Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Božični darilni kompleti so posebna možnost za praznično sezono. Ti kompleti vključujejo kulinarične dobrote, vrhunske pijače, komplete za dobro počutje in še veliko več. Z edinstvenimi možnostmi personalizacije božični darilni kompleti izražajo edinstven pridih hvaležnosti in pozornosti med božičnimi prazniki. 

33 Darila

Odkrijte najboljše personalizirane komplete božičnih daril

Darilni kompleti so najboljše božično darilo in eno najbolj cenjenih na trgu. Nič ne pove "Vesel božič" tako kot premišljeno izbran božični darilni set. Naj gre za lepo predstavljen sveženj pijač in slastnih dobrot ali čudovit dišeč wellness set, ta darila so skrivnost, ki navaden božič spremeni v resnično nepozabnega. Naše božične darilne komplete lahko personalizirate in tako ustvarite edinstveno prilagojeno darilo za najlepši čas v letu!

Božični kompleti so odlično darilo za zaposlene, odličen način zahvale poslovnim partnerjem in zabaven način praznovanja praznikov.

Darilni kompleti božičnih pijač za začetek zabave!

Za zaposlene, ki uživajo v kozarcu dobrega vina, ni nič boljšega kot personaliziran božični darilni set za vino. Od italijanskih rdečih vin do penečih francoskih mehurčkov - za vsakogar imamo božični darilni komplet za vino. Če ima obdarovanec raje druge vrste pijač, izberite prilagojen komplet koktajlov! Med našimi najbolj priljubljenimi so darilni kompleti gin tonik in znameniti darilni komplet espresso martini s kozarci.

Božični wellness darilni kompleti za sproščujoče počitnice

Naši darilni kompleti za dobro počutje so prava vstopnica za sproščujočo počitniško sezono. Govorimo o prijetnih, dišečih milih in šamponih, losjonih in kremah ter še veliko več. Božični darilni set wellness je božično darilo za popolno sprostitev.

Iščete edinstven Koletni darilni set za njo? Za komplet z različnimi dišečimi izdelki razmislite o našem darilnem kompletu The Gift Label ali škatli z izbranimi milnicami, ki jim je priložena personalizirana brisača. Med drugimi cenjenimi božičnimi darilnimi paketi za dobro počutje so kompleti Love Beauty & Planet in naši personalizirani kompleti Axe z blagovno znamko.

5 edinstvenih božičnih darilnih kompletov za zahvalo zaposlenim

Ste naveličani običajnih predpakiranih božičnih darilnih kompletov brez prave osebnosti ali osebnega pridiha? Letos za svoje zaposlene in poslovne partnerje pripravite edinstven personaliziran božični darilni komplet. Prilagodite ga z lastno personalizacijo, na primer s fotografijo, imenom, logotipom in/ali sporočilom! Nekaj idej za personalizirane božične darilne komplete:

 1. Darilni komplet denarnice in pasu: škatla vsebuje gravirano usnjeno denarnico in usnjen pas
 2. Komplet za čaj: vsebuje dva gravirana kozarca, leseno škatlo za čaj in izbor čajev.
 3. Darilni kompleti za pivo: vaše najljubše znamke piva v personaliziranem kompletu s fotografijo in imenom
 4. Darilni set za vino: s steklenico najljubšega vina in kompletom kozarcev. Prilagodite pokrov etuija ali kozarce
 5. Wellness darilni set: vsebuje gel za prhanje in milo za roke v personalizirani kartonski škatli z vašo fotografijo, dizajnom in/ali besedilom.

Božični darilni kompleti s hrano in pijačo

Božični darilni kompleti s hrano in pijačo so idealna rešitev za dilemo prazničnega obdarovanja. Lepo zavita škatla se odpre in razkrije steklenico vrhunskega vina ali izbrano pivo. Ob teh čudovitih pijačah so priloženi slani prigrizki in priročen kuhinjski pripomoček: pri kompletu za pivo je priložen odpirač za steklenice, pri darilnem kompletu za vino pa graviran lesen servirni krožnik, ki se lahko podvoji kot deska za rezanje. Ne pozabite izbrati svojega vina! Bo rdeče, belo ali rose?

Iščete še več navdiha za darila za svoje zaposlene? Oglejte si vsa Koletna poslovna darila!

Originalni božični paketi 2023

Naročanje izvirnih božičnih paketov za zaposlene

Želite izkazati hvaležnost svojim zaposlenim? Ni boljšega načina kot s premišljenim in izvirnim božičnim paketom. Pri Yoursurprise lahko brez skrbi in z minimalnim naporom naročite izvirne božične košare za svojo ekipo. Te božične košare lahko sestavite in prilagodite sami, kar pomeni, da je vsak darilni komplet edinstven in prilagojen prejemniku.

V naši široki ponudbi daril boste zlahka našli nekaj za vsakogar. Od gurmanskih dobrot do pripomočkov, od daril za dobro počutje do ustvarjalnih kompletov "naredi sam" - vse je na voljo pri nas.

Češnja na torti pa je, da lahko vsak izdelek personalizirate z imenom, fotografijo, sporočilom in/ali logotipom vašega podjetja. S tem lahko pokažete svojo hvaležnost in hkrati okrepite občutek pripadnosti v svoji ekipi.

Naročanje božičnega košarice

Naročanje božičnega košarice je enostavno! Na voljo imamo obsežno zbirko izvirnih personaliziranih daril, med katerimi lahko izbirate. In to je šele začetek!

Sestavljanje božičnega koša je zabaven ustvarjalni proces, pri katerem vas bomo spremljali. Izberete le izdelke, logotip, besedilo, ime in sporočilo. Za vas poskrbimo, da se vse ustvari in pošlje prejemnikom. To je mala malenkost!

Naročite izvirni božični košare na spletu

Ponujanje božičnih paketov na spletu s fantastično osebno storitvijo je tisto, kar počnemo.

Naše izkušeno osebje vam je pripravljeno pomagati s predlogi in odličnimi nasveti.

Radi si vzamemo čas, da resnično razumemo vaše podjetje, vaše zaposlene in vašo vizijo, da vam lahko predstavimo različne možnosti božičnega košarice in sestavimo božični darilni set, ki popolnoma ustreza vašemu podjetju in potrebam.

Ustvarite edinstveno kombinacijo božičnih daril, ki bodo ustrezala vašemu podjetju in zaposlenim, pri čemer bo vsak božični košarec prilagojen po vaših željah.

Poleg daril v darilnem kompletu je v njem še kaj več. Enako pomembna je tudi predstavitev. Ponujamo široko paleto elegantnih in visokokakovostnih embalaž, v katerih lahko predstavite darila.

Božični paketi po meri

Želite se zahvaliti svojim zaposlenim za njihov trud ob letošnjem božiču, vendar bi jim radi podarili nekaj bolj posebnega od običajnega božičnega darila?

Vsakemu zaposlenemu pokažite priznanje, ki si ga zasluži. Pri YourSurprise lahko pripravite božični darilni set, ki bo prilagojen vsakemu zaposlenemu posebej. Presenečenje, ki bo vsakomur narisalo širok nasmeh na obraz!

Prilagodite božične košare na spletu

Želite naročiti izvirna božična darila?

Darila v vaših božičnih darilnih kompletih ali paketih lahko personaliziramo z:

 • Ime in priimek zaposlenega
 • Logotip podjetja in slogan
 • Fotografija podjetja vseh zaposlenih z osebnim sporočilom
 • Zahvalno sporočilo in fotografija

Izberete izdelke, embalažo in nam posredujete posebna navodila. Za vse poskrbimo namesto vas. Darila prilagodimo, jih lepo zapakiramo in poskrbimo za pravočasno dostavo.

Še danes naročite najboljše komplete božičnih daril in letos svoje zaposlene presenetite z resnično izvirnim in vplivnim božičnim darilom.

2023 Trendi za božične košare

Oglejmo si najnovejše in najbolj priljubljene trende za prihajajočo božično sezono.

Trajnost najprej

Trajnostni trend se nadaljuje tudi v letu 2023. Podjetja vse pogosteje izbirajo božične košare z izdelki, ki so okolju prijazni in imajo pozitiven vpliv na naš planet. Pomislite na izdelke iz recikliranih materialov, biorazgradljive izdelke ali izdelke, ki prispevajo k trajnostnemu življenju, kot so steklenice za vodo za večkratno uporabo.

Zdravje in dobro počutje

Zaradi trenutne zdravstvene krize je zdravje in dobro počutje vedno bolj v ospredju. Božični paketi, ki vsebujejo izdelke za dobro počutje, pripomočke za fitnes ali zdrave prigrizke, bodo zato leta 2023 hit.

Božični košare kot poslovno darilo

Božični paket ni le odlično darilo za zaposlene, ampak je lahko tudi čudovito poslovno darilo. Če svoje poslovne partnerje presenetite z osebnim božičnim darilnim kompletom, boste pokazali, da ste v iskanje izvirnega darila vložili čas in trud. Čudovit božični košare lahko pusti odličen vtis in okrepi vaše odnose s poslovnimi partnerji.

Odlična lastnost božičnega koša kot poslovnega darila je, da lahko vsebino v celoti prilagodite prejemniku. Izberete lahko temo, ki ustreza osebnosti vašega poslovnega partnerja, ali pa izberete predmete, ki ustrezajo njegovi korporativni kulturi.

Zabavni božični paketi posebej za moške

Iščete izvirne božične pakete za moško osebje? Za vas imamo neverjetno izbiro!

Naša božična darila za moške lahko v celoti prilagodite, kar vedno zagotavlja resnično izvirno božično darilo.

Na primer:

 • Slastne osvežilne pijače: Na primer niz slastnih posebnih piv v darilnem kompletu za pivo, prilagojen vašim željam. Ali pa velikanska čokolada znanih blagovnih znamk čokolade, kot so Milka, Toblerone in KitKat, s fotografijo in besedilom po vaši izbiri.
 • Darila za žar: Večina moških uživa v peki na žaru, zato bo božični paket, ki vključuje personalizirane pripomočke za žar, zelo cenjen.

S kombiniranjem božičnih daril boste ustvarili izviren božični paket, ki se bo zagotovo prikupil vašim zaposlenim moškim.

Božični paketi za ženske

Če iščete božični košare, ki so posebej oblikovane za ženske, ste na pravem mestu. Zavedamo se, da je vsak človek edinstven, zato smo pripravili široko paleto božičnih paketov, posebej prilagojenih ženskim okusom in željam.

Nekaj naših kul idej za božična darila za ženske:

 • Čokolada z osebnim besedilom: Kdo ne obožuje čokolade? Velikanska slastna čokoladna tablica, personalizirana z vašo fotografijo in besedilom.
 • Sveče s fotografijo: Popolne za ustvarjanje prijetnega vzdušja v temnih zimskih dneh.

Ustvarite božično darilo za vsako lepo damo in si zagotovite edinstvena božična darila za vsakogar!

Božično darilo za zaposlene in poslovne odnose

Skratka, če iščete lepo darilo za vse, ki delajo v vaši organizaciji ali z njo, lahko tukaj nehate iskati. Smo vam na voljo, z veseljem bomo razmišljali z vami in vam vzeli vse težave iz rok.