Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Peresa po meri so edinstveno darilo za vsako priložnost: maturo, začetek nove službe in tako naprej. So tudi odlično poslovno darilo! Odkrijte našo bogato izbiro peres po meri, ki jih je mogoče lasersko gravirati.

28 Darila

Vgravirana peresa

Če želite svojemu ljubljenemu podariti lepo in praktično darilo, ne morete zgrešiti, če imate nalivnik ali kemični svinčnik vklesano ime ali besedilo po vaši izbiri.

Vgravirano pero je odlično darilo za: * obletnica dela * matura * upokojitev * hvala ali samo zato, ker radi pišejo in so vam vedno na voljo.

Nalivno pero

Če bi želeli koga od družine, prijateljev ali sodelavcev presenetiti s čudovitim pisalom Parker, boste v našem asortimanu našli izbor nalivnih peres. Vsakega od njih je mogoče v vsakem trenutku prilagoditi in naročiti prek spleta. Označite, ali je prejemnik desničar ali levičar, in dodajte do 12 znakov besedila, ki ga želite vklesati. Če želite, lahko dodate tudi majhen simbol, na primer srce, elegantno vrtinčenje ali cvet.

Graviran kemični svinčnik

Kot del našega asortimana ponujamo kemične svinčnike proizvajalcev Waterman, Parker in Viva, v različnih barvah. Izberite pero po svoji izbiri in dodajte besedilo, ki ga želite vklesati.

Več kul pisarniškega materiala

Če želite dodati dodatno darilo, ponujamo izbor drugih daril, povezanih s pisarno, ki jih lahko prilagodimo tudi vsakemu. Imamo prilagojene načrtovalce aliprilagojene zvezke , ki jim lahko dodate obliko po vaši izbiri. Naložite svojo najljubšo fotografijo, dodajte naše zabavne modele in ime, da v hipu ustvarite kul darilo.