Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Če se vaša najboljša prijateljica ne more naveličati sladkih dobrot ali pa iščete popolno darilo za svojega partnerja ali prijatelja čokoholika, imamo za vas odlično novico; pripravili smo 14 zabavnih in okusnih daril, ki jih bodo zelo, zelo razveselila! Morda bodo celo delili z vami.

Morda bi bilo dobro, da tem darilom dodate tudi zobno ščetko in zobno pasto!

Smrt s čokolado po meri

Spodnja štiri darila zagotovo spadajo v kategorijo "smrt s čokolado". Skoraj bi si mislili, da bo po tem, ko jih boste pojedli, želja po čokoladi za nekaj časa prenehala, vendar vsi vemo, da se to ne bo zgodilo. Izberete lahko komplet 15 čokoladic ali pa obdarovanca postavite pred pravi izziv s 60 slastnimi čokoladicami. Zabavno je, da niso samo fantastičnega okusa, ampak jih lahko tudi personalizirate s fotografijo po vaši izbiri. Potisk je v celoti užiten in je natisnjen na plast bele čokolade, da se vaša fotografija kar najbolje pokaže. Meni, meni, meni ... čokoholik v vašem življenju bo navdušen!

Prilagojene čokoladice za fotografije

Prilagojene čokoladice za fotografije

Deluxe čokolade v prilagojeni darilni škatli

Deluxe čokolade v prilagojeni darilni škatli

Čokoladno srce

Čokoladno srce

Fotografija na čokoladi

Fotografija na čokoladi

Najokusnejša čokolada z blagovno znamko

Če iščete darilo za nekoga, ki obožuje čokolado Milka, Tony's Chocolonely, Verkade ali Toblerone, ste prišli na pravo mesto. Pri YourSurprise lahko ta čokoladna darila personalizirate s fotografijo, besedilom in/ali osebnim sporočilom po vaši izbiri. Precej kul, kajne? Izberete lahko okusno čokolado v obliki srca.Čokolade Milka z lešnikovo-nugatnim nadevom ali slastnimMlečne čokolade Milka v obliki rože. NašTony's Chocolonely je na voljo v mlečni ali karamelno-morski soli, obe pa sta zelo okusni. Vsi poznamo klasični, neprekosljivi okus Toblerone in nenazadnje našo nizozemsko čokolado Verkade z bogatim, kremastim okusom v darilnem kompletu, ki vsebuje tablico mlečne in tablico temne čokolade.

Presenetite jih z osebnim sporočilom in njihovim imenom na embalaži.

Darilna pločevina Oreo

Darilna pločevina Oreo

Darilna škatla M&M's

Darilna škatla M&M's

Darilna škatla - Sladkarije

Darilna škatla - Sladkarije

Hočem to in to, in to, in to, oh, in tisto tam..

Za sladokusce, ki težko izbirajo, imamo darilno škatlo z veliko razkošnimi čokoladami. Na voljo so v kompletu 25, 36 in 49 čokolad, vsaka čokolada pa ima drugačen nadev. Od hibiskusa in pomaranče do tradicionalne praline - pravi čokoholik bo z veseljem poskusil vsako čokolado. Te čokolade vsebujejo alkohol, česar se je treba zavedati.

Temu darilu lahko dodate popolno osebno noto, tako da na embalažo dodate sporočilo, fotografijo in/ali ime po lastni izbiri, da ne bo dvoma, za koga je namenjeno.

Lollipop, lollipop, oh lolli lollipop!

Čeprav ponujamo veliko daril za čokoholike na svetu, zagotovo nismo pozabili na tiste, ki imajo drugačno sladkobo. Naš stolp za lizike Chupa Chups vsebuje kar 200 lizik z okusi jagode, češnje, jabolka, coca-cole, jagode in smetane ter maline in vanilije. Cvet na vrhu stolpa lahko personalizirate z izbrano fotografijo, besedilom in/ali fotografijo, zato je to resnično edinstveno darilo. Fantastično darilo, ki bo trajalo celo večnost in je kot nalašč za deljenje (če se lahko odločijo za to!).

Personaliziran stolp za lizike Chupa Chups

Personaliziran stolp za lizike Chupa Chups

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila