Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

V koledarju si označite 11. november, saj je to dan samskih. Dan, ko lahko vse svoje samske prijatelje in sebe postavite v središče pozornosti! Raziskave so pokazale, da imajo samski globlja prijateljstva, so v boljši telesni kondiciji in bolje spijo. Na zdravje!

Ste popolnoma razpoloženi za ustrezno praznovanje svojega samskega življenja? Ponujamo vam 5 zabavnih nasvetov, kako najbolje izkoristiti ta fantastični dan!

Presenetite svoje prijatelje, ki živijo na daljavo, z osebnim darilom

Ali vaše najboljše prijateljice živijo daleč od vas ali obstaja kakšen drug razlog, zakaj se ne morete videti? Dajte prijateljem vedeti, da mislite nanje, in jih presenetite s posebnim darilom s posebnim besedilom ali skupno fotografijo. Ali rada teče ali telovadi? Potem je lahko potiskana steklenička za vodo ali platnena vrečka z imenom izjemno zabavno darilo!

Organizirajte filmski večer

Ste pravi ljubitelji filmov o piščancih ali pa zelo uživate v dobrih filmskih uspešnicah? Filmski večer z najboljšo prijateljico je lahko vsaj tako zabaven kot večer z zmenkom. Obudite stare spomine z ogledom najljubših filmov iz preteklosti ali uživajte v novi romantični komediji. Seveda filmski večer ni popoln brez priboljškov. Zato svojega samskega prijatelja za gledanje presenetite z okusnim darilom, kot je personalizirana darilna škatla Tony´s Chocoloney Giftbox ali steklenica, napolnjena s praznovanji. Prav tako zabavno: postavite velikanski nalepljeni kozarec za sladkarije, napolnjen z mini medvedki, mešanim sladkim korenom ali drugimi sladkarijami, ki jih imate radi. In seveda personalizirano odejo iz flisa, pod katero se boste lahko stisnili! Tony´s chocolony, posoda za sladkarije, praznovanja & Mega Milka Bar.

Vina, vina, vina

Najbolj zabavna razlaga dneva samskih? Vina, vina, vina s klubom prijateljic. Z dekleti organizirajte zabaven večer z video klici, na katerem boste pile, klepetale in seveda uživale! Malo bolj zabavno kot načrtovanje boljših skupnih trenutkov v svoji osebni knjigi s seznamom vedra. Prav tako zabavno: skupaj naredite fotoalbum z vsemi čudovitimi fotografijami vaših druženj in izletniških vikendov. Seveda lahko svoje najboljše fotografije natisnete tudi na retro ali oblikujete brisačo za na plažo, ko se boste spet odpravili na počitnice.

Organizirajte zabavo z aplikacijo za zmenke

Tisti, ki nočejo biti več samski, se morajo začeti družiti; predvsem pa se zabavati z drugimi samskimi. Zato organizirajte spletni zmenek za svoje samske prijatelje. Skupaj uživajte v ocenjevanju, šviganju in hihitanju, medtem ko uživate v prijateljstvu in druženju. Da bi dopolnili postavitev svoje sviparske zabave, je seveda zelo zabavno, če svoje prijateljice presenetite z ustreznim okrasjem. Pomislite na primer na blazino ali čokoladice, potiskane s fotografijo slavne otroške simpatije vaše najboljše prijateljice, ali kozarec za vino, potiskan z imeni vaših najboljših prijateljic, ki bodo poskrbele za razpoloženje!

Natisnjena steklenica za vodo

Natisnjena steklenica za vodo

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Prilagojeni kozarci za belo vino

Prilagojeni kozarci za belo vino

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila