Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vsi pogosto uporabljamo svoje ključe, zato ko ustvarite prilagojen obesek za ključe, ustvarite priročno darilo zase ali za ljubljeno osebo, ki ga lahko uporabljate in cenite vsak dan. Izbirajte med širokim naborom obeski za ključe v različnih oblikah in materialih, prilagojenih s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri.

34 Darila

Prilagojen obesek za ključe s fotografijo ali imenom

Oblikujte edinstven obesek za ključe s fotografijo ali imenom po vaši izbiri. Obesek za ključe je popolno darilo: majhno darilo, velika gesta! V našem asortimanu imamo veliko različnih obeskov za ključe, kot so obeski za ključe v obliki srca, zlomljeni obeski za ključe v obliki srca (po polovica za 2 osebi), obeski za ključe s fotografijami in ljubki obeski za igrače, skupaj s široko izbiro drugih nakit in dodatki. Vse naše obeske za ključe lahko prilagodite tako, da dodate fotografijo in/ali ime po vaši izbiri. Odlično darilo za vašega najboljšega prijatelja, mamo ali fanta! Koga boste presenetili s prilagojenim obeskom za ključe?

Obesek za ključe s fotografijo

Obesek za ključe s fotografijo je resnično izvirno darilo. Sami lahko izberete obliko in velikost ter v urejevalnik dodate svojo najljubšo fotografijo in/ali besedilo. Vaš dizajn lahko vgraviramo ali natisnemo na obesek za ključe. Eden naših najbolj priljubljenih obeskov za ključe je obesek za ključe vojske. V ponudbi imamo tudi klasične pravokotne plastične obeske za ključe, ki imajo na vsaki strani fotografijo. Dodajte fotografijo svojih otrok, partnerja, mačke, psa, vnukov ... možnosti so neskončne.

Nasvet: Obesek za ključe s fotografijo za babico in dedka

Obesek za ključe s fotografijo je odlično darilo za babice in dedke. Lepo fotografirajte vse vnuke in jih postavite v ali na obesek za ključe. Tako se bodo spomnili na svoje vnuke vsakič, ko vzamejo ključe!

Obesek za ključe z imenom

Poleg obeska za ključe s fotografijo vam ponujamo obeske za ključe, ki jim lahko dodate ime po vaši izbiri. Asortiman vključuje vse, od usnja do obeskov za ključe v srebrni barvi, ki jih je mogoče vgravirati. Nasvet: naročite obesek za ključe z imenom za vsakega družinskega člana, da ne boste nikoli več pomešali ključev! Če želite presenetiti nekoga posebnega, lahko obesite obesek za ključe z ljubko igračo. Dodajte njihovo ime ali vaše ime majici, ki jo nosi žirafa, medved ali pes, če naštejemo le nekatere.

Zlomljen obroč za ključe srca

Druga čudovita ideja je, da zlomljen obroč za ključe delite s svojim posebnim. Ta obesek za ključe vsebuje 2 polovici srca, po eno za vsakega izmed vas. Popoln način, da pokažete, da si pripadate! Ta obesek za ključe lahko delite tudi s svojo najboljšo, da jim pokažete, kako zelo cenite njihovo prijateljstvo. Vsaka polovica srca je lahko vgravirana z imenom ali besedilom, kar vam omogoča, da v najkrajšem času ustvarite posebno darilo za svojo najljubšo osebo.

Obesek za ključe kot darilo za hišo

Če se vaš prijatelj, punca, sestra ali brat kmalu preselijo v njihovo novo hišo, boste potrebovali zabavno osebno darilo. Obesek za ključe s fotografijami je odlično darilo, saj ga lahko dodajo novemu ključu za vhodna vrata. Dodajte fotografijo v priročen urejevalnik, mi pa naredimo ostalo. Z vrhunskim končnim rezultatom bo obesek za ključe zagotovo zadetek!

Usnjeni obesek za ključe

Usnjeni obeski za ključe so na voljo v različnih oblikah in barvah. Ponujamo usnjen obesek za ključe s fotografijo, pa tudi usnjen obesek za ključe s klikerjem za fotografije v obliki srca. Kliker za fotografije enostavno klikne na obesek za ključe in ga lahko preklopite, tako da lahko kadar koli spremenite stvari.

Ustvarjanje lastnega obeska za ključe

Če bi radi ustvarili svoj lasten obesek za ključe, vendar se ne počutite dovolj ustvarjalni, ne skrbite! YourSurprise vam bo na poti pomagal z našim uporabniku prijaznim urejevalnikom. V kratkem času lahko ustvarite edinstven obesek za ključe s fotografijo, besedilom, imenom ali logotipom po vaši izbiri. Izberite enega od naših čudovitih obeskov za ključe in začnite zdaj!