Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Dobrodošli na našem blogu, kjer se potopimo v svet bakrenih poročnih daril. To je edinstven trenutek v vsakem ljubezenskem razmerju, saj praznujemo 12,5 let zakona. Tradicionalno se kot darilo podari nekaj bakrenega - simbol lepote, moči in dolgotrajne vzdržljivosti. Toda kaj je popolno bakreno poročno darilo? Za vas smo zbrali nekaj odličnih idej, najboljše pri njih pa je, da jih lahko vse personalizirate prek spleta s fotografijo, imenom in/ali besedilom.

Kaj je bakrena poroka?

Bakrena poroka je praznovanje 12,5 let zakona. To je vmesni mejnik do srebrne poroke, ki praznuje 25 let. Ime izhaja iz tradicije podarjanja bakra, ki simbolizira lepoto, moč in trajnost v zakonu.

Prilagodite svoje bakreno poročno darilo na spletu

Eden najboljših načinov, kako podariti bakreno poročno darilo, je, da ga personalizirate. To lahko preprosto storite prek spleta, kjer lahko darilu dodate fotografijo, ime ali besedilo. To je lahko poseben trenutek, ki sta si ga delila skupaj, notranja šala ali nekaj, kar je za vaju preprosto posebno. Iščete darilo za bakreno poročno jutro, ali želite samo podariti pomenljivo bakreno poročno darilo?Darovanje personaliziranega darila za bakreno poroko kaže na premišljenost in trud ter bo zagotovo cenjeno.

Gravirana Kozarci

Gravirana Kozarci

Personalizirane nogavice

Personalizirane nogavice

Osebna škatla za čaj

Osebna škatla za čaj

Osebna darila ob obletnici

Osebna darila ob obletnici

Bakreno poročno darilo za njo: poiščite navdih za popolno darilo!

Najti popolno bakreno poročno darilo zanjo je lahko izziv. Zahteva temeljit premislek in poglobljeno poznavanje njenih edinstvenih želja. Na srečo je na spletu na voljo veliko personaliziranih daril, ki vam lahko pomagajo, da bo vaše darilo tako posebno in edinstveno kot ona.

  • Odlična ideja so gravirani kozarci za šampanjec, na katere lahko dodate osebno sporočilo ali morda datum poroke. To darilo ni le lepo darilo, ampak tudi spomin na vašo bakreno obletnico poroke.
  • Če je ljubiteljica čaja, je škatla z izbranimi čaji in vrčkom za čaj odlično darilo. Vrč lahko celo personalizirate z njenim imenom ali sladkim sporočilom. Druga edinstvena ideja za darilo je personalizirana blazina v obliki srca, ki jo lahko objame, ko vas ni v bližini. To je sladek in pomenljiv način, da ji poveste, da ste vedno zraven.
  • Če obožuje modo in ima smisel za humor, je par smešnih nogavic lahko popolno darilo. Dodate lahko celo fotografijo vajinih dveh ali notranjo šalo, da bo darilo še bolj osebno.
  • Personalizirana stenska ura s sliko je še ena odlična ideja za darilo. Izberete lahko sliko, ki je posebna za oba, in vsakič, ko bo pogledala na uro, se bo spomnila na ta poseben trenutek. Tudi šopek suhega cvetja je lepo in trajno darilo, ki bo njenemu domu dodalo pridih romantike.

Ne glede na to, kaj boste izbrali, je najpomembneje, da je bakreno poročno darilo zanjo smiselno in osebno. Zato si vzemite čas in razmislite, kaj ji bo resnično všeč, ter izberite darilo, ki odraža njeno osebnost in vajino edinstveno razmerje.

Bakreno poročno darilo za njega: Kako najti popolno darilo?

Pri iskanju popolnega bakrenega poročnega darila zanj lahko začnete na več mestih. Tukaj je nekaj idej za darila, ki ga bodo zagotovo razveselila in proslavila vaš poseben dan.

  • Gravirana usnjena denarnica s pasom: To je odlično personalizirano darilo za moškega v vašem življenju. Na denarnico in pas lahko vgravirate njegovo ime ali začetnice, tako da je to resnično edinstveno darilo.
  • Foto tiskanje: Fotografski odtis je lepo in sentimentalno darilo. Izberete lahko sliko vajinega skupnega življenja ali pa sliko kraja, ki ima za vaju poseben pomen.
  • Personalizirano darilo za pivo: če je navdušenec nad pivom, bo personaliziran paket piva odlično darilo. Izberete lahko njegovo najljubše pivo in etikete personalizirate z njegovim imenom ali posebnim sporočilom.

Vsa ta darila je mogoče preprosto prilagoditi prek spleta, tako da lahko ustvarite edinstveno in premišljeno darilo.

Prilagojena usnjena denarnica

Prilagojena usnjena denarnica

Prilagojena darila in darilni kompleti za pivo

Prilagojena darila in darilni kompleti za pivo

Personalizirano platno

Personalizirano platno

Stenska ura za fotografije - okrogla velika (lesonit)

Stenska ura za fotografije - okrogla velika (lesonit)

Popolno bakreno poročno darilo: 13 idej za bakrena poročna darila

Tukaj je še nekaj idej za vaše bakreno poročno darilo:

  1. Personalizirana lesena kartica: Lepa lesena kartica, na kateri je gravirano sladko sporočilo, je lahko odlično darilo za bakreno poroko.
  2. Škatla čokoladnih pralinejev: Škatla slastnih čokoladnih pralinejev je sladek način, da poveste "ljubim te".
  3. Obesek za ključe s fotografijo: Ključavnica s fotografijo para je personalizirano darilo, ki ga bosta zakonca cenila in uporabljala vsak dan.
  4. Graviran hladilnik za vino: Eleganten hladilnik za vino z vgraviranimi imeni para in datumom poroke je lepo in praktično darilo.
  5. Spominska škatla: Prelepo spominsko škatlo, v katero lahko par shranjuje svoje najdragocenejše spomine, je premišljeno darilo.
  6. Personalizirana brisača za plažo: Barvita brisača za plažo z imeni zakoncev je zabavno in edinstveno darilo, ki je kot nalašč za poletne mesece.
  7. Personaliziran ročni kovček: Eleganten kovček z začetnicami para je praktično darilo za pare, ki radi potujejo.
  8. Kopalni plašč z imenom: razkošen kopalni plašč z izvezenimi imeni para je čudovito darilo, ki bo prineslo udobje in veselje.
  9. Leseno srce z osebnim besedilom: Ročno izdelano leseno srce s personaliziranim pozdravom je romantično in trajno darilo.
  10. Personalizirane sveče in dišeče sveče: Sveča v obliki čajne lučke z imeni in datumom poroke je toplo in prijetno darilo.
  11. Personalizirana sestavljanka: To je zabavno in zabavno darilo, ki je lahko tudi odlična skupna aktivnost za par.
  12. Čokolada v obliki srca: Čokolada v obliki srca je sladko in romantično darilo, ki bo zagotovo navdušilo vsakega ljubitelja čokolade.
  13. Personalizirana stena galerije: Čudovito darilo, ki bo za vedno ostalo v trajnem spominu, so čudovite plošče s fotografijami iz skupnega življenja para.

S temi idejami za darila boste zagotovo našli popolno bakreno poročno darilo, ki bo tako edinstveno in posebno kot par.

Prilagojene čokoladice za fotografije

Prilagojene čokoladice za fotografije

Prilagojeni obeski za ključe

Prilagojeni obeski za ključe

Osebne sestavljanke

Osebne sestavljanke

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila