Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Korak v udobje in slog še nikoli ni bil tako zabaven! Odkrijte svet osebnih nogavic in ustvarite svoje lastne nogavice po meri s fotografijo ali imenom

6 Darila

Personalizirane nogavice s fotografijo, imenom ali logotipom

Predstavljajte si, da ste na noge obuli nogavice, ki pripovedujejo zgodbo, vašo zgodbo. Personalizirane nogavice vnesejo pridih edinstvenosti v vašo vsakdanjo obleko in skromen dodatek spremenijo v sredstvo za pogovor. Personalizirane nogavice so tudi zabavno darilo za prijatelje in družinske člane. Za božič ali kot darilo za rojstni dan se vedno najde dober razlog za podaritev para nogavic!

To niso navadne nogavice, na njih je lahko vse, od vašega hišnega ljubljenčka do logotipa vašega podjetja. Nogavice, ki kažejo vašo osebnost, saj prikazujejo vaše ime, vašo najljubšo fotografijo ali sliko, ki resnično predstavlja vas ali prejemnika, ki ga imate v mislih.

Ustvarjanje nogavic po meri: Nasveti in triki za popolno darilo

Nogavice so na voljo v različnih velikostih (če niste prepričani, katero velikost izbrati, preverite specifikacije darila) in z različnimi načini personalizacije. Ustvarite lahko:

  • Personalizirane nogavice s fotografijo: Na nogavice dodajte svojo najljubšo fotografijo in izberite obliko. Če želite promovirati svoje podjetje, lahko dodate logotip. Ne pozabite izbrati kakovostne fotografije, da zagotovite visokokakovostno darilo. Vaša fotografija bo obogatena z zabavnim dizajnom, kot so srčki, vrčki za pivo, zvitki sušija, mavrica, rezine pice, Božičkove kape.
  • Personalizirane nogavice z besedilom: Na nogavice dodajte ime ali kratko besedilo. Besedilo je lahko natisnjeno v barvi po vaši izbiri iz široke palete možnosti.

Personalizirane nogavice za obraz

Kaj je bolj zabavnega kot par nogavic z obrazom? Personalizacija nogavic je preprosta! V urejevalnik preprosto naložite fotografijo obraza prejemnika ali tistega, ki ga želite (lahko je na primer tudi fotografija psa ali mačke). Fotografija bo natisnjena po nogavicah v visoki kakovosti.

Potiskane nogavice od 1 para naprejNaše potiskane nogavice so na voljo od 1 para naprej. Za nakup nogavic in njihovo personalizacijo prek spleta vam ni treba oddati velikega naročila. Vaša personalizacija je vključena v ceno! Na blagajni ni dodatnih stroškov personalizacije.