Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ko kupimo darilo za posebno priložnost, pogosto ne razmišljamo o tem, kako ga bomo zavili. Vendar je zavijanje skoraj tako pomembno, saj lepa embalaža prejemnika še bolj razveseli. Predstavljajte si velik nasmeh na prejemnikovem obrazu, ko bo v rokah držal vaše presenečenje. Seveda obstaja veliko načinov, kako lahko darilo še lepše zavijete. Tukaj preberite naših 5 nasvetov, kako še lepše zaviti darilo.

Nasvet 1: začnite z lepim ovojnim papirjem

Ali vam pogosto ne uspe lepo zaviti darila in se pentlje in okraski ponavadi obesijo na darilo, namesto da bi bili ob njem? Potem izberite edinstven, personaliziran ovojni papir. Ta poseben ovojni papir lahko prilagodite s fotografijo in odličnim dizajnom. Izjemno praktičen, saj ne potrebujete več darilnih kartic. Dodaten nasvet: če imate darilo težkih oblik, je darilo pogosto še težje lepo zaviti. Da vam bo lažje, je najbolje, da darilo najprej položite v škatlo, da ga boste lažje zavili. Oblikujte svoj zavijalni papir s fotografijo >>>>

Nasvet 2: izvirni dodatki

Izbira ustrezne kartice je že sama po sebi zahtevna naloga. Kaj naj bo zapisano na kartici? Ali je lepše, če na voščilnico nekaj napišete sami in je morda ročno napisano sporočilo veliko bolj osebno? Kaj pa, če bi svojemu darilu dodali še nekaj več? Navsezadnje obstaja veliko načinov, kako lahko darilo naredite še lepše. Oblikujte na primer nekaj retro fotografij in jih z vrvico pritrdite na darilo. Če želite natisniti več retro fotografij, jih lahko tudi dodate darilu in jih na darilo pritrdite z washi trakom. Odlične retro fotografije bodo zagotovo vsem pričarale čudovite spomine. Oblikujte svoje retro fotografije zdaj>>>>

Nasvet 3: ne pozabite na kartico!

Seveda v darilu ne sme manjkati kartica. Z voščilnico lahko prejemniku pokažete, koliko vam pomeni. Ne smete podcenjevati občutka, ki ga prinaša ročno napisana voščilnica. Pomembne niso le besede, temveč tudi način, kako so te besede izrečene. Če ste toliko ljubezni vložili v zavijanje darila, zakaj ne bi prav toliko ljubezni vložili tudi v pisanje lepega sporočila? Dodaten nasvet: izberite čudovit dizajn s fotografijo skupnega spomina. Nekaj, kar lahko na fotografiji pojasni vajino prijateljstvo ali odnos. Oblikujte osebno kartico >>>

Nasvet 4: pustite domišljiji prosto pot!

Presenetiti nekoga je vedno super. Zato pustite domišljiji prosto pot. Darila ni treba vedno zaviti v ovojni papir. Idealni so tudi vsakdanji predmeti, ki še vedno ležijo nekje neuporabljeni. Pomislite na primer na kos tkanine, ki se lahko odlično obnese tudi kot zavijalni papir. Darilo lahko zavijete tudi v časopis. Nato ga vsekakor okrasite z izvirnimi okraski. Zagotovo se po hiši najde nekaj gumbov, pentelj ali drugih drobnih predmetov, ki nimajo več uporabe. Prepričani smo, da lahko iz njih naredite nekaj res posebnega.

Nasvet 5: vzemite si čas

Pri zavijanju presenečenja je pomembno, koliko časa si vzamete zanj. Več časa si boste vzeli, lepše bo vaše darilo na koncu. Zato ne hitite!

Drugi praktični nasveti za popolno zavito darilo

Če ste še vedno v dvomih, kako popolno zaviti darilo, upoštevajte naslednje stvari.

  1. Odstranite ceno: ta korak pravzaprav govori sam zase, vendar verjemite, da se nanj pogosto pozablja. Neumno bi bilo, če bi darilo izhajalo iz prodaje in bi bilo na darilu še vedno napisano z velikimi črkami. To je situacija, ki se ji je treba izogniti.
  1. Ne uporabljajte preveč lepilnega traku: obstaja veliko drugih načinov, kako darilo pritrditi skupaj, ne da bi uporabili preveč lepilnega traku. Če uporabite preveč lepilnega traku, darilo morda ne bo videti tako lepo, kot ste si morda zamislili.
  1. Popolna količina papirja: pri zavijanju darila morate uporabiti pravo količino papirja. Če uporabite preveč papirja, se lahko zgodi, da se bo ob straneh nabralo preveč papirja. In premalo... Da, seveda lahko o tem razmišljate sami. Predhodno izmerite količino ovojnega papirja, da se boste lahko prepričali, da ga ni preveč.