Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Stolp po meri Chupa Chups

Chupa Chups stolp - 200 lizik

478 glasov
Na zalogi
Znesek
59,99 €
Možnosti dostave
  • Naslov za dostavo po vaši izbiri
  • V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
  • Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o stolpu Chupa Chups:
Količina lizik: 200
Okusi: jagoda, češnja, jabolko, kola, jagode in smetana ter malina in vanilija
Dimenzije stolpa: 50 x 21 cm
Prilagajanje: fotografija, ime in / ali besedilo
Tisk: slika popolna in v barvah

Iz tehničnih razlogov ne moremo tiskati cirilice, turščine, azije, arabščine, grščine ali drugih posebnih znakov.

Sestavine za okuse jagod, pomaranč, češenj in malin: sladkor, glukozni sirup, sadni pire (3%) (jabolko, češnja, malina, ananas, limeta, limona, jagoda, breskev, banana, pomaranča, borovnica, robida, mango, lubenica , kivi), kisline (mlečna kislina, jabolčna kislina, citronska kislina), arome, barve (E100, E160c, E162, E163)

Sestavine za aromo kola : sladkor, glukozni sirup, kisline (mlečna kislina, jabolčna kislina, citronska kislina), arome, barva (E150d)

Sestavine za jagodno-smetanski sladkor, glukozni sirup, sirotka v prahu , sadni pire (3%) (jabolko, češnja, malina, ananas, limeta, limona, jagoda, breskev, banana, pomaranča, borovnica, robida, mango, lubenica, kivi ), polnomastno mleko v prahu (2%), kakavovo maslo, barva (E162), arome (za aromo vanilije): sladkor, glukozni sirup, sirotka v prahu , polnomastno mleko v prahu (2%), kakavovo maslo, arome, barva (E100) .

Koga boste presenetili s stolpom lizik Chupa Chups?

Nihče se ne more upreti tej sladki skušnjavi! Ta stolp Chupa Chups vključuje najmanj 200 lizik v najbolj okusnih okusih. Okusno darilo za vsako priložnost. Recite hvala, čestitke ali jim le sporočite, da mislite nanje. Stolp lahko prilagodite tako, da dodate fotografijo, ime in / ali besedilo po svoji izbiri. Chupa Chups je odličen stolček za dojenčke ali priboljšek za vaše kolege. Lahko pa si privoščite, tako da vam ni treba deliti!

Vaše osebno darilo Chupa Chups vključuje lizike v 6 najbolj priljubljenih okusih. V urejevalniku izberite enega od zabavnih modelov in ga dodajte edinstvenega, tako da dodate fotografijo, ime in / ali besedilo po vaši izbiri. Nato bomo natisnili vaš dizajn, popolno in barvno sliko. Rožo je enostavno sestaviti in jo sami dodati stolpu lizike Chupa Chup. Ustvari svojega zdaj!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj