Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

54 Darila

Videli ste 48 od 54 darila

Škatle čokolade personalizirane s fotografijo, besedilom in/ali imenom

Ste kdaj prejeli škatlo čokolade? Če ste čokoholik, veste, da so čokolade več kot le preprosto darilo! Vsaka čokolada prinese s seboj čudovit trenutek, ne glede na to, ali jih uživate sami ali delite s svojimi najbližjimi.

Ko gre za darilo v obliki čokoladne škatle, YourSurprise ve, kako se stvari služi! Ustvarite svojo edinstveno personalizirano škatlo čokolade in presenetite nekoga s slastnim čokoladnim darilom!

Posladkajte svoje posebne trenutke: Popolno darilo v obliki čokoladne škatle

Ta lepa darila so že dolgo simbol romantike, prijateljstva in razkošnega razvajanja; preprosto ni priložnosti, ki je ne bi takoj izboljšala škatla slastne čokolade.

Izbira prave darilne škatle čokolade je odvisna predvsem od treh stvari:

  • Vrste čokolade: Če prejemnik obožuje določeno blagovno znamko ali vrsto čokolade, poskrbite, da jo vključite v svoje čokoladno škatlo!
  • Kako je videti škatla: Kako podariti tako škatlo? Na kakšen način jo lahko naredite bolj osebno, morda z dodano personalizacijo?
  • Trenutek obdarovanja: Različni trenutki zahtevajo različne vrste škatel. Na primer romantična priložnost lahko zahteva škatlo čokolade v obliki srca, medtem ko za priložnosti, kot je rojstni dan, dobro deluje škatla s tematskim darilom!

Tematske darilne škatle čokolade za posebne priložnosti

Pri YourSurprise lahko ustvarite škatlo čokolade za katerikoli poseben trenutek. Imamo posebej izbrane škatle čokolade, oblikovane za božič, veliko noč, materinski dan, očetovski dan, valentinovo in številne druge priložnosti. Vedno obstaja razlog, da nekoga presenetite s čokolado!

Osebna nota: Kako personalizirati svojo škatlo čokolade?

Pri personalizaciji vaše škatle čokolade ne gre le za sporočilo na škatli ali ovoj v lično pentljo (čeprav so to lepi dodatki!), temveč gre tudi za izbiro popolne kombinacije podrobnosti, ki naredijo vaše darilo resnično izstopajoče:

Prvi korak: Začnite z izbiro ponudbe čokolad, ki bodo obdarovancu všeč. Ali bolj prisegajo na klasično mlečno čokolado, ali radi poskusijo različne okuse? Morda imajo celo priljubljeno blagovno znamko.

Drugi korak: Če so na voljo različice (po velikosti ali okusu), poskrbite, da izberete najprimernejšo, nato odprite urejevalnik.

Tretji korak: V urejevalniku lahko izberete personalizacijo škatle čokolade. Lahko dodate fotografijo, posebno sporočilo za prejemnika, ime in/ali logotip.

Ne pozabite, da gre pri personalizaciji za prilagajanje edinstvenim okusom prejemnika in tudi za pridih vaše osebne note. Darilo, ki je prilagojeno njihovim željam, ne odraža le premišljenosti, pač pa po navadi pretvori običajno škatlo čokolade v resnično originalno, nepozabno darilo.

Katere vrste čokolad so najboljše za darilno škatlo?

Vrsta čokolade, ki jo boste vključili v svojo čokoladno škatlo za darilo, naj odraža prejemnikov okus. Nekatere ideje daril s čokoladnimi škatlami, ki so na voljo pri YourSurprise, vključujejo:

Ustvarjanje in podarjanje škatle čokolade še nikoli ni bilo tako prijetno in personalizirano doživetje. Ne glede na to, ali izberete ročno izdelane luksuzne čokolade ali se odločite za znane blagovne znamke, kot sta Milka ali Lindt, je škatla čokolade več kot le darilo - je okusen simbol ljubezni, naklonjenosti in individualnosti.