Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Iščete okusno čokoladno darilo za očetovski dan? Ustvarite svoja lastna čokoladna darila za očeta, personalizirana s fotografijo, besedilom in dizajnom.

25 Darila

Čokolada in čokolade za očetovski dan

Očetovski dan je poseben dan in kako bolje presenetiti očeta kot z okusnim, personaliziranim čokoladnim darilom! Personalizirane čokolade so odličen način, da pokažete svojo ljubezen in hvaležnost do očeta: so premišljene, edinstvene in okusne.

Najbolj okusna čokolada za očetovski dan

Čokoladne darilne škatle so odlična izbira za darila za očetovski dan, saj jih je enostavno najti in so na voljo v številnih različnih vrstah. Na voljo je veliko možnosti, med katerimi lahko izbirate: od luksuznih škatel, napolnjenih z izvrstnimi pralineji, do nekaterih najbolj priljubljenih blagovnih znamk čokolade.

Tukaj je nekaj naših vrhunskih izbir:

  • ogromne čokoladne ploščice z očetovim imenom in fotografijo
  • personalizirane darilne škatle s pralinami s posebnim sporočilom za vašega očeta na njegov dan
  • Čokolada s potiskom užitne fotografije

In še veliko, veliko več!

Blagovne znamke čokolade za očetovski dan

Še ena odlična možnost, kako očeta presenetiti za očetovski dan, je, da mu podarite čokolado njegove najljubše blagovne znamke čokolade. Ne glede na to, ali ima raje temno ali mlečno čokolado ali pa so mu ljubši gurmanski okusi, kot sta karamela z morsko soljo ali nugat, lahko najdete nekaj posebnega samo zanj. Nekatere od naših blagovnih znamk čokolade za očetovski dan so Milka, Côte d'Or, Kit Kat, Toblerone, Tony Chocolonely in Celebrations.

Vse blagovne znamke lahko personalizirate z imenom, fotografijo in/ali besedilom. To je najboljše darilo za zahvalo očetu za vse, kar je storil za vas.

Na splošno ne manjka načinov, kako lahko očeta presenetite z izjemnim čokoladnim darilom za očetovski dan. Od iskanja popolne personalizirane škatle čokolade, ki odraža očetovo osebnost, do iskanja razkošnih visokokakovostnih čokolad, izdelanih iz vrhunskih sestavin - možnosti je neskončno! Ne glede na to, kaj boste izbrali, bo vašemu očetu zagotovo všeč - navsezadnje, ali ni pomembna predvsem misel?