Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Učitelji so velika opora pri rasti otrok in mladostnikov. Ker se šolsko leto bliža koncu, se lahko zahvalite učitelju svojega otroka s personaliziranim darilom posebej zanj.

72 darila

Videli ste 48 od 72 darila

Osebna zahvalna darila za učitelje

Če iščete kul darilo za svojega učitelja, ne iščite več. V podjetju YourSurprise ponujamo zabavna osebna darila, kar pomeni, da lahko dodate fotografijo, besedilo in/ali ime po vaši izbiri, da bo vaše darilo še posebno.

Darilo iz celega razreda

Prepričani smo, da bi bil vaš učitelj zelo vesel in ponosen, da bi prejel darilo iz celega razreda. Če imate kul fotografijo razreda, jo naložite v naš spletni urejevalnik, da v hipu ustvarite kul darilo celotnega razreda. Lahko bi naredili skodelico, okrasne ploščice za njihovo učilnico ali slastno škatlo čokolade,, prilagojeno s fotografijo in sladkemu sporočilu.

Razlogi, da se zahvalite učitelju

Nobeno pravilo ne pravi, da se morate zahvaliti učitelju, a majhno darilo jim lahko pomeni svet. Morda ste imeli na splošno odlično šolsko leto, vaš učitelj se je še dodatno potrudil, da vam pomaga, ali pa po tem letu zapuščate šolo. Vse to so odlični razlogi, da učitelju sporočite, kako ga cenite.

Priljubljena darila za učitelje

Želite svojemu učitelju nekaj podariti toda neveste kaj bi bilo dobro darilo? Tu je seznam naših najbolj priljubljenih daril za učitelje kot navdih: *Če vaš učitelj obožuje lepo skodelico, bo zagotovo zelo vesel čudovite personalizirane skodelice ali vrezanega čaja. *Če je vaš učitelj čokoholik, mu bo všeč osebna darilna škatla s čokolado, čokoladni telegram, darilna škatla Milka ali Toblerone. Vsako naše čokoladno darilo lahko prilagodite s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri. *Morda je vaš učitelj ljubitelj vodenja seznamov. Če je tako, bodo zelo veseli njenega osebnega osebnega zvezka! Na voljo imamo različne vrste zvezkov, ki jih lahko prilagodimo z besedilom in/ali fotografijami po vaši izbiri. *Podloga za miško s fotografijo sebe ali vašega razreda. *Dekorativna ploščica z zabavno fotografijo in besedilom, popoln dodatek k njegovi učilnici. *Če ima vaš učitelj na mizi vedno kozarec vode, bi ga morda želeli nagraditi s svojo osebno steklenico vode. *Še eno odlično darilo je prilagojen pladenj za postrežbo za učiteljev salon. Vaš učitelj se bo spomnil na vas in vaš razred vsakič, ko bo imel skodelico!

Na izbiro je veliko modelov

V našem spletnem urejevalniku lahko izbirate med različnimi oblikami z besedili, kot so: * Hvala g./Gospa.! * Super učitelj * Ste najboljši učitelj * Hvala za odlično leto

Imamo zelo hiter obrat, zato če danes naročite, boste kmalu prejeli vaše darilo. Lahko se celo odločite, da bo vaše darilo dostavljeno neposredno na učiteljev naslov ali v šolo.