Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Darilni paket je idealno darilo za nekoga, ki želi izreči željo, se zahvaliti nekomu posebnemu v svojem življenju. Izberite najljubši darilni paket: s hrano in pijačo, kozmetiko ali komplet z graviranimi kozarci.

32 Darila

Darilna škatla

Od nizozemskih regionalnih pridelkov do pristnih francoskih in italijanskih izdelkov. Oblikujte svojo darilno škatlo z osebno etiketo, polno najbolj okusnih dobrot! Naj bo vsaka darilna škatla edinstvena s svojim dizajnom in preseneti z resnično izvirno darilno škatlo!

Različne dobrote so skrbno izbrane in zapakirane v elegantno darilno škatlo. Vsako škatlo lahko prilagodite s svojo fotografijo, logotipom ali besedilom v edinstveni tematski obliki. Tako lahko presenetite z osebno in izvirno darilno škatlo za vsako priložnost! Darilne škatle lahko naročite po kosu ali v večjih količinah, na primer kot edinstveno in osebno darilo ob koncu leta za vaše prijatelje, družino ali (poslovne) odnose! Izberite svojo temo in prilagodite svojo lastno ovojnico okoli nalepke v našem enostavnem urejevalniku fotografij.