Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

 5 fantastičnih nasvetov za zavijanje daril

5 fantastičnih nasvetov za zavijanje daril

Ko kupujemo darilo za posebno priložnost, pogosto pozabimo pomisliti, kako ga želimo zaviti. Vendar pa je zavijanje pomemben del obdarovanja, saj lahko pravo zavijanje vaše darilo dvigne na nove višine in ga naredi še posebej praznično.
Obstaja veliko različnih načinov zavijanja darila in našteli smo 5 naše priljubljene za vas spodaj!


Nasvet št. 1: Začnite z odličnim ovojnim papirjem

Če niste najboljši v zavijanju daril in ste pogosto na koncu s trakom povsod, razen tam, kjer ste ga želeli, izberite unikaten personaliziran ovojni papir. Dodajte fotografijo po vaši izbiri in enega od naših številnih čudovitih dizajnov. To je preprost način, da z malo truda dosežete velik učinek in se izognete uporabi darilnih nalepk.
Dodaten namig: Če je vaše darilo nerodne oblike, zaradi česar ga je težje zaviti, ga položite v kartonsko škatlo in zavijte ali pa ga položite v darilno vrečko.
Ustvarite svoj osebni ovojni papir >

Nasvet št. 2: izvirni dodatni dotiki

Vaše darilo izgleda odlično, zavito in prepleteno s trakom. Toda zakaj ne bi dodali še enega zabavnega pridiha? Tisk retro fotografije, nekaj posušenega cvetja in/ali vejica vaše najljubše rastline lahko vaše darilo popeljejo na višjo raven in ga naredijo senzacionalno. Preprosto izberite svoje najljubše fotografije, ustvarite svoje retro odtise in jih pritrdite na svoja darila s trakom, lepilnim trakom ali tako, da jih potisnete pod trak. Prejemniku bo všeč!
Ustvarite svoje lastne personalizirane retro odtise >

Nasvet št. 3: Ne pozabite kartice!

Vsako darilo potrebuje kartico. Kartica vam omogoča, da prejemniku prenesete svoje osebno sporočilo in mu poveste, zakaj ste ga želeli presenetiti ali zakaj ste se odločili za to darilo. Ne podcenjujte moči kartice. Besede so pomembne, zakaj si torej ne bi vzeli časa in vložili še zadnji delček truda in dodali popolno piko na i?
Dodaten nasvet: ustvarite osebno kartico s fotografijo zabavnega spomina, ki ga delite!
Ustvarite svojo osebno osebno voščilnico >

Nasvet št. 4: Uporabite svojo domišljijo!

Presenetiti nekoga je vedno zelo zabavno, zato pustite domišljiji prosto pot! Darila ni treba zaviti z ovojnim papirjem. Zakaj ne bi uporabili kosa blaga ali časopisa? Dodajte izvirne okraske, na primer gumbe, trakove ali druge majhne predmete, ki jih lahko najdete okoli svojega doma!

Nasvet št. 5: Vzemite si čas

Bistvenega pomena je, da si vzamete čas za zavijanje darila; ne hiti! Vaša skrb in pozornost bosta omogočili, da bo vaše darilo videti najboljše.

Več priročnih nasvetov za zavijanje daril

Če še vedno niste povsem prepričani, kako zaviti svoje darilo, imamo še nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali;

  1. Odstranite oznako s ceno: ta namig se morda zdi nepotreben, vendar smo vsi že vsaj enkrat prejeli darilo, na katerem je bila nalepka s ceno. Vsekakor se izogibajte!
  2. Ne uporabljajte preveč lepilnega traku: darilo lahko zavijete na veliko drugih načinov, zato ne pretiravajte z lepljivim trakom. To samo oteži odvijanje in lahko pokvari estetiko vašega darila.
  3. Izmerite svoj ovojni papir: za pravilno zavijanje darila boste potrebovali pravo količino ovojnega papirja. Premalo je ne-ne, je pa tudi preveč, saj je tako zajetno darilo. Preden začnete, preverite, ali je vaš ovojni papir prave velikosti.