obeske v različnih oblikah in velikostih, ogrlice in zapestnice.

Obesek z vgraviranim imenom, besedilom ali fotografijo

Eden izmed naših najbolj priljubljenih kosov nakita je obesek z imenom ali začetnicami. Ponujamo obeske v srebrni in zlati barvi ter obeske iz pravega srebra. Obeski so na voljo v različnih oblikah, na primer v obliki srca, okrogli ali kvadratni. Ponujamo tudi ogrlice z vodoravno ali navpično palico, ki ji je mogoče vklesati ime ali začetnico. Poiščite si prilagojeno ogrlico iz srca, prilagojeno ogrlico iz bara ali osebno začetno ogrlico. Zakaj ne bi ustvarili osebne zapestnice z imenom, ki bi dopolnila komplet?

Ali ste vedeli, da lahko celo ustvarite fotografijo, vgravirano na obesek, da ustvarite ogrlico z vgravirano fotografijo? Na obesek naj bo vgravirana vaša najljubša fotografija vašega otroka, otroka ali partnerja. Z najnovejšo tehniko zelo natančno in natančno vgraviramo vašo fotografijo v obesek. Vrsta fotografije, ki je najbolj primerna za graviranje, je tista, ki ima jasen kontrast med motivom in ozadjem ter z virom svetlobe, ki prihaja od spredaj. Ustvarite svojo osebno fotografsko ogrlico ali drug fotografski nakit zdaj.

Prstan za moške in ženske

V sklopu našega asortimana ponujamo čudovite prstane za moške in ženske , ki jih lahko vklesate z začetnicami po vaši izbiri. Dame lahko izbirajo med naslednjimi velikostmi: 15,5, 16, 16,5, 17, 17,5 in 18. Moški lahko izbirajo med naslednjimi velikostmi: 18,5, 19, 19,5, 20, 20,5 in 21. kakovostno srebro in imajo prostor za vgraviranje do 3 znakov.

Usnjene zapestnice z imenom, besedilom ali fotografijo

Če vam je všeč hladen in robusten nakit, vam bodo všeč naše vgravirane usnjene zapestnice. Na voljo so v črni, rjavi in roza barvi in lahko vsebujejo do 25 znakov besedila po vaši izbiri. To pomeni, da lahko dodate eno ali več imen, če želite, da ustvarite svojo lastno zapestnico z imenom. Zapestnice so na voljo v različnih velikostih zapestja, zato so primerne za vsako zapestje. Poleg vgraviranih usnjenih zapestnic ponujamo tudi usnjene zapestnice, ki jim lahko dodamo fotografije: zapestnice z drsnikom. Te so na voljo tudi v črni, rjavi in roza barvi in vključujejo največ 3 drsnike, ki jim lahko dodate fotografije. Če želite več drsnikov, jih lahko naročite ločeno.

Kliknite nakit

Ste že videli nakit Clicks? Fotografske čare lahko prilagodite s fotografijo in jih kliknete na zapestnico, prstan, ogrlico ali obesek za ključe. Izberete lahko 1, 2 ali 3 gumbe in vsakemu dodate fotografijo. Gumbe lahko naročite tudi ločeno.

Zapestne gumbe z začetnicami ali fotografijo

Za moške, ki radi nosijo manšetne obleke s svojo obleko, ponujamo čudovite personalizirane manšetne gumbe, na katere lahko vtisnete svoje začetnice. Izbirate lahko med ovalnimi ali kvadratnimi manšetkami iz antialergijskega nerjavečega jekla. Vgravirano je lahko do 12 znakov besedila.

Če želite svojim manšetam dodati fotografijo, ponujamo tudi to možnost. Izbirate lahko med okroglimi, ovalnimi ali pravokotnimi manšetkami. Fotografija je natisnjena na zaponke v polni barvi in ima edinstven 3D -zaključek.

Bolj ljubki dodatki, ki jih lahko vklesamo z besedilom ali fotografijo

Poleg vseh zgoraj omenjenih izdelkov ponujamo še veliko dodatne opreme, ki jo je mogoče prilagoditi, na primer: * pisala * imenske ali pasje oznake * obeski za ključe * imetniki vizitk * vžigalniki