Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Rojstna blazina

1,879 glasov
Na zalogi
Možnosti dostave
  • Izdelana iz trdne mešanice bombaža z luksuznim zaključkom
  • Edinstveno in osebno darilo za novorojenčka
  • Primerno tudi za pralni stroj

Specifikacije daril

Več informacij o rojstni blazini:
Barva: bela
Material: 35% bombaž in 65% poliester
Mere: 40x40 cm
Tisk: 25x25 cm <

Vključno s super mehkim polnilom za blazine iz poliestra!

Dobrodošli v družini z novo edinstveno blazinico z imenom!

Ta posebna blazina za razglasitev rojstva ni le izjemno darilo za dojenčka, ampak je tudi čudovit spomin na ta posebni čas! To super-mehko blazino lahko prilagodite vsem vrstam rojstnih podatkov. Blazinica za rojstvo otroka bi bila na primer čudovito presenečenje za povsem nove babice in dedke ali pa bi bila videti lepo v vrtcu. Torej, ne skrbite, če jo želite narediti za svoj mali sveženj veselja.

Edino, kar morate storiti, je, da izberete svoj najljubši dizajn in na rojstni blazini vnesete informacije, ki jih želite natisniti. Samo dodajte otrokovo ime, čas rojstva, višino in datum rojstva. Vse bo združeno v čudovitem barvnem dizajnu. Lepo majhno umetniško delo z osebnim pridihom. In smo omenili, kako mehka in udobna je blazina za malega? Ne naredite le enega, da presenetite koga drugega, vsekakor ga ustvarite tudi za svojega otroka. Pomislite, kako čudovito jim bo, ko odrastejo, pokazati blazino. Naročite svojo edinstveno blazinico za dojenčke z imenom zdaj!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj