Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Najboljša darila za vašega BFF

20 najboljših daril za vašega BFF

Nihče ni tako kot tvoj najboljši prijatelj! Vedno je tam zate, ko jo potrebuješ. Je poštena in prijazna. Skupaj se zelo zabavate in imeli ste najboljše dogodivščine. Če želite nekaj navdiha o tem, kaj dobiti svoji najboljši prijateljici, si oglejte spodaj!

Skupaj si privoščite kozarec nečesa in okusno poslastico

Če radi skupaj uživate ob kozarcu dobrega vina in prigrizkih, presenetite svojo drugo prijateljico s personaliziranimi kozarci za vino z njenim imenom! Izbirate lahko med kozarci za rdeče vino ali kozarci za belo vino. Če ima rada dobro sirno desko, ji bo všeč čudovita lesena servirna deska, ki lahko služi kot deska za rezanje. Naj bo njeno ime vgravirano, da bo resnično osebno. Če želite dodati lepo steklenico vina, poiščite lepo steklenico vina . Izbirajte med okusnim rdečim vinom, belo vino ali rosé s personalizirano etiketo ali v personaliziranem lesenem kovčku.

Lepa skodelica in sladka poslastica

Če bi raje na dekliški večer skupaj srkali skodelico prijetnega čaja ali kave, jo presenetite z njenim zelo prilagojenim kozarcem za čaj ali kavo in barom čokolada ali kozarec njenih lastnih sladkarij. Kozarec bonbonov vsebuje najmanj 1,8 kilograma sladkarij, tako da je veliko za deliti. Izbirajte med sladkarijami tum-tum, gumijastimi medvedki, vinskimi gumi, sadnimi sladkarijami ali sladkarijami.

Vsa ta darila je mogoče personalizirati z zabavno fotografijo vaju dveh, zaradi česar sta resnično edinstvena in osebna.

Prikažite svoje najljubše fotografije

Če ste prijatelji od vedno, boste imeli odlično zbirko fotografij vaših najljubših skupnih trenutkov. Naredite nekaj zabavnega z njimi! Naj jih natisnemo na skodelico ali na niz odtisov v retro slogu, da ustvarite kul kolaž. Če imate dovolj fotografij, da zapolnite album, ji podarite čudovit album, poln vseh vaših najboljših skupnih trenutkov. Če imate eno posebno fotografijo, ki vam je všeč, jo dajte natisniti na sestavljanko za ure zabave.

Več odličnih daril

Če še vedno niste povsem prepričani, kaj kupiti za svojega najboljšega prijatelja, brez panike! Kaj pa eno od ljubkih daril spodaj? Hladna platnena torba je odlično darilo za ekološko osveščeno prijateljico, skupaj s personalizirano steklenico vode, da se lahko izogne ​​plastičnim steklenicam. steklenica za vodo celo ohranja pijače hladne do 24 ur in tople do 12 ur.
Če bi se radi kmalu dobili, ji dajte vgraviran kozarec za čaj ali kavo. Če rada preživlja čas v kuhinji in pripravlja okusne dobrote, ji dajte njen lasten predpasnik. Če želite, da se jo spomni nate vsakič, ko zapusti hišo, poiščite kul obesek za ključe s fotografijo vajine.

Če radi potujete skupaj, ji dajte zabaven potovalni dnevnik ali jo presenetite z odejo iz flisa, če jo močno zebe. Popečena bo in topla!

Upamo, da smo vas navdušili z zabavnimi darili za vašega najboljšega prijatelja na celem svetu! po kaj boš šel?


V vse spletne dnevnike