Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

9 Darila

Športne majice

Ne glede na to, ali radi tečete, dvigujete uteži ali se ukvarjate z ekipnimi športi, je prava majica zelo pomembna. Naše športne majice po meri so izdelane iz 100-odstotnega hitro sušečega poliestra, ki odvaja vlago s kože in zagotavlja udobje med vadbo. Lahko jih operete pri 40 °C in v njih vedno znova uživate.

Personalizirane športne majice za moške

Naše personalizirane moške športne majice so na voljo v velikostih od S do XXL ter v beli in fuksijski barvi. Imajo raglanove rokave s pikčastim vzorcem in se hitro sušijo, zato so elegantne in udobne za nošenje. Vsako majico lahko personalizirate z imenom in/ali besedilom po vaši izbiri ter z enim od naših zanimivih vzorcev. V našem spletnem urejevalniku dodajte želeno ime ali besedilo in izberite najljubši dizajn, da v kratkem času ustvarite svojo športno majico.

Personalizirane športne majice za ženske

Naše personalizirane ženske športne majice so na voljo v rumeni, beli in fuksiji ter v velikostih od S do XXL. Izdelane so iz 100-odstotnega poliestra, zato so hitro sušeče, elegantne in udobne, ne glede na vaš najljubši šport. Prilagodite majico za trening z imenom ali besedilom po lastni izbiri in enim od naših zanimivih modelov ter presenetite družino, prijatelje ali soigralce ali pa si jo privoščite sami.

Personalizirane otroške športne majice

Malčki vedno radi tečejo naokoli, zato imamo pri YourSurprise idealne personalizirane športne majice tudi zanje. Naj se igrajo z mamo in/ali očetom v svoji rumeni, beli ali fuksijski športni majici in opazujte, kako se zabavajo. Majice se hitro sušijo in odvajajo vlago, so zelo udobne in jih lahko personalizirate z imenom malčka in enim od naših simpatičnih vzorcev. Na voljo so za starost od 4 do 12 let in jih je mogoče prati v pralnem stroju na 40 °C, zato se lahko med igro spopadejo z malo nereda.

Športne majice za vašo ekipo

Če vaša športna ekipa išče nove drese ali če imate športni dogodek v podjetju in želite nositi drese svoje ekipe, je to z YourSurprise enostavno. Vsako majico lahko personalizirate z imenom ali besedilom po vaši izbiri in jo pošljete na izbrani naslov. Če želite oddati večje naročilo, se za več informacij obrnite na naš prodajni oddelek.