Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Odklenite moč personalizacije z našo ponudbo personaliziranih podlog za miško! Dodajte osebni pečat svojemu delovnemu prostoru in popestrite vašo delovno mizo z edinstveno podlogo za miško, zasnovano izključno za vas.

5 Darila

Ustvarite svoje osebne podloge za miško

Če se bliža praznik ali praznovanje, ste morda v fazi razmišljanja o primernem darilu za prijatelje ali družino. Morda za sodelavca, ki odhaja v drugo službo, ali prijatelja, ki končuje šolanje.

Podloga za miško je odlično darilo za praznovanje posebnih trenutkov v življenju, še toliko bolj, če je personalizirana! Z YourSurprise lahko ustvarite lastne personalizirane podloge za miško s svojo fotografijo, besedilom in/ali imenom.

Zakaj izbrati personalizirano podlogo za miško?

Skoraj vsakdo potrebuje podlogo za miško. Vendar večina modelov, ki so na voljo na trgu, je velikokrat dolgočasnih ali pretiranih. Zato se morate zanesti na preference in želje tistega, ki ga obdarujete. Če ste radi nekoliko bolj kreativni pri svojih darilih, si lahko dizajn in detajle izberete sami. To spremeni preprost pisarniški predmet v izdelek po meri z osebno zgodbo. Seveda je takšna podloga za miško tudi odlično darilo za skoraj vsako starostno skupino. Pa ne gre samo zato, da lahko poživite svoj pisarniški dan. Personalizirana podloga za miško tudi domači pisalni mizi doda nekaj izjemno dobrodošlih poudarkov.

Katere različice so na voljo?

Če iščete personalizirane podloge za miško, vedite, da morate najprej razmisliti o velikosti.

XXL podloge za miško zagotavljajo veliko površino za nemoteno premikanje miškinega kazalca, idealne pa so tudi za ljubitelje računalniških iger ali tiste, ki delajo na zapletenih oblikovalskih projektih. Večja površina vam daje tudi možnost, da lahko izberete bolj zapletene vzorce poslikave podloge ali celo foto kolaže.

Po drugi strani pa je manjša podloga za miško popolna za minimalistične delovne postaje doma ali v pisarni.

Najboljši materiali za personalizirane podloge za miško

Podloge za miške so na voljo v različnih materialih. Naše običajne podloge za miško in različica XXL so izdelane iz črne gume z belo zgornjo plastjo iz poliestra. Imajo tudi nedrsečo podlago, ki nudi stabilnost in zanesljivost, kar vam omogoča enostavno krmarjenje pri nalogah.

Usnjena podloga za miško je bolj luksuzna možnost. Usnje je znano po svoji vzdržljivosti, kar zagotavlja, da bo vaša podloga za miško prestala preizkus časa tudi pri vsakodnevni uporabi.

Material, uporabljen za izdelavo naših usnjenih podlog za miško, je visokokakovostno, rastlinsko obarvano polnovredno bivolje usnje.

Metode personalizacije vaše podloge za miško

Ko govorimo o personalizaciji podlog za miško, je najbolj priljubljena možnost tisk. Besedila, fotografije, logotipi, dizajni … Vse to ni nobena težava s sodobno tehnologijo tiskanja. Če ste se odločili za usnjeno različico, je boljša možnost gravura. Čeprav so dizajni zaradi tega bolj omejeni, a imejte v mislih, da izgubijo relativno malo svoje ostrine in čitljivosti s časom.

Personalizirajte svojo podlogo za miško korak za korakom

Personaliziranje podloge za miško je zelo enostavno. Elemente, ki jih želite uporabiti v svojem dizajnu, preprosto naložite kot datoteko v naš urejevalnik. Nato jih lahko neposredno v urejevalniku uredite tako, kot vam najbolj ustreza. Nadalje lahko dodate druge elemente oblikovanja, kot so polja z besedilom, ali izberete enega od naših edinstvenih dizajnov, ki jih lahko obogatite z vašo personalizacijo.

Nazadnje bo končni rezultat prikazan kot virtualna predstavitev, tako da si boste lahko predstavljali, kako bo podloga videti, ko bo končana.

Najboljše darilo za vsako priložnost

Ne glede na to, ali gre za valentinovo, očetovski dan ali veliko noč, so prilagojena darila bolj priljubljena kot kadarkoli prej. Podlogo za miško lahko oblikujete sami s slikami in besedilom, tako da se bo prejemnik dobesedno prepoznal v tisku. V darilo lahko vključite tudi skupne spomine. Tako lahko prejemniku pokažete, kaj vam je pomembno. Seveda je za takšno darilo obvezen tudi humor. Zabavne fotografije z internimi šalami ustvarijo odlično vzdušje in vsakogar spomnijo na lepe trenutke, ki so jih preživeli skupaj.