Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Kaj početi na očetovski dan leta 2024? Naštete so vse dejavnosti in izleti!

Spet je skoraj dan očetov. Poleg tega, da dajemo lepo darilo za očetovski dan prav tako je zelo zabavna ideja, da preživite zabaven dan s svojim očetom, dedkom, bonus očetom, očimom ali drugim očetom. Tukaj je 15 nasvetov za najbolj zabavne dejavnosti in izlete ob očetovskem dnevu!

1. Organizirajte popoldne z žarom

Skupaj uživajte v okusnem žaru na vrtu ali v parku. Ne pozabite naročiti personaliziranega kompleta orodij za žar z očetovim imenom, ki bo še bolj poseben. Iščete več kulinaričnih daril? Potem si oglejte vse naše nasvete za kulinarični očetovski dan.

2. Vožnja s kolesom

Načrtujte prijetno kolesarjenje po naravi in se na poti ustavite na pikniku. Očetu podarite steklenica za vodo z vašo najboljšo fotografijo. Da bo vaš dan še bolj zabaven.

3. Doma organizirajte degustacijo piva

Kupite očetova najljubša piva in mu doma pripravite degustacijo piva. Naročite personaliziran kozarec za pivo, v katerem boste piva degustirali. Personaliziran kozarec je tudi zelo zabaven spominek.

4. Dnevno sobo spremenite v kinodvorano

Najprej spremenite dnevno sobo v kino, tako da zasenčite okna, razporedite udobne blazine in pripravite popcorn. Nato se skupaj zleknite na kavč in si privoščite prijeten filmski večer z očetovimi najljubšimi filmi. Večer zaključite z osebnim prigrizkom posebej za vašega očeta.

5. enodnevni ribolov

Izberite lepo ribolovno območje in se pridružite očetu na celodnevnem ribolovu. Uživajte v miru in tišini ter skupnem druženju na prostem. Kot darilo lahko kupite koš za kruh z imenom Vrstni red prinašanja kosila.

Garnitura za žar v usnjenem kovčku

Garnitura za žar v usnjenem kovčku

Kozarec piva za očetov dan

Kozarec piva za očetov dan

Darilna škatla - oreščki

Darilna škatla - oreščki

Osebna darila za očetov dan

Osebna darila za očetov dan

6. Skupno pečenje ali kuhanje

Izberite recept, ki je všeč vašemu očetu, in poskrbite, da so vse sestavine doma. Nato se lahko skupaj odpravite v kuhinjo in skuhate ali spečete zvezde z neba. Za zaščito očeta in sebe pred umazanimi oblačili naročite dva osebna predpasnika.

7. Igranje miniaturnega golfa

Izzovite očeta na igro miniaturnega golfa. Seveda je najboljše, če na koncu zmagaš ti, a morda mu lahko na ta poseben dan enkrat dovoliš, da zmaga on. Vnaprej poskrbite za izdelavo pokala za zmagovalca.

8. V naravi

Izberite lep sprehod in se skupaj odpravite v naravo. Med potjo si vzemite čas za dober pogovor. Med odmorom na klopci presenetite očeta s skodelico vroče kave iz termoska z vašo najboljšo fotografijo skupaj.

9. Oglejte si športno tekmo

Kupite vstopnice za očetov najljubši šport in skupaj navijate za njegovo ekipo ali športnika. Vnaprej naročite izdelavo majice za vas in vašega očeta, da si boste lahko športno tekmo ogledali v slogu.

10. Obiščite muzej

Odpeljite očeta v muzej, ki mu ustreza. Skoraj za vsako temo lahko najdete muzej. Potem na jsestavljanka vajino najlepšo skupno fotografijo v muzeju kot lep spomin za tvojega očeta.

Personalizirani predpasniki

Personalizirani predpasniki

Osebna skodelica za očetov dan

Osebna skodelica za očetov dan

Majica za očetov dan

Majica za očetov dan

Osebne sestavljanke

Osebne sestavljanke

11. Karting ali dirkanje na stezi

Hitri očetje vas odpeljejo na progo za gokart ali na dirkališče, kjer se lahko dobro razgibate. Po tem si od G-sil opomorete s požirkom vode iz steklenice, ki ste jo naredili posebej zanj.

12. Izlet z ladjo

Presenetite očeta in ga odpeljite na izlet z ladjo. Najemite ladjo, s katero lahko sami plujete skozi središče mesta, ali pa se mu pridružite na veliki jadrnici s kapitanom na morju. Možnosti je veliko! Privoščite si izdelava klobukov za sončenje za vašega očeta, da se ne bi opekel na krovu.

13. Skupaj rešite sobo pobega

Ali ima vaš oče rad izzive? Potem se skupaj lotite izziva pobega iz sobe pobega. Pred tem mu podarite nogavice s "posebnimi močmi", ki ste jih oblikovali posebej zanj, da se bo preizkusa lotil bolj samozavestno.

14. Skupaj se udeležite delavnice

Ali vaš oče na skrivaj rad fotografira, vrtnari ali slika, vendar se tega nikoli ne loti? Prijavite očeta in sebe na delavnico! Tako bosta lahko skupaj preživela čas pri dejavnosti, ki bo očeta razveselila in, verjemite nam, tudi vas. Vnaprej pripravite potrdilo, ki ga lahko po delavnici izročite očetu.

15. Organizirajte večer iger

Organizirajte večer, na katerem boste igrali vse očetove najljubše igre. Zabavno je, če se pridružijo tudi preostali člani družine, tako da bo to prava bitka. Kot darilo mu podarite lastna namizna igra, tako da bo imel na ta očetovski dan lep spomin.

S temi nasveti boste zagotovo našli popoln izlet za očetovski dan za vas in vašega očeta. Razumemo pa tudi, da vam bo toliko zabavnih idej povzročilo stres pri izbiri! Na srečo je očetovski dan vsako leto naokoli in seveda lahko s svojim očetom počnete zabavne stvari tudi zunaj tega posebnega dne.

Personalizirane nogavice

Personalizirane nogavice

Lesena voščilnica za očetov dan

Lesena voščilnica za očetov dan

Osebno darilo ob prvem očetu

Osebno darilo ob prvem očetu

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila