Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Učitelji so velika opora pri rasti otrok in mladostnikov. Ker se šolsko leto bliža koncu, se lahko zahvalite učitelju svojega otroka s personaliziranim darilom posebej zanj.

181 Darila

Videli ste 48 od 181 darila

Osebna zahvalna darila za učitelje

Če iščete kul darilo za svojega učitelja, ne iščite več. V podjetju YourSurprise ponujamo zabavna osebna darila, kar pomeni, da lahko dodate fotografijo, besedilo in/ali ime po vaši izbiri, da bo vaše darilo še posebno.

Darilo iz celega razreda

Prepričani smo, da bi bil vaš učitelj zelo vesel in ponosen, da bi prejel darilo iz celega razreda. Če imate kul fotografijo razreda, jo naložite v naš spletni urejevalnik, da v hipu ustvarite kul darilo celotnega razreda. Lahko bi naredili skodelico, okrasne ploščice za njihovo učilnico ali slastno škatlo čokolade,, prilagojeno s fotografijo in sladkemu sporočilu.

Razlogi, da se zahvalite učitelju

Nobeno pravilo ne pravi, da se morate zahvaliti učitelju, a majhno darilo jim lahko pomeni svet. Morda ste imeli na splošno odlično šolsko leto, vaš učitelj se je še dodatno potrudil, da vam pomaga, ali pa po tem letu zapuščate šolo. Vse to so odlični razlogi, da učitelju sporočite, kako ga cenite.

Priljubljena darila za učitelje

Želite svojemu učitelju nekaj podariti toda neveste kaj bi bilo dobro darilo? Tu je seznam naših najbolj priljubljenih daril za učitelje kot navdih: Če vaš učitelj obožuje lepo skodelico, bo zagotovo zelo vesel čudovite personalizirane *skodelice ali vrezanega čaja. Če je vaš učitelj čokoholik, mu bo všeč osebna darilna škatla s čokolado, čokoladni telegram, darilna škatla Milka ali Toblerone. Vsako naše čokoladno darilo lahko prilagodite s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri. *Morda je vaš učitelj ljubitelj vodenja seznamov. Če je tako, bodo zelo veseli njenega osebnega osebnega zvezka! Na voljo imamo različne vrste zvezkov, ki jih lahko prilagodimo z besedilom in/ali fotografijami po vaši izbiri. *Podloga za miško s fotografijo sebe ali vašega razreda. *Dekorativna ploščica z zabavno fotografijo in besedilom, popoln dodatek k njegovi učilnici. Če ima vaš učitelj na mizi vedno kozarec vode, bi ga morda želeli nagraditi s svojo osebno steklenico vode. *Še eno odlično darilo je prilagojen pladenj za postrežbo za učiteljev salon. Vaš učitelj se bo spomnil na vas in vaš razred vsakič, ko bo imel skodelico!

Na izbiro je veliko modelov

V našem spletnem urejevalniku lahko izbirate med različnimi oblikami z besedili, kot so:

 • Hvala g./Gospa.!
 • Super učitelj
 • Ste najboljši učitelj
 • Hvala za odlično leto

Imamo zelo hiter obrat, zato če danes naročite, boste kmalu prejeli vaše darilo. Lahko se celo odločite, da bo vaše darilo dostavljeno neposredno na učiteljev naslov ali v šolo.

Zahvala za darilo za učitelja: Razlog za zahvalo učitelju

Učitelji imajo ključno vlogo pri oblikovanju naših življenj in obstaja nešteto razlogov za izražanje hvaležnosti za njihov trud. Tukaj je nekaj glavnih razlogov za razmislek o podaritvi zahvalnega darila:

 • Težko delo in predanost: Učitelji vlagajo dolge ure v pripravo pouka, ocenjevanje nalog in osebno vodenje, da bi učencem zagotovili uspeh.
 • Vpliv na osebno rast: Učitelj, ki je odličen, ne prenaša le znanja, ampak spodbuja tudi osebno rast, saj učencem pomaga krepiti samozavest, odpornost in samozavedanje.
 • Trajni pozitivni vpliv: Modrost in spodbuda, ki ju delijo navdihujoči učitelji, pogosto ostaneta z učenci še dolgo po tem, ko zapustijo razred, ter vplivata na njihove prihodnje odločitve in dosežke.

Zaradi vseh teh in še mnogih drugih razlogov je obdarovanje učitelja lepa gesta, ki bo na prejemnika pustila močan vpliv in mu ustvarila dolgotrajen spomin! Za rojstne dneve, darila za slovo ali ob upokojitvi se vedno najde razlog, da presenetite svojega najljubšega učitelja.

Darila za učitelje ob koncu šolskega leta

Ob koncu šolskega leta je odličen čas, da s premišljenimi darili izkažete hvaležnost svojim učiteljem. Od personaliziranih predmetov do uporabnih potrebščin za učilnico - ti znaki hvaležnosti bodo pustili trajen vtis in jim dali občutek, da so cenjeni. Zamisli za darila za učitelje:

 • škatla čokolade z zahvalnim sporočilom
 • ovitek za prenosni računalnik z njihovim imenom
 • graviran kozarec za čaj
 • osebna beležnica
 • personalizirana ura

Kaj kupiti učitelju za darilo ob koncu šolskega leta?

Različni učitelji imajo različne potrebe. Za učitelje v vrtcu ali osnovni šoli bi bilo lahko odlično sprostitveno darilo, saj nenehno tekajo naokoli in se morajo ukvarjati s potrebami in osebnostmi otrok. Komplet Love, beauty and Planet; komplet mil ali škatla s čaji z izbranimi čaji.

Učitelji v srednjih šolah ali na univerzah preživijo veliko časa za pisalno mizo. Presenetite jih z graviranim pisalom z njihovim imenom, personaliziranim ovitkom za prenosni računalnik ali vrčkom za kavo.

Najboljša darila za učitelja moškega spola

Ko se poslovimo od svojega ljubljenega učitelja, je ključnega pomena najti popolno darilo, ki bo počastilo njegov vpliv in predanost. Personaliziran pisarniški material, elegantna in personalizirana škatla za malico ali celo personalizirana podloga za miško, ki ga bo spominjala na trajne vtise, ki jih je naredil na življenja svojih učencev.

Darila za učiteljice

Prišel je čas, da se poslovite od svoje ljubljene učiteljice. Poletje se končno približuje, vendar se želite od nje posloviti na primeren način.

Nekaj idej za darila za učiteljico: termo vrč, škatla čokolade, steklenička za vodo z njenim imenom ali graviran kozarec za čaj.

Za konec naj povem, da je iskanje popolnega darila za učiteljico lahko zabavno in koristno. Z malo ustvarjalnosti in premišljenosti lahko pokažete svojo hvaležnost za njihovo trdo delo in predanost. Raziščite čudoviti svet daril za učitelje in naredite trajen vtis na vzgojitelje, ki so spremenili vaše življenje.