Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Spominjanje na ljubljene osebe v božičnem času je lahko blagodejno za čustvene rane, ki se v tem času ponovno pojavijo. Čeprav se odsotnost drage osebe močno občuti, lahko počastitev spomina nanjo prinese občutek tolažbe in povezanosti. Omogoča nam, da praznujemo njihovo življenje in vezi, ki smo jih delili z njimi. Takšen pristop ne sme zmanjšati občutkov izgube, ampak jih dopolni z občutkom praznovanja in ljubezni. Omogoča nam, da ne le žalujemo za odsotnostjo naših ljubljenih oseb, temveč se tudi veselimo njihovih spominov. S tem lahko še naprej doživljamo veselje sezone, hkrati pa se zavedamo svoje izgube.

Zakaj je lahko božič brez naših najdražjih težak

Čeprav je božič za mnoge čas veselja in praznovanja, lahko pri tistih, ki pogrešajo ljubljene osebe, okrepi občutke žalosti in hrepenenja. Nič nenavadnega ni, da občutimo globok občutek izgube, še posebej, če nas prazniki okoli nas nenehno opominjajo na tiste, ki jih ni tukaj, da bi z njimi delili vse to. Mnogi doživljajo globok občutek osamljenosti tudi sredi živahnih prazničnih srečanj, ki je lahko posledica fizične odsotnosti ljubljene osebe ali celo čustvene vrzeli, ki jo je pustila njena izguba. To je boleč opomnik, da božič brez njih ni več enak. Poleg tega lahko v tem času močno udarijo valovi nostalgije. To je čas, ko se nam spomini, tako veseli kot žalostni, lahko vrnejo bolj intenzivno. Ti spomini lahko prinesejo občutek melanholije, saj hrepenite po preteklosti in tradicijah, ki ste jih nekoč delili s svojimi bližnjimi. Nazadnje se lahko pojavijo tudi občutki krivde, zlasti kadar se vam zdi, da uživate v prazničnem času. To krivdo pogosto spremljajo misli, da bi morali žalovati, namesto da praznujete.

Važno si je zapomniti, da je in niste sami, ki se tako počutite, saj je to povsem v redu in normalno.

Katere so ustvarjalne ideje za osebna božična darila, ki vključujejo spomine na pogrešano ljubljeno osebo?

Personalizirana božična darila imajo posebno mesto v naših srcih, saj lahko odražajo edinstveno povezanost z našimi bližnjimi.

Če v tej praznični sezoni pogrešate ljubljeno osebo, vam lahko služi kot lep spomin na vaše božično drevo. Na njem je lahko njihovo ime, dragocena fotografija ali morda osebna opomba ali citat, ki izraža njihovega duha.

Druga ganljiva ideja je personalizirana snežna krogla. Dodajte očarljivo fotografijo svoje ljubljene osebe ali fotografijo celotne družine skupaj. Vsakič, ko ga boste stresli, se boste spomnili na kopico čudovitih skupnih spominov.

Personalizirane sveče lahko vzbudijo tudi občutek topline in bližine. Če dodate ime, osebni citat, datum ali fotografijo, lahko te sveče osvetlijo vaš praznični čas z nežnimi spomini.

Dodatne možnosti lahko vključujejo simbolično prilagojene božične nogavice ali graviran lesen okras. Vsako od teh daril vam omogoča, da svojo ljubljeno osebo držite blizu in tako ustvarite iskreno povezanost v prazničnem času.

Božične kroglice

Božične kroglice

Personalizirana snežna krogla

Personalizirana snežna krogla

Personaliziran stekleni svečnik

Personaliziran stekleni svečnik

Božična nogavica

Božična nogavica

Kako lahko prijatelji in družinski člani podprejo nekoga, ki pogreša ljubljeno osebo med božičem?

Najprej je treba priznati njihova čustva. Nič ni narobe, če so žalostni, tudi v prazničnih obdobjih. Ponudite jim posluh in jim dovolite, da izrazijo svoja čustva brez obsojanja. Drugič, vključite jih v praznične dejavnosti, v katerih običajno uživajo, vendar ne pozabite biti občutljivi za njihova čustva. Morda se ne bodo vedno počutili pripravljene na to in to je v redu. V takšnih primerih jim lahko v tolažbo priskrbite že samo to, da ste ob njih. Nazadnje jim pomagajte, da se spomnijo svoje ljubljene osebe. To lahko vključuje izdelavo posebnega božičnega predmeta, božičnega okraska s fotografijo ali pomembnim citatom, personalizirane sveče ali celo postavitev dodatnega mesta za mizo. S temi gestami lahko poskrbite, da se bodo med prazniki počutili povezane z ljubljeno osebo.

Ali obstajajo kulturni ali verski običaji, ki lahko posameznikom pomagajo pri soočanju s pogrešanjem bližnjih v času praznikov?

Obstajajo različni kulturni in verski običaji, ki zagotavljajo uteho ob odsotnosti bližnjih v prazničnem obdobju!

Las Posadas V mehiški kulturi družine praznujejo "Las Posadas", devetdnevno praznovanje pred božičem, ko se spominjajo ljubljenih oseb in v njihovo čast postavljajo oltarje. Ta tradicija posameznikom omogoča, da občutijo povezanost s svojimi pokojnimi bližnjimi.

Yahrzeit V judovski tradiciji obstaja običaj "Yahrzeit", ki vključuje prižiganje sveč in molitev v spomin na umrle. To je trenutek razmisleka in spomina, ki nudi tolažbo, da njihovi ljubljeni niso pozabljeni.

Služba spomina Tudi krščanstvo ima tradicijo, kot je "služba spomina" v božičnem času. To bogoslužje, ki je pogosto polno prižiganja sveč in trenutkov tišine, posameznikom omogoča, da izrazijo svojo žalost in se v spodbudnem okolju spomnijo svojih bližnjih.

Ustvarjanje novih tradicij za počastitev in spomin na naše ljubljene

Soočanje z odsotnostjo ljubljene osebe med božičem je lahko izziv. Vendar pa je mogoče ohraniti spomin nanj tako, da vzpostavite nove tradicije, s katerimi ga boste počastili in se ga spomnili v tem prazničnem času. Tukaj je nekaj srčnih primerov:

  1. Izdelajte spominski okrasek: To je lahko nekaj tako preprostega, kot je slika v božičnem okrasku ali vključitev nekaterih njihovih najljubših božičnih okraskov.
  2. _Postavite jim mesto za mizo:_To služi kot fizični opomnik na njihovo prisotnost in jih pomaga vključiti v praznovanje.
  3. Deljite zgodbe o njih: Spodbudite vse, da delijo svoje najljubše spomine ali zgodbe o ljubljeni osebi. To je lep način, da ohranite spomin nanje.
  4. Darujte v dobrodelni namen, ki jim je bil pomemben: To je smiseln način, kako počastiti njihove vrednote in strasti, in resnično primeren za sezono miru in darovanja.
  5. _Zažgite svečo v njihov spomin:_To je lahko miren trenutek razmisleka, s katerim se jih boste spominjali.

Te nove tradicije lahko postanejo pomemben del vašega praznovanja božiča ter v času, ki je morda težak, prinašajo tolažbo in toplino. Sprejmite te trenutke spomina, saj pričajo o ljubezni in vezi, ki še vedno obstajata.

Ne pozabite, da je spoprijemanje z izgubo zelo osebno potovanje. Ni pravilnega ali napačnega načina, kako ohraniti spomin na ljubljeno osebo. Poiščite način, ki vam najbolj ustreza, in si pri tem vzemite dovolj časa in prostora.

Ustvarjanje osebnega božičnega darila s fotografijo tistih, ki jih pogrešate

Ustvarjanje personalizirano božično darilo lahko prinese občutek ugodja in spominov. To dejanje ljubezni vam lahko pomaga, da se v prazničnem času počutite bližje njim. Za začetek izberite fotografijo, ki hrani poseben spomin ali ujame njihovo bistvo. To je lahko posnetek s počitnic, družinskega dogodka ali celo iskren trenutek, ki vam nariše nasmeh na obraz. Nato se odločite za vrsto darila, ki ga želite ustvariti. To je lahko okvir za fotografijo, obesek za ključe, skodelica ali nakit. Podjetje YourSurprise vam omogoča, da katerega koli od teh predmetov prilagodite z izbrano fotografijo.

Med izdelavo darila se prepustite spominom, povezanim s sliko. Ta postopek je lahko terapevtski, saj vam omogoča, da proslavite njihovo življenje in skupne trenutke. Ko je darilo pripravljeno, ga postavite na mesto, ki ga lahko pogosto vidite. Tako se ljubljene osebe ne boste le spominjali, ampak bo postala tudi del vašega božičnega praznovanja.

Lesena plošča

Lesena plošča

Prilagojeni obeski za ključe

Prilagojeni obeski za ključe

Božične skodelice

Božične skodelice

Božična darila

Božična darila

Pomen ohranjanja tradicij v spomin na naše bližnje

V vrvežu priprav na božič je preveč lahko dopustiti, da odsotnost ljubljenih oseb zasenči veselje sezone. Vendar se je pomembno zavedati, da tradicije, ki jih delimo s svojimi bližnjimi, niso le dejavnosti, ampak so sestavni del naših odnosov z njimi. Ohranjanje teh tradicij je lahko učinkovit način, da ohranimo spomin nanje in počastimo tudi njihovo zapuščino.

Zakaj ohranjamo tradicije?

Ko izgubimo ljubljeno osebo, je naravno, da v našem življenju nastane luknja. Toda z ohranjanjem tradicij lahko to praznino zapolnimo s toplino in ljubeznijo, ki smo jo delili z osebo, ki jo je zapustila. Tako jo počastimo in ohranimo njen duh v naših srcih in mislih.

Čustveno zdravljenje:Oživljanje tradicij je lahko terapevtsko, saj nam pomaga predelati žalost in iti naprej.

Povezanost:Tradicije spodbujajo občutek povezanosti s pokojnikom, zaradi česar se počutimo bližje.

Zgodovina: S prenašanjem tradicij na mlajše generacije zagotavljamo trajno dediščino naših bližnjih.

Spomin na ljubljene osebe, ki so daleč stran, med božičem

Če v prazničnem času občutimo odsotnost ljubljene osebe, to še ne pomeni, da je umrla. Nekateri so morda zaradi geografske oddaljenosti ali delovnih obveznosti nameščeni daleč stran. Kljub temu se je treba zavedati, da je božič čas za ljubezen, in obstajajo številni načini za spoprijemanje s to oddaljenostjo.

Spopadanje z razdaljo

Tukaj je nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali, da se v tem posebnem času zbližate s tistimi, ki fizično ne morejo biti z vami:

  • Virtualna srečanja: Zahvaljujoč tehnologiji lahko zdaj praznujete božič virtualno. Organizirajte virtualno božično srečanje prek platform, kot sta Zoom ali Skype, kjer se lahko vsi pridružijo s svojih lokacij.
  • Zamenjava daril:Spremišljeno darilo lahko prenese vaša čustva čez več kilometrov. Razmislite o pošiljanju daril svojim bližnjim ali celo o organizaciji virtualne izmenjave daril.
  • Deljeni obredi: Vzpostavite skupne obrede, na primer gledanje istega božičnega filma ali priprava istega božičnega obroka ob določenem času.

Čeprav je naravno, da pogrešate ljubljene osebe, ki ne morejo biti z vami, ne pozabite, da njihova fizična odsotnost ne sme omajati vašega božičnega duha. Namesto tega ta čas izkoristite za ustvarjanje novih tradicij in ustvarjanje spominov na edinstvene načine.

Iskanje upanja in veselja ob pogrešanju bližnjih med prazniki

V prazničnem času je seveda težko najti veselje, če pogrešate ljubljene osebe. Vendar je ključnega pomena, da se spomnite, da naupanje in srečo še vedno lahko najdete, tudi v najtežjih časih. Tukaj boste našli nekaj načinov, kako v božični čas vnesti malo svetlobe.

  • Prvič, sprejmite svoje občutke. V redu je, da se počutite žalostno. Prav je, da jih pogrešate. Izpustite te občutke, spregovorite o njih, jih zapišite ali jih izrazite na svoj edinstven način.
  • Drugo, spomnite se srečnih časov. Razmislite o veselih trenutkih, ki ste jih delili s svojimi bližnjimi. To vam lahko pomaga vnesti občutek miru in pozitivnosti v praznični čas.
  • Tretjič, poklonite se svojim bližnjim na poseben način. To lahko storite tako, da ustvarite spominek ali prižgete svečo v njihov spomin.

Ne pozabite, da se lahko med prazniki veselite, tudi če pogrešate svoje najdražje. Če sprejmete svoja čustva, se spomnite srečnih trenutkov in počastite svoje ljubljene, lahko v to praznično obdobje vnesete malo svetlobe.

Osebna odeja iz flisa po meri

Osebna odeja iz flisa po meri

Knjiga osebnih albumov po meri

Knjiga osebnih albumov po meri

Personalizirane blazine in blazine

Personalizirane blazine in blazine

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila