Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirana darila Secret Santa s fotografijo, imenom in/ali osebnim sporočilom po vaši izbiri.

144 Darila

Videli ste 48 od 144 darila

Ideje in nasveti za darila Secret Santa

V božičnem času je z vsemi okraski, lučkami, okusno hrano in darili vse bolj čarobno. Božič je tudi čas za skupno zabavo, organiziranje dejavnosti z družino in prijatelji ter za božično vzdušje.

Ena takih dejavnosti, ki je priljubljena po vsem svetu, je Secret Santa, ki je odlična priložnost za skupno zabavo in izmenjavo božičnih daril.

Kaj je Secret Santa?

Organizacija skrivnega Božička pomeni, da vsaka oseba, ki se pridruži, prejme darilo od drugega člana skupine, pogosto anonimno. Vsaka oseba mora dati darilo osebi, ki ji je bila dodeljena, ne da bi prej razkrila svoje ime. Imena se lahko izžrebajo na klasičen način, tako da se napišejo na list papirja in potegnejo iz klobuka ali sklede, lahko pa se dogovorijo prek spleta. Obstaja veliko brezplačnih spletnih strani, ki ponujajo to storitev.

Nasveti za organizacijo Secret Santa

Skrivni Božiček je zabavna dejavnost za vse starosti, ki jo ni težko organizirati, vendar je dobro sprejeti nekaj previdnostnih ukrepov, da bo vse potekalo gladko. Za vas imamo nekaj nasvetov:

 1. Določite proračun: Očitno ne želite, da bi se kdo na vašem dogodku počutil v zadregi ali nelagodju. Z vnaprejšnjo določitvijo najvišjega proračuna lahko preprečite, da bi ljudje pretiravali, in vsakomur omogočite, da najde darilo v okviru svojih zmožnosti.
 2. Vključite predloge: Morda se zgodi, da vsi v skupini ne poznajo dobro vseh. Izbira darila ni nikoli lahka, še posebej, če nimate pojma o željah nekoga. Udeležence prosite, naj vključijo nekaj predlogov o vrsti darila, ki bi ga želeli prejeti, skupaj z imenom in priimkom.
 3. Organizirajte dogodek za skupno odpiranje daril: Pri tem je seveda najbolj zabavno odpiranje daril. Zberite udeležence na večer razpakiranja daril in skupnega nazdravljanja na božič. Če nimate možnosti organizirati dogodka v živo, ga organizirajte prek spleta!
 4. Darilo kupite pravočasno: Pri tovrstnih dogodkih se zlahka zgodi, da pozabimo na čas in se moramo boriti v zadnjem hipu. Če želite zagotoviti, da bodo vsi pravočasno prejeli darilo, določite jasen datum, do katerega mora oseba, katere ime je bilo izžrebano, prejeti darilo.
 5. Zabavajte se! Ne pozabite, da je zabava najpomembnejša. Ne jemljite se preveč resno in se ne obremenjujte z iskanjem popolnega darila.

Proračunu prijazne ideje za darila

Če imate manjši proračun, je težko najti odlično darilo za skrivnega Božička. V nadaljevanju smo za vas pripravili nekaj idej za darila, ki so vam lahko v pomoč. Naša darila YourSurprise so personalizirana, kar pomeni, da so prilagojena prejemniku, s čimer mu lahko pokažete, da ste v darilo vložili misel in trud.

Skrivni Božiček v pisarni

Skrivni Božiček je dejavnost, ki jo je mogoče zelo dobro organizirati v pisarni in je lahko zabaven način, da drug drugemu zaželimo vesel božič. Pravila Tajnega Božička v pisarni so enaka, lahko pa jih spremenite, da bo dogodek še bolj zabaven. Na primer, sodelavce lahko pozovete, naj ugibajo ime skrivnega Božička, ko je darilo odpakirano, ali pa dodate kartico s pesmijo o prejemniku. Skrivni Božiček je odlična priložnost za druženje in zabavo sodelavcev. Majhen nasvet: če ima vaša pisarna veliko zaposlenih, razdelite sodelavce v manjše skupine, da stvari ne bodo preveč kaotične.

Če v pisarni organizirate skrivnega Božička, se zavedajte, da nimajo vsi enakih finančnih zmožnosti. Naj bo proračun prijazen in dostopen za vse!

Proračunu prijazne ideje za darila tajnega Božička

Z manjšim proračunom je težko najti odlično darilo za skrivnega Božička, zato smo spodaj navedli nekaj idej za darila, ki so vam lahko v pomoč. Naša darila YourSurprise so personalizirana, kar pomeni, da so prilagojena prejemniku. To je odličen način, da mu pokažete, da ste v darilo vložili misel in trud, ne da bi pri tem razbili banko!

 • Zabaven božični okrasek s fotografijo
 • Personaliziran obesek za ključe
 • graviran kozarec za vino z njihovim imenom ali drugim besedilom
 • slastna škatla čokolade
 • prilagojena skodelica za kavo
 • Personalizirana beležnica

Organizacija skrivnega Božička v pisarni: Vodnik po korakih

Kako nemoteno in uspešno organizirati dogodek Secret Santa v pisarni? Tukaj je preprost vodnik po korakih, ki vam bo pomagal:

 1. Odločite se o proračunu: Odločite se za proračun, ki si ga lahko privoščijo vsi udeleženci. Ne gre za ceno, pomembna je misel.
 2. Določite datum: datum za izmenjavo daril izberite dovolj zgodaj. Tako bodo imeli vsi dovolj časa za nakup daril. Ne pozabite pošiljati opomnikov!
 3. Izžrebajte imena: Napišite imena vseh udeležencev na listke papirja in povabite vsakega, da iz klobuka izžreba ime. Izžrebano ime je oseba, ki ji boste kupili darilo. Ne pozabite, da je to skrivnost! Če tega ne želite storiti po starem, obstajajo tudi spletne strani, ki to lahko storijo namesto vas.
 4. Sporočite pravila: Prepričajte se, da vsi razumejo pravila izmenjave skrivnega Božička. Lahko so preprosta kot "ne pokukaj" ali kaj bolj zabavnega, na primer napisati pesem o prejemniku, ki bo šla zraven darila.
 5. Veliko razkritje: Na izbrani datum se vsi zberejo na izmenjavi daril. Za dodatno popestritev lahko sodelavce pozovete, naj po odvijanju daril ugibajo svojega skrivnega Božička.

Smešna darila Tajni Božiček za sodelavce

Tajni Božiček, dolgoletna tradicija na številnih delovnih mestih, mora biti poln zabave! Kako lahko med prazniki v pisarno vnesete več smeha kot s smešnimi, personaliziranimi darili Tajni Božiček za vaše sodelavce?

Tukaj je nekaj zabavnih idej:

 • Osebna skodelica za kavo: Želite, da se vaš sodelavec vsako jutro nasmehne? Razmislite o skodelici za kavo z zabavnim citatom ali šalo iz pisarne. Izberete lahko čarobno skodelico, da se šala pojavi kot presenečenje!
 • Pisarniški papir po meri: Kot nalašč za natančnega sodelavca, ki je rad organiziran. Personalizirajte ga s humornim pridihom, na primer zvezek z naslovom "Bobove briljantne ideje (večinoma o kavi)".
 • Personalizirana podloga za miško: S personalizirano podlogo za miško lahko vaš tehnično podkovani sodelavec svoj delovni prostor naredi bolj podoben svojemu. Morda jo prilagodite z nepozabno skupinsko fotografijo ali duhovito tehnično šalo.
 • Snežna krogla s fotografijo: Tako očarljivo darilo! Personalizirajte snežno kroglo z najljubšo fotografijo za sodelavca, da bo njegova miza dobila praznično vzdušje.
 • Nogavice s fotografijo: Nogavice s fotografijo so lahko nepozabno in zabavno darilo. Izberite fotografijo, ki bo sodelavca razveselila vsakič, ko jo bo videl, pa naj gre za skupinsko fotografijo, ljubljenega hišnega ljubljenčka ali smešen obraz!

To je le nekaj idej za začetek. Možnosti so neskončne, ko gre za personalizirana smešna darila za skrivnega Božička. Zakaj se torej ne bi prepustili domišljiji in svojim sodelavcem podarili darilo, ki jih bo nasmejalo?

Božičkova darila za vašega šefa

O ne! Za skrivnega Božička vam je bil dodeljen šef in ne veste, kaj storiti? Izbira darila za skrivnega Božička za vašega šefa je lahko izziv. Želite, da je profesionalno, a hkrati premišljeno in osebno. Če si s šefom nista posebej blizu, naj bo preprosto! Izberite pisarniške dodatke, kot so podloga za miško, beležnica ali personalizirano pisalo. Druga odlična darila so personaliziran vrč, termo vrč ali prilagojena steklenica za vodo. Pogosto vidite, da popoldne uživajo v prigrizku? Potem se odločite za slastno bombonjero!