Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Petra in krstne starše, znane tudi kot botre, izberemo pred rojstvom. Takrat so poleg staršev najpomembnejše osebe v otrokovi vzgoji. Od takrat so botri prisotni na vsakem koraku - od obhajila do rojstnega dne, od dnevov na prostem do pomembnih trenutkov svetovanja. Petri in botri otroku pogosto podarijo tudi darila, toda koga izberete za botre? Kakšna je vloga botra in botre? In na kakšen način zaprosite za botra in botro?

Tradicija krstnih staršev

Ko se je otrok rodil in bil krščen v cerkvi, so mu določili tudi botra in botro. Bila sta priči krsta, kar je podobno kot priče pri poroki. Pogosto sta bila krstni oče in krstna mati iz družine, krstni starši pa so imeli neobvezujočo nalogo, da pomagajo pri vzgoji krščenega otroka, vendar so bili imenovani tudi za primer, če bi se staršem krščenega otroka kdaj kaj zgodilo. Takrat bi prevzeli otrokovo vzgojo.

Kakšna je vloga krstnega očeta in krstne matere?

Danes so krstni botri pogosto tudi najboljši prijatelji staršev, ki jim najbolj zaupajo, da bodo v najslabšem primeru vzgajali njihovega otroka. Lepa stvar pri krstnem očetu in krstni materi pa je, da ju lahko kot starši brez težav prosite tudi za varstvo otrok ali druge zabavne izlete, kot je obisk živalskega vrta. Pozneje v življenju se lahko otrok vedno obrne na botra in botro po nasvet, ko se na primer težko poveže s svojimi starši. Ne pozabite, da je že to, da vas vprašajo, precejšnja čast, zato je dobro, da veliko vprašanje postavite na poseben način.

Toda kako zaprosite za krstnega očeta in krstno mater za svojega malčka?

Ko ste se odločili, koga želite povabiti za krstnega očeta in krstno mater svojega malčka, je čas, da razmislite, kako se tega lotiti. Ni nujno, da bo to vlogo prevzela težka ali draga, vendar je prošnja za krstnega očeta in botra zelo osebna zadeva. Zelo lep trenutek bi bil, če bi to lahko storili z osebnim darilom, ki bi vam ostalo v spominu za vse življenje.

Vprašajte krstnega očeta s temi darili.

Peters... vedno vam bodo na voljo. Za krstnega očeta lahko zaprosite na več različnih načinov. Obesek za ključe z napisom "Peter od" ali "Krstni oče od" s priloženim malčkovim imenom je način, kako se vsak dan s ponosom spominjati njegove vloge. Ta mega palica Côte d'Or je tudi idealno darilo za prošnjo prijatelju, da postane krstni oče, saj lahko izdelek personalizirate z imenom, fotografijo in osebnim sporočilom. Da pa boste pravo dejanje izbire krstnega očeta ujeli na papir, lahko podarite tudi prav posebno pisalo. Pravzaprav je to pisalo zelo elegantno in ga lahko personalizirate tako, da je na njem na primer gravirano ime malčka. Nato je vedno lepo proslaviti nov naziv in tudi za to je idealen paket belgijskega piva. Če želite narediti še korak naprej, lahko paketu podarite tudi kozarec za pivo, kot je ta. Pakiranje piva Duvel z graviranim kozarcem. Tako lahko krstni oče takoj nalije pivo!

Obesek za ključe s fotografijami

Obesek za ključe s fotografijami

Personalizirana čokoladna palica XXL Cote d'Or

Personalizirana čokoladna palica XXL Cote d'Or

Parker IM

Parker IM

Osebni darilni set piva

Osebni darilni set piva

S temi darili postavite svoje vprašanje na števec

Odvisno je od tega, kako veliko prošnjo želite nasloviti na bodočo botro. Lahko je majhna, s prikupnim personaliziranim ropotuljčkom ali lesenim srčkom z vprašanjem "Boš moja botra?" ali še bolj prikupna, kot je "Meter Sofie" ali "najslajši krstni otrok najslajše botre". Vprašanje metrčka pa je zelo zabavno tudi z večjimi gestami, kot je srček Milka ali celo steklenica vina, da si opomorete po dnevu varuške. Včasih se botra počuti kot druga mama že od rojstva. Zato je zelo posebno ujeti to vez v poseben nakit. Zapestnica mati/hči je za to zelo primerna. Krstna mati lahko zapestnico ponosno nosi, malo damo pa čaka lepo darilo, dokler ne bo dovolj stara, da bo zapestnico nosila tudi sama.

Otroški kombinezon

Otroški kombinezon

Prilagojena darilna škatla Milka iz čokolade v obliki srca

Prilagojena darilna škatla Milka iz čokolade v obliki srca

Darilni set za vino

Darilni set za vino

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila