Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ne glede na razlog ste se razvezali. To verjetno ni srečno obdobje v vašem življenju. Toda svet gre naprej: kmalu bo pred vrati prvi materinski dan po ločitvi. Kako se bosta kot bivša partnerja spopadla s tem?

Obvladovanje čustev na materinski dan po ločitvi

Morda v vas materinski dan vzbuja čustva. V preteklih letih ste morda imeli z družino določene tradicije za ta dan, zdaj pa je vse pod vprašajem. Vsaka situacija je drugačna in prav zaradi tega je tako zapletena. A ne glede na to, kako težko se vam zdi, lahko vse skupaj rešite. Naslednji nasveti vam bodo pomagali na vaši poti.

Skupaj se pogovorite o praznovanju materinskega dneva

Naj vam bo še tako težko, se skušajte z nekdanjim partnerjem pogovoriti o tem, kako bo ta dan potekal. Tudi za otroke je to materinski dan in pomembno je, da imajo priložnost presenetiti svojo mamo. Ali so otroci dejansko konec tedna pri očetu? Potem bodo morda tokrat preživeli dodaten vikend ali dan z materjo. Lahko pa se že zdaj vnaprej zamenjate z vikendom, na katerega pade očetovski dan. Pogovorite se. Pri tem imejte vedno v mislih koristi svojih otrok in verjetno boste prišli do dogovora.

Pomoč pri načrtovanju presenečenja

Če so otroci premajhni, da bi sami kupili darilo za mamo, jim kot nekdanji partner pomagajte izbrati darilo Darilo za materinski dan Ali pa načrtujete presenečenje. Odvisno od tega, kakšna je vez med nekdanjima partnerjema, lahko mož na sam dan igra pomembno vlogo. Na primer pri pripravi zajtrka v postelji. Seveda pa to lahko storite le, če ste se o tem vnaprej dobro pogovorili in drugega ne nastavljate na (neprijetno) presenečenje.

Pokličite linijo za pomoč

Morda je bilo razmerje tako močno prekinjeno ali pa obstaja kak drug razlog, da oče nima več vloge v življenju otrok. V tem primeru, da bi otrokom še vedno dali možnost, da pripravijo svoja presenečenja, prosite za pomoč koga drugega, ki vam je blizu. Ugotovili bodo, da se bodo vaša sestra, prijateljica ali mati pri tem odlično zabavali.

Bodite prijazni do sebe

Ne uspete iti ven skupaj in se na materinski dan proti svoji volji znajdete sami? Potem ne pozabite poskrbeti zase in si na ta poseben dan privoščiti nekaj dodatne ljubezni in pozornosti. Načrtujte dejavnost, ki vas bo razveselila. Srečajte se s prijateljicami, pojdite v savno ali obedujte v čudoviti razkošni restavraciji, kamor tako ali tako ne morete vzeti otrok. Ali pa se s skodelico čaja usedite na kavč in se poglobite vozadje materinskega dne. Karkoli že počnete, dokler je to prijeten čas zame. Seveda na ta dan ne sme manjkati niti darilo zase.

Poleg tega bloga je na voljo tudi nekaj pogosto zastavljenih vprašanj o materinskem dnevu po razvezi, na katera vam želimo odgovoriti.

Ali naj bivšega partnerja povabim na materinski dan, če je oče mojih otrok?

Ne, če ne želite, svojega nekdanjega partnerja niste dolžni povabiti na materinski dan. Pomembno je, da se počutite prijetno in da uživate na ta dan s svojimi otroki.

Ali naj bivšemu partnerju za materinski dan kupim darila?

Nakup daril za nekdanjo partnerko ob materinskem dnevu ni obvezen, je pa lahko gesta dobre volje in spoštovanja. Vendar pa je odvisno od odnosa, ki ga imate z bivšim partnerjem, in od tega, kako se odločite praznovati ta dan.

Obesek za ključe s fotografijami

Obesek za ključe s fotografijami

Ogrlica srce velika

Ogrlica srce velika

Čokoladno srce

Čokoladno srce

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila