Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Foto kovček Princess Traveler

1,973 glasov
Na zalogi
Možnosti dostave
  • Najostrejši tisk na najboljši material
  • Z visokokakovostnimi zadrgami in 4 kolesci
  • Naročite dodaten vložek za neskončne spremembe
  • Super lahek foto kovček, primeren za ročno nošenje

Specifikacije daril

Več informacij o foto kovčku:
Blagovna znamka: Princess Traveler
Mere*: 51x35x22cm
Teža (ko je prazna): 2,6 kg
Vsebina: 36 litrov
Material spredaj: 100% polikarbonat
Material hrbta: ABS
Tisk materiala: polipropilen 0,4 mm
Ima črnilo: UV odporno in okolju prijazno
Kolesa: 4 kolesca
Dodatno: velikost kabine

*Opomba: dimenzije veljajo za ohišje s koleščki in brez ročaja.
Personalizacija je na vložku kovčka.

Uporabniška ročna zaklepanje
Zaklep je vnaprej nastavljen na 0-0-0. Pritisnite gumb na strani in ga zadržite v tem položaju, obrnite vrtalnike in nastavite svojo izbiro med 3 številkami. Spustite gumb in vaša številka je nastavljena. Previdno pri nastavljanju številk ne spustite gumba.

 

Izdelajte svoj edinstven super lahek kovček Princess s svojo fotografijo!

Potujte udobno s tem čvrstim, a izjemno lahkim fotografskim kovčkom Princess! Ta trden kovček znamke Princess lahko enostavno naredite resnično edinstven s svojo fotografijo. Tako ne boste imeli samo najboljšega kovčka, ki izstopa zaradi vaše slike, temveč boste lahko spakirali tudi veliko dodatne prtljage zaradi posebnega lahkega materiala. Popoln kovček za vsak dopust ali poslovno potovanje!

Kovček Princess Traveler ima 4 kolesca, ki se lahko vrtijo za 360 stopinj. Kovček ima notranji predal s prekrižanimi elastičnimi pasovi za enostavno pakiranje brez težav. Zaradi visokokakovostnih zadrg bodo z naoknicami na zadrgo Princess Traveler potovanja postala še bolj zabavna. In najboljše je: z lastno edinstveno obliko fotografije boste v sekundi našli svoj kovček v morju prtljage na letališču!

Princess Traveler je nizozemska blagovna znamka z mednarodno privlačnostjo. Blagovna znamka ponuja širok izbor potovalnih in športnih izdelkov. Temeljne vrednote podjetja so: cenovno ugodno razkošje, kakovost, zanesljivost in inovativnost izdelkov. Odlikujejo jih inovativnost, prakticiranje nizozemskega oblikovanja in uporaba visokokakovostnih materialov. Princess Traveler je posebej znan po svojih posebej močnih kovčkih.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj