Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ko se bliža zima, so personalizirane pletenine nujne. Mehko darilo za vas ali nekoga posebnega. Natisnite osebno odejo s fotografijo in/ali vzorcem.

15 Darila

Personalizirane odeje iz flisa

Če iščete popolno darilo za ljubljeno osebo, ki jo pogosto zebe, ali ljubljeno osebo, ki uživa v udobnem druženju na kavču s knjigo ali filmom, jih presenetite z mehko osebno odejo iz flisa s fotografijo, imenom in/ali besedilo po vaši izbiri!

Ustvarjanje lastne odeje za fotografije iz flisa

Lahko bi preprosto kupili običajno odejo, vendar je zaradi ustvarjanja lastne prilagojene odeje za fotografije toliko bolj posebna! Najmanjše količine naročila ni, tako da tudi če potrebujete samo eno prilagojeno odejo iz flisa, lahko to storimo namesto vas. Ponujamo veliko različnih modelov, predlog in barv, ki jim lahko dodate svojo fotografijo in/ali besedilo. Vaš dizajn bomo z veliko pozornostjo in pozornostjo natisnili v polno barvo.

Personalizirane odeje iz flisa z zabavnim dizajnom

Odejo iz flisa lahko prilagodite v našem spletnem urejevalniku. Izberite svoj dizajn in bodite ustvarjalni! Izberete lahko, da dodate eno veliko fotografijo ali ustvarite kolaž iz več različnih fotografij. Ponujamo vam tudi različne zabavne oblike, ki vsebujejo liste, panterje, zebre, konfete, leopardov tisk ali začetnice. Možnosti je neskončno!

Druga možnost je, če ste ustvarili lastno zasnovo, da jo naložite in natisnete na odejo iz flisa, rezultat pa bo vaša osebna, edinstvena odeja.

Personalizirana odeja iz flisa za materinski dan

Če se vaša mama rada počuti ob skodelici čaja ali kave in si z vami ali z družino ogleda film, jo bo presenetila s svojo osebno odejo iz flisa za materinski dan, ki ji bo zagotovo nasmejala obraz. Z različnimi zabavnimi oblikami materinskega dne preprosto dodajte fotografijo in/ali besedilo, da v hipu ustvarite svoje edinstveno darilo za materinski dan.

Personalizirane odeje za hišne ljubljenčke

Osebne odeje s fotografijami so odlična darila za različne prejemnike in priložnosti. Če se vaš prijazen furball rad udobno in toplo ogreje ali pa želite spremeniti videz svoje košare, ustvarite svojo osebno odejo iz flisa! Odeje iz flisa lahko operete v pralnem stroju, zato so elegantna in praktična možnost za vsakega hišnega ljubljenčka.

Personalizirane odeje iz flisa v različnih velikostih

Kot del našega asortimana ponujamo prilagojene odeje iz flisa v različnih velikostih:

75 x 100 cm 95 x 140 cm 120 x 190 cm 130 x 130 cm 150 x 150 cm

Lahko se odločite za vodoravno ali navpično, odvisno od tega, katera možnost najbolje ustreza vašemu dizajnu. Ponujamo tudi kvadratno odejo iz flisa, kot nalašč za piknike, plažo ali pohodništvo.