Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

186 Darila

Videli ste 48 od 186 darila

Darila za 50. rojstni dan zanj: Najboljša darila za moške

Če želite praznovati njegov 50. rojstni dan, in iščete nepozabno darilo za moškega, ki praznuje 50 let, ga presenetite s personaliziranim darilom! Tukaj, pri YourSurprise, boste našli neskončno možnosti za darila, ki jih lahko personalizirate z zabavno fotografijo in/ali besedilom, posebej za slavljenca.

Razvajajte ga za njegov 50. rojstni dan

50 let dopolnimo samo enkrat, kar je posebna priložnost, ki si zasluži praznovanje. Seveda to vključuje posebno rojstnodnevno darilo. Z malo pomoči od ekipe YourSurprise lahko oblikujete izvirno darilo za slavljenca s fotografijo in/ali z besedilom po vaši izbiri. To vam bo omogočilo, da boste z gotovostjo prepričani, da si bo slavljenec svoj petdeseti rojstni dan vtisnil v globok spomin!

Izvirna darila za moškega za 50. rojstni dan

Ga želite presenetiti z izvirnim in osebnim darilom? YourSurprise vam omogoča, da ustvarite in pošljete edinstveno darilo za slavljenca z lastno fotografijo in besedilom. Tukaj je nekaj najbolj izvirnih daril za njegove 50. rojstni dan:

  • XXL Milka čokoladna ploščica za ljubitelja čokolade
  • Darilni komplet piva, da skupaj nazdravite za njegov 50. rojstni dan
  • Usnjena toaletna torbica za moške, ki radi skrbijo za svoj videz
  • Balon, da se bo resnično počutil kot slavljenec

Katero darilo podariti moškemu za 50 let?

Včasih se zdi, da moški že imajo vse, kar bi lahko potrebovali. Torej, s čim lahko presenetite moškega za 50. rojstni dan? Kaj pa darilni komplet piva ali personalizirana steklenica vina, da skupaj nazdravite ob njegovemu rojstnemu dnevu? Je morda pravi kuharski mojster in bo prav gotovo vesel usnjenega predpasnika? Za ljubitelje žara personalizirajte kuharsko knjigo ali rokavice za žar. Vse to z vašo osebno noto, saj vi izberete besedilo ali fotografijo na darilu.

Zabavna darila za moške ob 50. rojstnem dnevu

Zabava za 50. rojstni dan se začne z obdarovanjem! Morda slavljenec živi daleč, ali pa preprosto ne morete biti z njim za njegov rojstni dan. Na srečo ga lahko presenetite z zabavno fotografijo ali besedilom, s katerim lahko ustvarite eno od naših personaliziranih daril! Na primer, dodajte slavljenčevo fotografijo na kravato ali pa dodajte svoje besedilo in fotografijo na natikače ali copate. Za popestritev lahko dodate še zabavno rojstnodnevno voščilnico! Za vaše udobje so lahko vsa naša darila poslana neposredno na prejemnikov naslov.

Komplet za preživetje za 50-letnega moškega

Ga želite presenetiti z več darili za njegovih petdeset let? Sestavite lastni komplet za preživetje za petdesetletnika! Darilni komplet s številnimi zabavnimi in koristnimi stvarmi, ki mu bodo zagotovo pričarale nasmeh. Na primer pohodniška palica ali zobna proteza, skupaj s personaliziranimi nogavicami z njegovo sliko. Lahko dodate celo boksarice! Ustvarite lastni komplet za preživetje in presenetite slavljenca ob njegovem posebnem dnevu.