Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Usnjena podloga za miško po meri
Usnjena podloga za miško po meri
Usnjena podloga za miško po meri
Usnjena podloga za miško po meri
Usnjena podloga za miško po meri
Usnjena podloga za miško po meri
Usnjena podloga za miško po meri
Usnjena podloga za miško po meri
Usnjena podloga za miško po meri
Usnjena podloga za miško po meriUsnjena podloga za miško po meriUsnjena podloga za miško po meriUsnjena podloga za miško po meriUsnjena podloga za miško po meriUsnjena podloga za miško po meriUsnjena podloga za miško po meriUsnjena podloga za miško po meriUsnjena podloga za miško po meri

Usnjena podloga za miško po meri

Izberite barvo
16,99 €
Poslovni red
Naslov za dostavo po vaši izbiri
V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o gravirani usnjeni preprogi za miško:
Material: Kakovostno rastlinsko strojeno polnozrnasto bivolje usnje
Barva: rjava
Mere: 25 x 19 x 0,5 cm
Personalizacija: gravirano besedilo
Dodatno: Usnje je naravni material. Zato se vaše darilo morda nekoliko razlikuje od fotografij izdelkov na spletnem mestu.

Delajte v stilu s to kul usnjeno podlogo za miško z imenom

Ta izjemna usnjena podloga za miško bo odlično pritegnila pozornost na vaši mizi. Oblikujte svojo osebno podlogo za miško, tako da enemu od edinstvenih modelov dodate ime. Bodite ustvarjalni, kot želite! Zagotovo boste hvaležni, če boste temu usnjenemu darilu dodali svoj osebni pečat! Prilagojena podloga za miško je odlično darilo za praznovanje nove službe, nove pisarne ali osebnega presenečenja za novo poroko ali rojstni dan. Ali pa raje zase vzemite eno od teh impresivnih graviranih podlog za miško, da boste lahko delali v stilu!

Usnjena podloga za miško je narejena iz vrhunskega polnozrnatega bivoljega usnja. To pomeni, da bo vaš dizajn videti odlično in da bodo te usnjene blazinice za miške zdržale leta. Vaša osebna kreacija z imenom ali besedilom bo natančno in ljubeznivo vgravirana v fino usnje. To daje vaši usnjeni podlogi za miško oseben pečat in razkošen ter robusten videz. Izbirate lahko med elegantno črno ali robustno rjavo, zaradi česar so te osebne blazinice za miško izjemno darilo za moške ali ženske. Takoj začnite uporabljati svojo osebno usnjeno blazinico za miško in ustvarite svoje popolno darilo!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje
Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.
Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave
Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo
Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto
Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!
Pokaži več
Pokaži manj

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj