Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Obesek za ključe iz fotoaparata - dvostranski (komplet 3)

1,197 glasov
Možnosti dostave
Naslov za dostavo po vaši izbiri
V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o natisnjenem kompletu obeskov za ključe:
Količina: 3 kosi
Material: visokokakovostna plastika, odporna na praske
Personalizacija: obojestranska fotografija
Tiskanje: živahna jasnost in barva
Velikost obeska za ključe: 4,1 x 9 x 0,6 cm
Velikost tiska: 3,5 x 4,4 cm

Naredite si personaliziran komplet unikatnih obeskov za ključe s tiskom na obeh straneh

Ali vaše dekle vedno izgublja ključe? Ali pa želite svojega nečaka presenetiti in mu čestitati za pridobitev vozniškega dovoljenja. Osebni obesek za ključe, ki ste si ga sami oblikovali, je popolno darilo. Na obeskih za ključe lahko prikažete 2 svoji najljubši fotografiji. Iz njih so tudi lepo darilo za novo hišo ali ljubka drobnarija, ki jo lahko obiščete svojim otrokom ali vnukom. Ali namesto tega natisnite logotip svojega podjetja. Obesek za ključe nato naredi idealno poslovno darilo, ki ga lahko podarite svojim strankam ali uporabite v druge promocijske namene. Ali pa uporabite vse 3 obeske za ključe kot komplet obeskov za lastne ključe - možnosti je nešteto.

Obeski za ključe so izdelani iz visokokakovostne plastike, odporne na praske in zlahka prenesejo grobo ravnanje. Tudi izdelava osebnega obeska za ključe je zelo enostavna. Preprosto naložite svoje najljubše fotografije v uporabniku prijazen urejevalnik. Z edinstvenimi filtri lahko fotografijo uredite na kakršen koli način. Potem se lotimo dela. Izdelamo visokokakovosten tisk vašega dizajna v živahni jasnosti in briljantnih barvah, nastalo kreacijo pa umestimo v število izbranih obeskov za ključe. Naredite svoj unikatni komplet zdaj!

Če želite naročiti različne količine, se obrnite na naš poslovni oddelek.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj