Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Iščete lepo darilo za svojega psa ali mačko ali za nekoga, ki ima rad svoje hišne ljubljenčke? Potem naj bo za vašo najdražjo žival izdelano personalizirano darilo. Kaj pravite na posodo za hranjenje z imenom? Ali pa lep mehak vzglavnik s fotografijami? Hitro začnite in izdelajte svoje darilo!  

Dodatki za živali

Imate tudi vi radi svojega hišnega ljubljenčka in ali je le najboljše dovolj dobro? Oglejte si dodatke za hišne ljubljenčke pri YourSurprise! Tu boste našli najlepše dodatke za pse in mačke. Vsem darilom za hišne ljubljenčke lahko dodate osebno noto, tako da dodate ime in/ali fotografijo svojega psa ali mačke. Seveda vam ni treba čakati, da Dan živali Za razvajanje vašega hišnega ljubljenčka!

Pasja blazina z imenom

Je tudi vaš pes velik ljubitelj spanja in sproščanja? Ta mehka pasja blazina z imenom potem je popoln! Blazine za pse so zelo primerne ne le za majhne pse, temveč tudi za večje pse. Na blazine za pse lahko natisnete ime psa in vzorec po vaši izbiri. Tako lahko svojemu psu zlahka ustvarite lasten kotiček, kjer se lahko spočije po dolgem sprehodu ali igri. Pasja blazina vašega psa ne ščiti le pred mrazom, ampak je zdaj tudi zelo lepo videti!

Skleda za hranjenje mačk

Je kdo posvojil mačko ali ste tudi vi ta srečnež? Iščete praktično darilo? Za hranilnik za mačke Osebno noto lahko zelo preprosto dodate tako, da na njej natisnete mačje ime. Z lepim dizajnom imate popolno darilo za hišne ljubljenčke, ki bo razveselilo novega lastnika mačke! Ali pa seveda osrečite sebe! Seveda imamo te zabavne jasli tudi za pse. Tako lahko svojega štirinožnega prijatelja presenetite tudi s pasjo posodico za hrano z imenom. Tudi varuške bodo tako takoj vedele, katera posodica za pasjo hrano pripada komu. Spletna stran posoda za pasjo hrano in posodo za mačjo hrano lahko uporabljate tudi kot posodo za pitje. Najboljša novica je, da je notranja posoda iz nerjavečega jekla primerna za pomivanje v pomivalnem stroju!