Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vsa božična darila za stranke

225 Darila

Videli ste 48 od 225 darila

Osebna božična darila za podjetja

Leto je spet minilo, kar pomeni, da je čas, da svoje ljudi nagradite za njihovo trdo delo. To je idealen trenutek, da svojim zaposlenim, poslovnim partnerjem in strankam pokažete, kako zelo jih cenite. Edinstveno, osebno darilo YourSurprise je popoln način za to.

Božična darila za zaposlene

Če se želite svojim zaposlenim zahvaliti za ves njihov trud v preteklem letu, imamo 5 nasvetov, kako za vas izbrati božično darilo.

Priljubljeno božično darilo je naša lepa vgravirana torbica za prenosni računalnik, ki ji lahko dodate logotip vašega podjetja. Vsi obožujejo priboljšek, zato so odlične možnosti tudi naše okusne čokolade in kozarec sladkarij. Če želite iti malo bolj vrhunsko, je naš darilni komplet Moët & Chandon popoln. Vsako od naših daril lahko prilagodite z logotipom, fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri, da ustvarite edinstveno darilo za vsakega prejemnika.

Božična darila za stranke in poslovne partnerje

Stranka in poslovni partnerji bodo zelo hvaležni v zahvalo v obliki božičnega darila. Morda bi radi šli z darilnim kompletom za pijače in naslednjemu letu dodali "Hvala in pozdrav!". Ali pa izberite slastno čokoladno darilo in dodajte svojo najljubšo fotografijo podjetja. Možnosti je neskončno.

Naša najbolj priljubljena korporacijska božična darila

Kar se tiče korporativnih božičnih daril, je toliko odličnih možnosti. Naši najbolj priljubljeni so:

  • steklenico vina v vgraviranem lesenem ohišju
  • steklenico šampanjca v vgraviranem lesenem ohišju
  • čokoladno darilo z osebnim sporočilom
  • steklenico žganih pijač v osebnem lesenem ohišju
  • okusne čokolade v prilagojeni škatli
  • enoletni načrtovalec s prilagojeno platnico

Osebna darila

V podjetju YourSurprise ustvarjamo prilagojena darila. Ne katera koli stara steklenica šampanjca, ampak steklenica šampanjca v osebnem ohišju. Ne katera koli stara steklenica vina, ampak steklenica vina s prilagojeno etiketo. Vsako posamezno darilo lahko prilagodimo, ne da bi zahtevali minimalno količino. Če imate odličen logotip ali poseben dizajn, lahko to uporabimo, da vašemu darilu podarimo edinstven pridih brez dodatnih stroškov. Ponujamo lahko tudi hiter preobrat, saj vsa darila izdelujemo interno z naše lokacije v Zierikzeeju na Nizozemskem.

Če želite več informacij o prilagojenih božičnih darilih, se obrnite na naš poslovni oddelek na b2b@yoursurprise.com. Veselimo se sodelovanja z vami!