Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

XXL kovček Princess

328 glasov
Na zalogi
Možnosti dostave
  • Naslov za dostavo po vaši izbiri
  • V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
  • Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o foto kovčku:
Znamka: Princess Traveller
Dimenzije*: 77 x 52 x 27 cm
Teža (prazno): 6 kg
Vsebina: 102 litra
Material spredaj: 100% polikarbonat
Material hrbta: ABS
Materialni tisk: polipropilen debeline 0,4 mm
Značilnosti črnila: UV odporno, okolju prijazno in vodotesno
Kolesa: 4 kolesca

*Opomba: dimenzije veljajo za ohišje s koleščki in brez ročaja.
Personalizacija je na vložku kovčka.

Navodila za uporabo Kombinacijska ključavnica
Zaklepanje je nastavljeno na 0-0-0. Pritisnite gumb na strani in ga držite pritisnjenega, zavrtite kolesa in nastavite svojo 3-mestno kodo. Spustite gumb na desni strani in vaša koda je nastavljena. Med namestitvijo pazite, da gumba ne spustite.

Z lahkoto ustvarite edinstven super lahek kovček XL Princess!

Potujte še bolj udobno s tem močnim, a izjemno lahkim fotografskim kovčkom znamke Princess! Prilagoditi ta trdi kovček znamke Princess s svojo fotografijo je zelo enostavno. Ne boste imeli samo osebnega trdega kovčka, ki izstopa z vašo fotografijo, ampak lahko vzamete tudi dodatno prtljago zaradi izjemno majhne teže kovčka. Priročen, ko greste na počitnice, a ta kovček je zelo primeren tudi za službena potovanja!

Fotografski kovček Princess Traveler ima 4 vrtljiva kolesca s 360 ° vrtenjem. Kovček ima tudi fiksno kombinirano ključavnico TSA in pregrado na notranji strani ter elastične križne trakove za enostavno pakiranje brez težav. Poleg tega ima kovček visokokakovostne zapiralne zadrge, zaključene z zadrgami Princess Traveler. S tem lahkim kovčkom je še lažje in udobneje potovati v stilu!

Princess Traveler je nizozemska blagovna znamka z mednarodnim slogom. Blagovna znamka ponuja široko paleto potovalnih in športnih izdelkov. Ugoden razkošje, kakovost, zanesljivost in inovativnost izdelkov so za podjetje izrednega pomena. Odlikujejo jih inovativnost, uporaba nizozemskega oblikovanja in uporaba visokokakovostnih materialov. Princesa Traveler je znana predvsem po izjemno močni, lahki prtljagi.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj