Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Če ste povabljeni na zabavo ali večerjo, je običajno, da prinesete darilo za gostiteljico ali gostitelja. Tudi če ste samo na obisku pri dobrih prijateljih ali ožji družini, je majhna gesta darila za gostiteljico vedno dobrodošla.

Ste naveličani tradicionalnih daril za gostiteljice, kot so cvetje, vino in čokolada? Bi radi bili nekoliko bolj izvirni in naredili še večji vtis, obenem pa ne bi stali celo bogastvo? Potem je to vaš srečni dan!

Pri YourSurprise lahko najdete veliko majhnih, zabavnih in lepih daril, ki ne stanejo več kot običajen šopek cvetja, vendar so resnično edinstvena in prilagojena. Za vas smo pripravili ta vodnik z veliko idejami za odlična darila za gostitelje in gostiteljice. Vse od personalizirane čokolade in personaliziranih vinskih etiket do okraskov za dom in zabavnih pripomočkov.

Darilo gostiteljice za pare: 5 idej za darilo gostiteljice, ki bodo navdušile

Popolno darilo za gospodinjo za pare mora biti seveda nekaj, v čemer bosta uživala oba partnerja. Nekaj, kar lahko na primer uporabljata skupaj, ali pa preprosto nekaj, v čemer bosta oba uživala. V nadaljevanju smo zbrali 5 idej za darila za gospodinjo, ki bodo zagotovo navdušile vsak par.

  1. 1,2,3 steklenice vina: s steklenico dobrega vina nikoli ne morete zgrešiti. Naša kakovostna vina lahko prilagodite z osebno etiketo ali jih dostavite v luksuzni leseni škatli z osebnim graviranjem. Darilo lahko dopolnite tudi z ustreznimi graviranimi vinskimi kozarci.
  2. Gurmansko vinsko darilo: Vrhunska steklenica vina s slanimi prigrizki in gravirano tablo za tapase. Kot nalašč za par, ki se rad druži ob kozarcu vina.
  3. Komplet luksuznih brisač: personalizirane z vezenjem lastnega besedila.
  4. Darilni komplet za koktajle: darilna škatla za koktajl Pornstar ali Espresso Martini z ustreznimi kozarci in graviranim stresalnikom za koktajle.
  5. Komplet ujemajočih se vrčev: Presenetite par s kompletom ujemajočih se vrčkov s fotografijo, prilagojenim dizajnom in/ali besedilom.

Ne pozabite, da je pomembna misel. Najpomembneje je, da pokažete svojo hvaležnost z darilom, ki se ujema z njunimi interesi.

Osebna darila za vino

Osebna darila za vino

Paket koktajlov s kozarci

Paket koktajlov s kozarci

Personalizirane skodelice

Personalizirane skodelice

Hamam brisača

Hamam brisača

Gostiteljska darila, ki bodo naredila vtis

Iščete popolno darilo za gostitelja za božično zabavo ali moški večer? Tukaj boste našli nekaj personaliziranih idej, ki bodo navdušile vsakega moškega. Imamo velik izbor daril, ki jih je mogoče personalizirati, da ustrezajo vsakemu okusu in osebnosti.

  • Gravirana očala: Od kozarcev za vino in šampanjec do kozarcev za pivo, koktajl in viski. Za vsako pijačo imamo primeren kozarec. Na kozarec lahko vgravirate svoje osebno besedilo.
  • Personalizirane ogromne čokolade znanih blagovnih znamk: slastna čokolada je vedno zanesljiv zmagovalec. Ustvarite svojo lastno čokolado Mega Milka, Mega Twix ali Gigant Toblerone z lastno obliko, sliko, imenom in besedilom.
  • Gravirana deska za sekljanje: odlična ideja za moške, ki radi kuhajo. Gravirana deska za sekljanje ni le praktična, ampak tudi odlična ideja za darilo ob vselitvi.
  • Personalizirana steklenica žgane pijače: ima gostitelj rad steklenico dobrega viskija ali okusnega gina s tonikom? Potem personalizirajte svojo edinstveno steklenico, da v hiši ne bo nobenega suhega očesa!
  • Na spletnem mestu darilo za pivo Z osebnim pridihom: darilna škatla njegovih najljubših piv, zavita v personalizirano darilno škatlo z imenom, sliko in besedilom. Etikete lahko celo personalizirate in napišete svoje sporočilo.

Raziščite našo veliko izbiro darila zan jprepričani smo, da boste našli darilo, ki je kot nalašč zanj.

Od cvetja do vina: tradicionalno darilo gostiteljice s preobratom

Tradicionalno so najbolj priljubljena darila za gostiteljice cvetje in vino. Toda kdo pravi, da se tradicionalna darila ne morejo malce spremeniti? Če želite, da bo vaše darilo za gostiteljico še bolj posebno, poskusite z nekaterimi od teh idej:

  • Posušeno cvetje v lesenem nosilcu s personaliziranim graviranjem. Odlično cvetlično darilo, a tudi nekaj, kar traja dlje in je videti odlično v domu.
  • Steklenica vina s personalizirano etiketo ali leseno škatlo: Steklenica dobrega vina je kot darilo za gostiteljico vedno zanesljiv zmagovalec. Kaj pa, če bi naredili še korak dlje in ji dodali personalizirano etiketo ali jo podarili v luksuzni leseni škatli z graviranim pokrovom? To bo zagotovo naredilo velik vtis.
  • Tipično darilo za gostiteljice je tudi škatla čokolade, vendar namesto škatle merci presenetite z velikansko čokolado ali Tobleronejem z imenom. Izdelate lahko tudi čokoladni telegram ali na čokoladne pralineje natisnete fotografijo. Oglejte si vse čokoladna darila tukaj.

Te ideje za darila za gostiteljice so hkrati tradicionalne in edinstvene, zato so primerne za vsako priložnost.

Ne glede na to, ali iščete darilo za gostiteljico, darilo za pare, zabavno darilo za gostiteljico ali ustvarjalno darilo za gostiteljico, je najpomembneje, da je to nekaj, kar ustreza osebi. Ne pozabite, da je pomembna misel, z dobro izbranim darilom za gostiteljico pa lahko gostiteljici pokažete, da resnično cenite njeno gostoljubje. Zato izberite darilo, ki prihaja iz srca, in poskrbite, da bo vaš naslednji družabni dogodek nepozaben!

Personalizirano in edinstveno darilo za gostiteljico

Presenetite na naslednji zabavi ali večerji z odličnim darilom za gostiteljice. Majhno darilo za gostiteljico je lepa gesta, za katero ni treba plačati celega sveta. Velika darila za gostiteljice so pogosto tista, ki so premišljena in prihajajo iz srca.

Odlično darilo za gostiteljico je lahko personalizirana darilna škatla za wellness s personaliziranim milom za roke ali okusnim gelom za prhanje Dove ali The Gift Label. Embalažo in etikete prilagodite z gostiteljičinim imenom in osebnim besedilom, kot je "Ti si super". To ji bo zagotovo narisalo nasmeh na obraz!

Če iščete darilo za gostiteljice za moške, poiščite gravirano hladilno posodo za vino iz nerjavečega jekla ali gravirano posodo za koktajle. Ali pa steklenico viskija v slogu Peaky Blinders ali steklenico Bacardija s personalizirano etiketo.

V naši široki ponudbi daril za gostiteljice boste zagotovo našli popolno darilo za gostiteljice darila zanjo in darila zanj.

Personalizirana čokolada in sladkarije

Personalizirana čokolada in sladkarije

Gravirana Kozarci

Gravirana Kozarci

Prilagojene gravirane deske za rezanje in servirni krožniki

Prilagojene gravirane deske za rezanje in servirni krožniki

Prilagojena darila in darilni kompleti za pivo

Prilagojena darila in darilni kompleti za pivo

Podarite izvirno in zabavno darilo gostitelju za božično zabavo ali praznovanje.

Se odpravljate na božično zabavo ali zabavo s skupino prijateljev? Potem tukaj poiščite izvirno in zabavno darilo za gostitelja. Kaj pravite na primer na par smešnih nogavic s sliko in lastnim dizajnom. Ali pa par boksarskih hlač s sliko, imenom ali smešnim besedilom.

Če gostitelj rad peče na žaru, lahko ustvarite tudi edinstven predpasnik z zabavnim citatom ali notranjo šalo.

Za bolj resne stvari lahko dobite personalizirano darilo za pivo ali celo sodček za domače varjenje piva z 2 čudovitima graviranima kozarcema za pivo. To je resnično izvirno ali drugačno darilo za gostitelja.

Pokažite svojo hvaležnost s sladkim in premišljenim darilom gostiteljice za novo leto.

Silvestrovo je čarobna noč. Ozrete se na preteklo leto in se veselite novega leta, polnega veselja, sreče in neverjetnih doživetij.

Večina ljudi začne večer s kozarcem šampanjca in poslušanjem kraljičinega novoletnega govora. Ko kraljica izreče "God save Denmark", se zabava lahko začne.

Ljudje se pogosto zbirajo s prijatelji ali družino, zato zakaj ne bi izkazali hvaležnosti z lepim in edinstvenim darilom za gostiteljico za silvestrovo? Šampanjec je seveda tipično darilo Novoletno darilo Prilagodite ga s steklenico Moët et Chandon v razkošni leseni škatli, v katero je vklesano vaše osebno sporočilo. Na voljo imamo veliko znamk šampanjca, pa tudi cenejše, a izjemno okusne steklenice kave, pri katerih lahko celo sami oblikujete etiketo z osebnim besedilom in/ali sliko. Darilo dopolnite s čudovitimi personaliziranimi graviranimi kozarci za šampanjec! Oglejte si vse našedarila za šampanjec tukaj.

Osebna darila za fotografije

Osebna darila za fotografije

Božična darila

Božična darila

Novoletna darila

Novoletna darila

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila