Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Skupno uživanje v skodelici kave lahko ljudi zbližuje. Jutranja kava za prebujanje, popoldanska kava, ko poberete otroke iz šole, kava po večerji ali kava na poti; toliko popolnih trenutkov ob kavi! Številni ljubitelji kave vam lahko povedo vse o kavi, tudi o tem, katere znamke so najboljše, ter o razlikah med različnimi znamkami in okusi. Če želite ljubitelja kave presenetiti s popolnim darilom, si spodaj oglejte naše najljubše!

Personaliziran vrč

Uživanje v skodelici kave iz lastne personalizirane skodelice je še boljšega okusa! Z izbrano fotografijo, imenom in/ali besedilom se vam ni treba prepirati, katera skodelica pripada komu, in lahko še hitreje uživate v svoji skodelici kave.

Preprosto dodajte ime svojega najljubšega ljubitelja kave in zanimivo fotografijo ter ustvarite zabavno personalizirano skodelico. Skodelice so izdelane iz visokokakovostne keramike in jih je mogoče pomivati v pomivalnem stroju, kar zagotavlja dodatno udobje. Ker lahko izbirate med številnimi zanimivimi vzorci, smo prepričani, da lahko ustvarite nov najljubši vrč svojega ljubitelja kave. Koga boste presenetili z lastnim vrčkom za kavo?

Personalizirana skodelica XXL

Personalizirana skodelica XXL

Personalizirana skodelica - bela

Personalizirana skodelica - bela

Skodelica - Srce

Skodelica - Srce

Skodelica za espresso

Skodelica za espresso

Posebna personalizirana čarobna skodelica

Ta skodelica ohranja vaš dizajn kot presenečenje do trenutka, ko si prejemnik nalije kavo. Črna zgornja plast bo počasi izginila in razkrila vašo fotografijo, ime in/ali besedilo po izbiri! Ko se vrč ohladi, se črna zgornja plast vrne. Precej kul, kajne?!

Vse, kar morate storiti, je, da dodate svojo fotografijo in/ali besedilo enemu od naših posebnih modelov ali pa ste ustvarjalni in naložite svoj lasten model. To bomo za vas skrbno in natančno natisnili na skodelico, ki bo popolna kot slika in v polnih barvah.

Personaliziran graviran kozarec za latte macchiato

Kavo lahko uživate iz katere koli posode, vendar je bolj zabavno, če imate svoj poseben kozarec za posebno kavo! Presenetite svoje bližnje, ki imajo radi latte macchiato, z lastnim personaliziranim kozarcem za latte macchiato, v katerega lahko vgravirate ime ali besedilo po svoji izbiri in enega od naših zanimivih vzorcev. Njihov latte še nikoli ni imel boljšega okusa

V našem urejevalniku preprosto izberite najljubšo obliko, dodajte ime ali besedilo po želji in ustvarite darilo. Nato bomo z visokokakovostnimi tehnikami laserskega graviranja vgravirali vaš motiv v stekleno površino, s čimer bomo zagotovili njegovo obstojnost in omogočili, da ga lahko pomivate v pomivalnem stroju. Steklo lahko uporabite tudi za čaj, vročo čokolado ali irsko kavo, če prejemnik tako želi.

Personalizirana čarobna skodelica za fotografije

Personalizirana čarobna skodelica za fotografije

Skodelica za kavo

Skodelica za kavo

Skodelica za kapučino

Skodelica za kapučino

Osebno gravirano steklo - Latte macchiato

Osebno gravirano steklo - Latte macchiato

Personalizirani Toblerone za popoln odmor za kavo

Vsi obožujejo slasten priboljšek ob skodelici, pa naj bo to piškotek, čokolada ali torta! Toblerone je popolna kombinacija okusov čokolade, medu in mandljevega nugata, ki se bo odlično prilegla k vsaki kavi, še posebej, če je personalizirana.

Naša personalizirana ploščica Toblerone ima klasični ovitek z vašim osebnim pridihom v obliki imena ali besedila, fotografije in osebnega sporočila po vaši izbiri, ki ga lahko preprosto dodate v našem spletnem urejevalniku.

Personalizirani podstavki

Popoln odmor za kavo je pogosto sestavljen iz veliko smeha in klepeta, kar lahko privede do nenamernega razlitja ali prstanov na mizi. Personaliziran komplet podstavkov bo to rešil in vaši mizi dodal zabaven in eleganten pridih! Ponujamo kvadratne, šestkotne in srčne lesene podstavke ter rjave in črne usnjene podstavke.

Ustvarjanje lastnega edinstvenega kompleta podstavkov je preprosto! V našem spletnem urejevalniku preprosto dodajte fotografije, ime in/ali besedilo po lastni izbiri. Na voljo imamo celo veliko zabavnih modelov, med katerimi lahko izbirate.

Zmešajte ga z likerjem

Časi, ko smo kavo uživali črno ali z mlekom in sladkorjem, so že zdavnaj minili. Danes nekateri dodajajo mandljevo mleko, drugi imajo radi veliko pene ali pa dodajo žlico stepene smetane. V skodelico lahko dodate celo malo likerja! To je še posebej okusno v hladnejših mesecih, saj vas ogreje od znotraj navzven.

Licor 43 in Baileys sta fantastični možnosti za dodajanje kavi, vsako od njiju pa ponujamo v personalizirani leseni škatli, zato sta odlični darili. Ustvarjanje osebne lesene skrinjice je preprosto. V našem spletnem urejevalniku preprosto dodajte fotografijo(e), ime in/ali besedilo po lastni izbiri, vse ostalo pa bomo naredili mi! Ne pozabite, da morate biti za naročanje alkoholnih daril polnoletni, kar pomeni, da vas bomo prosili, da vpišete svojo starost.

Personalizirana potovalna termoska za kavo na poti

Se spomnite kave na poti, ki smo jo omenili prej? Če naročite kavo v kavarni, jo boste najverjetneje dobili v skodelici za enkratno uporabo. Našemu okolju lahko pomagate in ga stilsko uredite tako, da za ljubitelje kave v svojem življenju izdelate personalizirano potovalno skodelico.

Naš personalizirani potovalni vrč je izdelan iz močnega in kakovostnega aluminija ter ima priročen pokrov in ročaj. Ustvarjanje personaliziranega potovalnega vrča je preprosto! V našem spletnem urejevalniku dodajte fotografijo, ime in/ali besedilo po lastni izbiri ali izberite enega od naših zanimivih modelov.

Ustvarite personaliziran potovalni vrč

Ostaja le še eno vprašanje: ali bosta izbrala črno, mleko in sladkor ali ledeno kavo? Na voljo je toliko okusnih različic kave, da ste razvajeni z izbiro. S kom bi radi preživeli odmor za kavo?

Personalizirana termos skodelica

Personalizirana termos skodelica

Prilagojeno darilo Baileys Irish Cream

Prilagojeno darilo Baileys Irish Cream

Podstavki

Podstavki

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila