Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

17 darila

Darilna škatla

Od nizozemskih regionalnih pridelkov do pristnih francoskih in italijanskih izdelkov. Oblikujte svojo darilno škatlo z osebno etiketo, polno najbolj okusnih dobrot! Naj bo vsaka darilna škatla edinstvena s svojim dizajnom in preseneti z resnično izvirno darilno škatlo!

Različne dobrote so skrbno izbrane in zapakirane v elegantno darilno škatlo. Vsako škatlo lahko prilagodite s svojo fotografijo, logotipom ali besedilom v edinstveni tematski obliki. Tako lahko presenetite z osebno in izvirno darilno škatlo za vsako priložnost! Darilne škatle lahko naročite po kosu ali v večjih količinah, na primer kot edinstveno in osebno darilo ob koncu leta za vaše prijatelje, družino ali (poslovne) odnose! Izberite svojo temo in prilagodite svojo lastno ovojnico okoli nalepke v našem enostavnem urejevalniku fotografij.