Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vse o naši okusni čokoladi za svetovni dan čokolade

Svetovni dan čokolade se vsako leto praznuje po vsem svetu in je odličen dan za presenečenje tistih, ki jih imate radi in za katere menite, da so čokoholiki! Čokolada je izdelana iz praženih in mletih kakavovih strokov in je znana že od 19. stoletja pred našim štetjem.

Čokolada za vse!

Čokolada, ena najbolj priljubljenih dobrot in eno najbolj vsestranskih živil. Vsi obožujejo čokolado in to z dobrim razlogom! Zaradi te priljubljenosti lahko čokolado najdemo v vseh vrstah in okusih, tako da se za vsakogar najde nekaj. Pri YourSurprise imamo široko paleto čokoladnih izdelkov. Vas zanima, kakšno čokolado lahko najdete pri nas in kako jo lahko personalizirate? Berite dalje!

Personalizirane čokolade

Če želite presenetiti ljubljeno osebo, ki obožuje masivno čokolado ali čokolado s pralinami, je škatla personalizirane čokolade popolno darilo. Te slastne čokolade so skoraj preveč dobre, da bi jih lahko pojedli! Za rojstni dan, praznik, zahvalo ali samo zato, ker vam je mar, narišite nasmeh na obraz in posladek personalizirajte s fotografijami in besedilom! Čokolade v obliki kvadrata ali srca lahko natisnete z vašim dizajnom ali pa izberete personalizirano škatlo luksuznih čokolad z različnimi okusi.

Deluxe čokolade v prilagojeni darilni škatli

Deluxe čokolade v prilagojeni darilni škatli

Prilagojene čokoladice za fotografije

Prilagojene čokoladice za fotografije

Kvadratne čokolade

Kvadratne čokolade

Milka Praline Ljubezen

Milka Praline Ljubezen

Več okusnih čokoladnih daril

Čokolada je kot nalašč za praznovanje posebne priložnosti! Pošljite sporočilo s čokoladnim telegramom in čestitajte, se zahvalite ali izpovejte ljubezen. Besedilo izberete sami, izdelano pa bo ročno. Lepi stekleni kozarci, napolnjeni s slastnimi čokoladnimi bonboni, so prav tako čudovita poslastica za vsakogar! Odlično se obnesejo kot darilo za poroko ali zabavo. Ne glede na to, ali ste mladi ali stari, to darilo bo razveselilo vsakogar!" Na voljo je toliko odličnih čokoladnih daril, da ne morete zgrešiti!

Individualno prilagojene čokolade

Ko želite obdarovati, a nimate veliko časa, si oglejte naše foto čokolade. Te čokolade so posamezno zavite, zato so idealne za razdeljevanje. Sami jih oblikujte z lepo fotografijo in dobili boste svojo slastno čokolado. Če želite nekomu poslati voščilo za rojstni dan ali se mu zahvaliti, izberite nekaj malce drugačnega s čokoladnim voščilom. Tako lahko nekoga ne le presenetite s sporočilom, ki ga želite poslati, temveč lahko tudi uživa v 240 gramih slastne čokolade! Ogledate si lahko tudi fotografske čokolade, ki skupaj tvorijo celostno obliko. Lahko jih premešate in pozovete prejemnika, naj jih razvozla, da bo razkril vaše sporočilo. Zakaj ne bi svoji pravi ljubezni podarili čokoladnega srca iz belgijske čokolade Callebaut? Konec koncev je pot do srca skozi želodec!

Čokoladne ploščice

Če bi raje izbrali staro dobro čokoladno tablico s preobratom, izberite čokolado M&M's, Toblerone, Tony Chocolonely ali Milka. Embalažo ploščice Verkade lahko prilagodite z lastno fotografijo in besedilom. Izberite tablico za zahvalo, darilo ali rojstni dan. Tudi trikotno čokolado Toblerone lahko personalizirate s fotografijo in osebnim sporočilom. Za prave ljubitelje čokolade Tony Chocolonely lahko ustvarite svojo darilno škatlo z najljubšo fotografijo in besedilom. Ploščice so na voljo v naslednjih okusih: mlečni, temni in karamela z morsko soljo. Na koncu se lahko odločite tudi za čokolado Milka. Osebno srce Milka pove več kot tisoč besed. Napišite sladko sporočilo in jim sporočite, koliko vam pomenijo. Darilno škatlo Milka lahko tudi personalizirate s svojo fotografijo in najljubšim vzorcem.

Osebni čokoladni telegram

Osebni čokoladni telegram

Čokolada v prilagojenem steklenem kozarcu

Čokolada v prilagojenem steklenem kozarcu

Čokoladno srce

Čokoladno srce

Čokoladne ploščice XXL

Če želite biti veliki ali domači, izberite eno od naših čokoladnih ploščic XXL. Čokolado Côte d'Or personalizirajte s fotografijo, imenom in smešnim sporočilom. Ta XXL tablica je sestavljena iz 5 tablic: 2x Côte d'Or Original Milk, 2x Côte d'Or Milk Pieces Hazelnut in 1x Côte d'Or Original Dark. Ste vi ali kdo od vaših prijateljev ali družinskih članov večji oboževalec Milke? Potem izberite ploščico Milka XXL. Ta ploščica je sestavljena iz 6 ploščic: 3x Milka Oreo, 3x Milka Lešnik in 3x Milka Karamela. Veliko za deljenje! Za ljubitelje slavne trikotne čokolade je na voljo tablica Toblerone XXL s 4,5 kg čokolade! Vse 3 ploščice lahko personalizirate z vašo najljubšo fotografijo, sporočilom in imenom. Te ploščice bodo zagotovo zadovoljile tiste, ki imajo resnično rado sladko!

Dostava čokolade

Če želite ljubljeno osebo presenetiti z okusno čokolado, vendar je ne morete videti v živo, jo naročite prek spleta in jo dostavite na izbrani naslov! Vsa naša čokoladna darila lahko personalizirate z vašo najljubšo fotografijo ali besedilom in jih pošljete svoji družini, prijateljem ali sodelavcem. Ne glede na to, ali izberete tablico Toblerone, Milko, Tony Chocolonely, slastne bonbone ali čokolado s fotografijo, vam jo bomo dostavili, kamor boste želeli. Dodajte brezplačno kartico z osebnim sporočilom, da bo prejemnik vedel, zakaj ste ga presenetili s slastnim priboljškom. Niste prepričani, ali bodo doma ob pravem času? Izberite čokoladno darilo, ki gre skozi poštni nabiralnik! Pomembno je upoštevati temperaturo. Če so temperature 25 stopinj Celzija ali več, žal ne moremo zagotoviti, da bo darilo prispelo v popolnem stanju.

Personalizirana čokoladna palica XXL Cote d'Or

Personalizirana čokoladna palica XXL Cote d'Or

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Personalizirana čokoladica XXL Milka

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila