Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ustvarite svoj osebni etui za prenosni računalnik neposredno na našem spletnem mestu! Odkrijte bogato izbiro etuijev za prenosne računalnike: boste izbrali elegantno gravirano usnje ali etui iz mehke tkanine s svojo fotografijo?

Osebna torbica za prenosni računalnik

Kako lahko najbolje zaščitite svoj prenosni računalnik, ko ste na poti? Naši kul, praktični osebni rokavi za prenosne računalnike so kot nalašč za vsakogar, ki uporablja prenosni računalnik, in jih lahko prilagodite z imenom, fotografijo, logotipom, kolažem in/ali besedilom po vaši izbiri. Zaradi tega so kot nalašč za vaš prenosnik, kot darilo ali za poslovne namene. Ne glede na blagovno znamko ali velikost prenosnega računalnika imamo za vas popoln rokav za prenosni računalnik.

Prilagojen rokav za prenosni računalnik za delo

Za tiste, ki se odpravljate na delo in iz službe, je rokav za prenosni računalnik res nujen, saj ščiti vaš prenosnik in pomaga pri organizaciji torbe. Torbica za prenosnik ponuja dovolj prostora za prenosni računalnik, kable in polnilnik. Ker so tako praktično darilo, so naši rokavi za prenosne računalnike kot nalašč, če želite delodajalca presenetiti svoje zaposlene z izvirnim darilom, se jim zahvaliti za njihovo delo, pozdraviti nove zaposlene ali jim čestitati za obletnico dela.

Prilagojen tulec za prenosni računalnik za študente

Dva študenta nista enaka in pogosto imata različne nastavitve glede tega, kje radi študirata, kar pomeni, da njihov prenosni računalnik pogosto potuje kamor koli, od kavarne do knjižnice do prijateljeve hiše. Imeti svoj osebni ročaj za prenosni računalnik je popolno, saj bo preprečilo poškodbe prenosnega računalnika in bo lastniku vedno omogočilo, da v trenutku prepozna, kateri prenosnik je njihov, in jim zaradi edinstvenega dizajna nasmehnil obraz. Zaradi vsega tega je prilagojen rokav za prenosni računalnik popolno darilo za ljubljeno osebo, ki začne nov tečaj ali študij, zato dodajte svojo najljubšo fotografijo, ime in/ali besedilo po svoji izbiri ter jih presenetite.

Prilagojen rokav za prenosni računalnik kot darilo za maturo

Če je ljubljena oseba pred kratkim diplomirala ali opravila izpite, je osebni rokav za prenosni računalnik odličen način, da mu čestitate za uspeh in mu zaželite vse dobro pri novi službi ali nadaljnjem študiju. Lahko se odločite za neoprenski rokav za prenosni računalnik s fotografijo, imenom in/ali sporočilom ali pa se odločite za vgraviran usnjen ročaj za prenosni računalnik z imenom ali besedilom po vaši izbiri.

Prilagojen rokav za prenosni računalnik z vašim dizajnom

Ustvarjanje osebnega rokava za prenosni računalnik zase, za darilo ali v poslovne namene je enostavno! Preprosto dodajte fotografije, imena in/ali besedilo po lastni izbiri v naš spletni urejevalnik, da v hipu ustvarite edinstveno, osebno darilo. Ponujamo vam tudi zabavne modele, od modelov za očetovski in materinski dan do modelov za učitelje in modelov z motivacijskimi citati, tako da se za vsakega najde nekaj!

Torbice za prenosne računalnike so na voljo v različnih velikostih

Naše torbice za prenosnike so na voljo v različnih velikostih, tako da lahko ustrežemo potrebam vseh. Naš neoprenski rokav za prenosni računalnik in usnjen tulec za prenosni računalnik sta na voljo v majhnih, srednjih in velikih velikostih, od 30 x 23 cm do 38 x 28 cm. Primerni so za prenosnike Macbook in prenosne računalnike Acer, HP, Chromebooke, Dell, Lenovo in druge. Za vsakega lastnika prenosnega računalnika imamo popolno osebno torbico za prenosni računalnik.

Prilagojen vgraviran usnjen rokav za prenosni računalnik

Naš usnjen rokav za prenosni računalnik je izdelan iz visoko kakovostnega rastlinsko strojenega polnozrnatega bivoljega usnja z mehko podlogo za dodatno zaščito. Zunanjost v barvi konjaka v barvi chique daje rokavu prenosnika prefinjen videz in občutek, zaradi česar je čudovito darilo. Preprosto dodajte ime prejemnika in enega od naših modelov v naš spletni urejevalnik, da ustvarite elegantno darilo. Vaš dizajn bomo v našo visokokakovostno tehniko laserskega graviranja vgravirali v usnjen ročaj prenosnega računalnika, s čimer bomo zagotovili, da bo oblikovanje trajalo. Upoštevajte, da je usnje naravni izdelek, zato se lahko rezultat nekoliko razlikuje od slik, prikazanih na strani izdelka, vendar je to tisto, zaradi česar je vsako darilo edinstveno.

Personalizirana torbica za prenosni računalnik iz neoprena

Če iščete rokav za prenosni računalnik, ki je trden, prilagodljiv in eleganten, so naši neoprenski rokavi za prenosnike pravi za vas. Neopren je mehak, prilagodljiv material, ki bo vašemu prenosniku ponudil optimalno zaščito. Ker ima material nekaj elastičnosti, debelina prenosnika ni pomembna. V naš spletni urejevalnik preprosto dodajte fotografije, obliko, ime, logotip in/ali besedilo po vaši izbiri. Nato bomo to natisnili v neopren, popolno sliko in v polni barvi.

Prilagojeno prenosno držalo za datoteke

Naši rokavi za prenosnike odlično ščitijo vaš prenosnik, lahko pa se tudi podvojijo kot elegantni nosilci datotek. Če se morate udeležiti sestankov ali portfelja, ki ga želite prikazati, jih preprosto dodajte v rokav prenosnega računalnika za udobje in enostavnost. Tako bodo vaši dokumenti varni, suhi in brez gub, dokler jih ne boste potrebovali.