Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Kemični svinčnik - Viva

Viva pisala - Tess - vgraviran kemični svinčnik

2,359 glasov
Na zalogi
Izberite barvo
Levičar ali desničar
12,99 €
Možnosti dostave
  • Naslov za dostavo po vaši izbiri
  • V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
  • Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Dodatne informacije o graviranem peresu:
Blagovna znamka: pisala Viva
Model: Tess
Tip: Balpoint pisalo
Barva črnila: modra
Personalizacija: gravirano besedilo
Barva gravure: srebrna
Prosimo, upoštevajte: to pisalo je primerno za desničarje
Besedilo bo vgravirano neposredno v pisalo, zato ne bo prikazano kot barvno.

Naj bo vaš lastni pisalo viva, vgravirano z imenom in / ali besedilom

Razmišljate, da nekoga presenetite z osebnim darilom, v katerem bo lahko užival vsak dan? To zabavno pisalo viva je popolno darilo za mlade in starejše ob vsaki priložnosti. Ti prilagojeni kemični svinčniki so odlična ideja za darila za rojstne dneve, sprejeme, novo službo ali maturo. In svojemu darilu lahko daste osebno noto, tako da ime srečnega prejemnika ali drugo lepo besedilo vgravirate v pisalo viva. Ali pa si seveda naročite osebni kemični svinčnik! Pohištvo viva po meri z vašim imenom ali inspirativni citat je odličen način, da se vsak dan motivirate! In še majhen namig: dopolnite svoje darilo presenečenja s prilagojenim zvezkom.

Vaše ime ali besedilo bo zelo natančno vgravirano v pisalo. Izberete lahko celo zabaven simbol, ki ga dodate svojemu dizajnu. Po meri pisalo viva vedno vsebuje polnilo z modrim črnilom, tako da lahko prejemnik takoj začne uporabljati prilagojeni kemični svinčnik. Zahvaljujoč čudovitemu zaključku in visokokakovostnemu dizajnu so ta pisala viva po meri odlična za levičarje in desničarje. Svoje elegantno pisalo lahko takoj uporabite, da na priloženi darilni kartici pustite lepo sporočilo in tako ustvarite popolno presenečenje za svojo družino, prijatelje ali kolege. Začnite prilagajati svoj viva pisalo že zdaj in ga vgravirajte.

Gravirano pero viva je edinstveno darilo za kolege ali (poslovne) odnose. Obvezno se obrnite na naš poslovni oddelek. Z veseljem bi vam dali osebno ponudbo.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj