Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Najboljša osebna darila Miffy

Vsa naša darila Miffy lahko prilagodite z imenom in/ali besedilom po vaši izbiri. Naša prilagojena knjiga Miffy je zelo uspešna pri otrocih vseh starosti.
Miffy je osvojila srce mnogih odraslih, zato so darila Miffy primerna tudi zanje. Naši ljubki ovitki za telefone Miffy so kot nalašč za njih.
Darila Miffy ne naredijo le prijetnih presenečenj za vašega malčka , ampak tudi čudovita darila za dojenčke (tuš) ali rojstnodnevna darila.

Miffy

Miffy je glavni lik v seriji otroških knjig o zajčku. Knjige je napisal in ilustriral Dick Bruna, prvič pa so bile objavljene leta 1955. Poleg knjig Miffy je bilo razvitih tudi veliko drugih daril Miffy in veliko ljudi je tako ali drugače zraslo z Miffyjem.

Miffy pri vašem presenečenju

Če ste ljubitelj Miffyja in iščete zabavno darilo Miffy, lahko na spletnem mestu YourSurprise najdete veliko izbire s prilagojenimi Miffyjevimi darili za mlade in stare.

Prilagojena knjiga Miffy

Knjiga Miffy je zelo priljubljena s preprostimi ilustracijami in zgodbo, ki jo je enostavno spremljati. V tej knjigi Miffy pripravi zabavo posebej za vas! Ker vsi junaki na zabavi nosijo maske, morate pomagati ugotoviti, kdo stoji za katero masko. Miffy in njeni prijatelji računajo nate! Popolno darilo za vsako priložnost.

Osebna torbica za telefon Miffy

Če iščete originalno torbico za telefon in ste oboževalec Dicka Brune, so naši ovitki za telefone Miffy kot nalašč za vas. Izbirate lahko med različnimi modeli in dodate ime po svoji izbiri.

Prilagojena plošča za kruh Miffy

Kaj je bolj zabavno kot uživanje v sendviču iz lastne plošče? To je zdaj mogoče s to razkošno leseno ploščo Miffy. Naredite to ploščo še bolj posebno, tako da jo prilagodite svojemu imenu ali besedilu, da ustvarite edinstveno darilo, ki ga lahko uporabite tudi kot desko za rezanje, desko za sir ali za postrežbo predjed. Ta izvirna plošča je kot nalašč za vsak obrok, kul dodatek za kuhinjo, predvsem pa čudovito darilo za vse ljubitelje Miffyja!
Ohišje Miffy je na voljo v treh velikostih. Masiven bukov les ima certifikat FSC.

Prilagojena torba za plažo Miffy

Če poznate oboževalko Miffy, ki bi jo rada nosila s seboj povsod, je naša edinstvena torba za na plažo Miffy odlična možnost. Torba ima edinstven dizajn, ki mu lahko dodate ime po vaši izbiri. Ustvarite osebno darilo Miffy, ki je praktično za zagon!